Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 43

• 11 356
  • 166
  •   2
Отговори
# 150
Аз вчера пробвах Silk illusion като наистина съм поръчала Velvet версия 🙄 не знам колко разлика има с другата.
Хареса ми, благодарение на findation и цвета съм си уцелила, добро поркитие, не мръдна цял ден, като финиш ми е нещо средно. Доволна!
Чудих се между него и Dior Forever glow и избрах Диор. Много ми харесва как стои, но не е точно глоу. Първите 1-2 часа стои малко сухо. Може би очаквах нещо подобно като ефект Skin illusion, но не е чак толкова зле.

# 151
Здравейте,може ли да ми препоръчате фон дьо тен в средния ценови клас за светла кожа

# 152
Имате ли мнения за ФДТ Alix Avien матиращия? Бях на грим и забелязах, че много ми хареса как ми стои на кожата. Почти три месеца минаха от раждането, обаче много ми се омазнява кожата. Преди не беше сякаш чак така. И не знам сега от фдт ли е и сетването тогава или е от кожата ми? Хареса ми колко добре ми се слива и мисля, че много ми нацели цвета. Но мразя да имам мазна кожа, няколко пъти подновявах с пудра, но просто лъсвах. Та се чудя дали е от него или от моята кожа.

# 153
Деси, наскоро открих на Loreal-True Match, лек, покривен, сваля се много лесно. От дрогерията също съм доволна от Maybelline-Skin tint (този с Vitamin C), добра покривност, води се серумен фдт, единственият минус за моята кожа е алкохолът в състава му. Иначе от Сефора фаворит си ми остава на Тарт, покривен и много траен.

# 154
Аз съм доволна от Catrice HD Liquid Coverage, приятно ме изненада. Лесно се нанася и ми издържа цял ден.

# 155
  • на последния етаж
Харесвам Bourjois Healthy mix.

# 156
Аз съм доволна от Catrice HD Liquid Coverage, приятно ме изненада. Лесно се нанася и ми издържа цял ден.
Аз съм с него, трета опаковка ми е. Ама този нос пак ми лъсва по някое време. Друг проблем имам, че където има мимически бръчици, най-вече от усмивки и се нацепва там.

# 157
Някой да е пробвал dior star glow filter ? Обмислям да го смесвам с фон дюо тен за малко повеч блясък и сочност или като основа.

# 158
Аз го имам, не е нищо особено. Очаквах една идея повече блясък. Мисля, че за смесване ще върши работа.

# 159
Мерси , не ми се чака филтъра на Шарлът и реших да пробвам този.

# 160
И за мен Шарлът е по-хубав. Бекстейдж беше чудесен, този не е чак толкова.
Влизам само да споделя за дамите, които търсят ниска покривност с възможност за надграждане, усещане за хидратация без лъщене, доста добре изглеждащ продукт тип skin tint, който да не подчертава пори и бръчки- новият продукт на Армани много ми хареса. Има помпичка в тубата и издържа цял ден- доволна.

# 161
Гласувам с 2 ръце и 2 крака за този на Шарлът. Много ми харесва, блясъкът е стъклен, без да е прекалено натраплив.

# 162
  • В морето
И за мен Шарлът е по-хубав. Бекстейдж беше чудесен, този не е чак толкова.
Влизам само да споделя за дамите, които търсят ниска покривност с възможност за надграждане, усещане за хидратация без лъщене, доста добре изглеждащ продукт тип skin tint, който да не подчертава пори и бръчки- новият продукт на Армани много ми хареса. Има помпичка в тубата и издържа цял ден- доволна.

Включвам се за Armani и аз - +1!

# 163
Поръчах Диор-а , по-натам и Шарлът 😀 аз мисля точно с фон дьо тен-a на Шарлът да смесвам . Ще видим как е .

# 164
Благодаря за отзивите за Armani skin tint, от известно време му се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт