Гримиране - идеи и техники. Тема № 91

• 15 784
  • 205
  •   1
Отговори
# 180
Дааа, особено лилавото в средата мисля, че ще стои непокътнато 🙄 всички други ми харесват.
Мисля че са ми спрели любимата ежедневна палитра на Smashbox 😢 никъде не я откривам

# 181
Дааа, особено лилавото в средата мисля, че ще стои непокътнато 🙄 всички други ми харесват.
Мисля че са ми спрели любимата ежедневна палитра на Smashbox 😢 никъде не я откривам

Коя е? Simple Smile

# 182
  • София
Здравейте, големите палитра на Hourglass нали не се предлагаха в Сефора? По спомен имаха само от малките, но може да има промяна. Харесах новата Deer и исках да я видя на живо.

# 183
Не се предлагат.

# 184
  • Варна
Здравейте! От дооооста време не съм се показвала, но нямах нищо за показване. Един много специален грим, подобен и на друг качван от мен, а именно този от изписването ни от болницата на 20.11.

Последна редакция: пт, 28 ное 2025, 11:26 от scalestone

# 185
Много хубава новина! Честито! Живо и здраво да Ви е! Simple Smile)

# 186
  • Варна
Много хубава новина! Честито! Живо и здраво да Ви е! Simple Smile)

Благодаря много!

# 187
Прекрасна си! ❤

# 188
Честито! Красива, блестяща млада майка!
Живи и здрави!🌹

# 189
  • Варна
densi, LieToMe, много благодаря! densi, на 35 колко да се водя млада, но благодаря! Поне се чувствам така от доста години вече.

# 190
Искам да ви питам как е трендът сега да се очертават очите?
Ходя с черен молив под очите отдолу, но ходя така от 20 години вече. И смятам, че е ретро Grinning но не мога да разбера кое е модерно, какъв цвят - черен или тъмно кафяв, очна линия ли или може пак с моливи?
Не ми се смейте Blush

# 191
Прекрасна, млада майка. Честито!

# 192
  • При децата ми
Ехааа, каква хубава новина! Simple Smile

Скорпионче! Heart Eyes При това изписването е на моя рожден ден! Smile

Честито scalestone!
Живи, здрави и благословени да сте! Flowers Four Leaf Clover

# 193
  • Варна
Благодаря много на всички!

Есента си взех коледния календар на Дъглас с декоративна козметика и се надявам нещата вътре да ги ползвам тази зима, въпреки малкото бебе вкъщи. Дано има хубави дни за разходки навън, та да слагам грим, хубаво си е да се приведе човек във вид.

# 194
Искам да ви питам как е трендът сега да се очертават очите?
Ходя с черен молив под очите отдолу, но ходя така от 20 години вече. И смятам, че е ретро Grinning но не мога да разбера кое е модерно, какъв цвят - черен или тъмно кафяв, очна линия ли или може пак с моливи?
Не ми се смейте Blush

Аз използвам на Make up forerver цвят Boundless bisque за водната линия на окото. Телесен цвят е. Освежава много излъчването и "отваря" погледа. Преди години слагах черен и ми харесваше, но вече не. Няма значение какво е модерно, важно е какво Ви отива. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт