Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 43

• 9 215
  • 145
  •   1
Отговори
# 120
Моля Simple Smile
Кой Guerlain - Теракота?

# 121
Мерси за идеята да пробвам ДУ със Skin 1004,, не съм сетила.
Иначе и аз като Агента - ДУ смесен с ДУ Sheer е бомба ☺
Maybelline серумния фдт с вит ц при мен май повече към мат докарва завършека и е мнооого покривен.

Мини на Silk illusion поръчах от parfium.bg, но сега като се загледах съм поръчала някаква Velvet версия 🙄 не знаех че има такава, дано да става

# 122
  • В морето
Моля Simple Smile
Кой Guerlain - Теракота?
Ето този:

# 123
  • София
Double Wear няма аналог просто Simple Smile Като ми се прииска да е малко по-глоуи и sheer, смесвам с Advanced Night Repair. Горния Guerlain също много го харесвам, но матовия вариант.
Обаче, да ви кажа, откакто открих ББ-то на Миша за смешните 10-15 лв, не посягам към друг. И като цвят ми пасва идеално, и като текстура, и като трайност (не мърда, не лъщи, не се събира). Направо е топ и където го видя, купувам да си имам Joy (да не вземат нещо да го спрат, с този мой пуст късмет).

# 124
Аз взех едно малко от лилавите, 23, ами много е сиво! Смесвам го с Light Medium на IT Cosmetics.

# 125
  • В морето
Като ви прочетох се сетих, че и аз взех един с четка и сега тъкмо я почистих. Учудващо за тези пари наистина е топ!

# 126
А, ето същото е. Сивее ми на мен.

# 127
  • София
Този цвят е ужас наистина, макар че казват, че се адаптирал. Моят е 25 и ми е точен мач - при DW съм 3W1,5, 3W1 или 2W2 (зимата ако не ползвам автобронзант). Аз ползвам обаче червения, лилавия не съм го тествала, щото напоследък установих, че най-добре да не сменям нещо, което работи, само и само за да пробвам нещо ново. В 99 % от случаите подобно действие се оказва единствено загуба на време и пари Simple Smile

# 128
Смесвам го с Light Medium на IT Cosmetics.
Как добре ме подсещаш, че имам 1/3 отворена туба на ИТ! Hug

Хмм, и от него имам, нещо не ми потръгна някога и така си увисна. Трябвa да му дам 2-ри шанс или поне да му намеря другарче за смесване. Колкото и ФДТ да натрупам прагматизмът ми никога не умира!

# 129
Шоколадке, пробвай го лилавия! Няма да загубиш много, ако не ти хареса, а на мен той ми е в пъти по-любим от червения!
И моя номер е 25, но лятото.
Зимата съм 1w2 на Ести и съответно зимата цвят на Миша за мен няма 😀

# 130
Защо да няма?И аз съм 1w1, 1w2 и ползвам 13 и 21 на миша Flowers Hibiscus

# 131
По-матов. И аз съм ползвала Армани силк, много ми допада , но и при мен изчезва за 3-4 часа, а на мен ми трябва поне едни 10-12ч. Не мога да подновявам през деня…
Чудесно разбирам, никога не подновявам същия грим през деня. Пробвала ли сте Dior Forever (дълготраен, естествен мат, доста добро покритие, но не е блажна боя, + спокойно може да се нанесе с четка, на тъничко); easy blur на Худа е доста пигментиран, но не е тежък; tirtir червеният къшън е ужасно покривен, но супер лек- близо е до ДУ откъм покритие, но усещането е като за нищо на лицето, буквално с леко потупване на гъбата в продукта; Фенти е дълготраен, но лъсва през деня, омазнява се дори с моята суха кожа; любимият ми MUFE HD powder foundation се нанася супер лесно, на каквото покритие желаете и не мърда докато не се свали. Не мисля, че е супер матов или за много мазна кожа, но се държи чудесно.

# 132
  • София
Шоколадке, пробвай го лилавия! Няма да загубиш много, ако не ти хареса, а на мен той ми е в пъти по-любим от червения!
И моя номер е 25, но лятото.
Зимата съм 1w2 на Ести и съответно зимата цвят на Миша за мен няма 😀
Ох, ще го пробвам, макар че аз си искам покритие, а лилавият бил по-лек.

# 133
  • В морето
Да, по-лек е лилавият, но на мен много ми харесва как прави едно леко Halo на лицето и хем имаш нещо, хем нямаш нищо, но тена е изравнен, леките несъвършенства скрити и лесно се почиства. Но това е за такива като мен, които много-много грим не слагат, а леки щрихи за блясък.

# 134
Заглеждам се по коректора на Наташа Денона, но няма къде да тествам при мен. Чудех се дали някоя дама, която използва Диор Форевър 1.5 и ДУ 2С/Н1 го използва и може да ми препоръча цвят?
Последно време findation ми дава много грешни цветови предложения.

Общи условия

Активация на акаунт