Гримиране - идеи и техники. Тема № 91

• 19 451
  • 226
  •   1
Отговори
# 195
Аз изпуснах scalestone, но понеже много други пъти съм я виждала съм сигурна, че е била прекрасна! Бъдете живи и здрави! 🥰

В събота бях на събитие и спретнах един грим в розовите тонове от палитрите на АВН soft glam и Huda beauty nude obsessions light. Нямам хубава снимка обаче, никакво време за снимане 😕

# 196
Честито бебче на нашата прекрасна Scalestone! Да е ящно и поспаливо, та дори за грим да и остава време Simple Smile 

# 197
  • Варна
Аз изпуснах scalestone, но понеже много други пъти съм я виждала съм сигурна, че е била прекрасна! Бъдете живи и здрави! 🥰

В събота бях на събитие и спретнах един грим в розовите тонове от палитрите на АВН soft glam и Huda beauty nude obsessions light. Нямам хубава снимка обаче, никакво време за снимане 😕

Честито бебче на нашата прекрасна Scalestone! Да е ящно и поспаливо, та дори за грим да и остава време Simple Smile 

Еееее много благодаря и на двете! Малкият яде, спи и пълни памперсите. Е, тази нощ преяде по мое мнение, но дай боже да наваксаме със съня днес.

# 198
Честито щастие! Да ви радва и пълни сърцата!

# 199
Scalestone, аз ти пожелах вече всичко, което исках, но да ти кажа да се наслаждаваш на тези първи месеци с малкия човек! Това е най-прекрасния период Heart
Откритието ми през последните седмици са кремообразните сенки на Charlotte Tilbury. Супер бързо и лесно се нанасят, блендват се сами.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 20:51 от petrova17

# 200
Петровче, много си джиджана! Впиши ме за кафе идната седмица!

# 201
С най- голямо удоволствие ❤️❤️❤️

# 202
Scalestone, аз ти пожелах вече всичко, което исках, но да ти кажа да се наслаждаваш на тези първи месеци с малкия човек! Това е най-прекрасния период Heart
Откритието ми през последните седмици са кремообразните сенки на Charlotte Tilbury. Супер бързо и лесно се нанасят, блендват се сами и са доста издръжливи.

Изглеждаш прекрасно! Би ли споделила моля кой цвят са сенките?

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 20:54 от Moderator1

# 203
Цвета е pillow talk

# 204
Мили съфорумки, ползвала ли е някоя от вас кремообразния руж на makeup by Mario? Вчера го пробвах в немската Сефора, на първо четене е лек и свеж, лесно се нанася и с пръсти, но още му се чудя. Загледах и бронзъра Skin Enhancer, стори ми се същата текстура като ружа.

# 205
Аз имам и кремообразният стик и кремообразният компактен такъв, хубави са, не са много пигментирани, което ги прави много лесни за работа. Трайни,  без да става на петна. Използвам случая да похваля и неговата четка с двойни страни-F4, много мека и нанася кремообразните продукти (ползвах я за руж) без да “разбутва” фдт-ът отдолу.

# 206
  • София
Здравейте момичета.

Идвам с молба за помощ... Излиза ми вашата тема, някаква стара, че някои от вас имат лупа лампа... Искам да подаря такава на мм, за разни дребни неща като иска да си гледа и поправя, я платки, я няккави дребни детайли като си гледа и човърка... Обаче не знам какво увеличение да взема... Дали х5 ще е ок? Пробвах до нас в един магазин за козмерично оборудване, но нямаха ни една налична да видя и сравня...
Иначе намерих х5и х8, по-голямото увеличение, обаче беше с малко по-малка лупа... Но не знам... Та ако може някакъв съвет да ми дадете или евентуално къде в сф може да има налични на живо?

# 207
Аз имам такава, не съм в София, зависи от ВМ, а не от това ние какви предпочитаме.

# 208
  • Варна
Здравейте, препоръчайте огледало за гримиране

# 209
  • Варна
Честито щастие! Да ви радва и пълни сърцата!
Откритието ми през последните седмици са кремообразните сенки на Charlotte Tilbury. Супер бързо и лесно се нанасят, блендват се сами.

Благодаря и на двете ви!

petrova17, я прати в инстаграм да те видя!

Общи условия

Активация на акаунт