Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 43

• 9 161
  • 145
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте момичета, до скоро ползвах фондьотен на Armani Designer lift , но не мога да го намеря в никой бг сайт. Имате ли наблюдения дали luminous silk е подобен като този? Или някоя друга марка, хареса ми че има леко покритие и поне при мен издържаше цял ден.

# 136
Здравейте момичета ,имам нужда от помощ . Досега ползвах CC крема на Chanel Super Active Complete Correction ,много го харесвах но вече го няма никъде . Препоръчайте ми подобен такъв . Предварително благодаря на всички които отговорят .

# 137
  • Манчестър
Здравейте момичета ,имам нужда от помощ . Досега ползвах CC крема на Chanel Super Active Complete Correction ,много го харесвах но вече го няма никъде . Препоръчайте ми подобен такъв . Предварително благодаря на всички които отговорят .

Доколкото разбрах през зимата, само временно няма да е наличен. Не си спомням причината.

# 138
Привет, най-любимия ми фондьотен от известно време ми става на точки, може би влиза в порите, а по другата част от кожата пада. Случва ли ви се?

# 139
  • В морето
На мен не ми се е случвало, но може ли нещо да се развалил (стоял на топло или нещо друго), ако стои като "пресечен"?

# 140
Случва се понякога заради преходните сезони и бързото изсъхване на кожата. Пробвайте го с гъба, след ексфолиране предишната вечер и добре попила хидратация сутринта.

# 141
Аз вчера пробвах Silk illusion като наистина съм поръчала Velvet версия 🙄 не знам колко разлика има с другата.
Хареса ми, благодарение на findation и цвета съм си уцелила, добро поркитие, не мръдна цял ден, като финиш ми е нещо средно. Доволна!

# 142
Аз пък подносих DW напоследък, че избледнях от лятото и ми пасва супер като цвят. Но да ви кажа изобщо не виждам този ефект маска или пълно покритие, за което често е обвиняван?! Кожата ми е нормална към суха и ми е перфектен...

# 143
Аз пък измъкнах от "склада" Enough и много добре ми застана. Цветът (21) ми лепна перфектно.

# 144
Аз си купих отново Teint Idole Ultra Wear 24h.
Преди години го имах и го харесвах, но цветът ми беше идея светъл. Сега, избирайки цвят на място се оказа, че съм си купила същия 😂, но е с друга, нова номерация. И има промяна мисля, сега не ми е светъл и ми се струва идея по-рядък и по-лесен за нанасяне. Издържа по цял ден и по нищо не отстъпва на DW.

# 145
Teint idole е много хубав фдт, години наред съм го ползвала.

Общи условия

Активация на акаунт