Гримиране - идеи и техники. Тема № 91

• 15 799
  • 205
  •   1
Отговори
# 195
Аз изпуснах scalestone, но понеже много други пъти съм я виждала съм сигурна, че е била прекрасна! Бъдете живи и здрави! 🥰

В събота бях на събитие и спретнах един грим в розовите тонове от палитрите на АВН soft glam и Huda beauty nude obsessions light. Нямам хубава снимка обаче, никакво време за снимане 😕

# 196
Честито бебче на нашата прекрасна Scalestone! Да е ящно и поспаливо, та дори за грим да и остава време Simple Smile 

# 197
  • Варна
Аз изпуснах scalestone, но понеже много други пъти съм я виждала съм сигурна, че е била прекрасна! Бъдете живи и здрави! 🥰

В събота бях на събитие и спретнах един грим в розовите тонове от палитрите на АВН soft glam и Huda beauty nude obsessions light. Нямам хубава снимка обаче, никакво време за снимане 😕

Честито бебче на нашата прекрасна Scalestone! Да е ящно и поспаливо, та дори за грим да и остава време Simple Smile 

Еееее много благодаря и на двете! Малкият яде, спи и пълни памперсите. Е, тази нощ преяде по мое мнение, но дай боже да наваксаме със съня днес.

# 198
Честито щастие! Да ви радва и пълни сърцата!

# 199
Scalestone, аз ти пожелах вече всичко, което исках, но да ти кажа да се наслаждаваш на тези първи месеци с малкия човек! Това е най-прекрасния период Heart
Откритието ми през последните седмици са кремообразните сенки на Charlotte Tilbury. Супер бързо и лесно се нанасят, блендват се сами.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 20:51 от petrova17

# 200
Петровче, много си джиджана! Впиши ме за кафе идната седмица!

# 201
С най- голямо удоволствие ❤️❤️❤️

# 202
Scalestone, аз ти пожелах вече всичко, което исках, но да ти кажа да се наслаждаваш на тези първи месеци с малкия човек! Това е най-прекрасния период Heart
Откритието ми през последните седмици са кремообразните сенки на Charlotte Tilbury. Супер бързо и лесно се нанасят, блендват се сами и са доста издръжливи.

Изглеждаш прекрасно! Би ли споделила моля кой цвят са сенките?

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 20:54 от Moderator1

# 203
Цвета е pillow talk

# 204
Мили съфорумки, ползвала ли е някоя от вас кремообразния руж на makeup by Mario? Вчера го пробвах в немската Сефора, на първо четене е лек и свеж, лесно се нанася и с пръсти, но още му се чудя. Загледах и бронзъра Skin Enhancer, стори ми се същата текстура като ружа.

# 205
Аз имам и кремообразният стик и кремообразният компактен такъв, хубави са, не са много пигментирани, което ги прави много лесни за работа. Трайни,  без да става на петна. Използвам случая да похваля и неговата четка с двойни страни-F4, много мека и нанася кремообразните продукти (ползвах я за руж) без да “разбутва” фдт-ът отдолу.

Общи условия

Активация на акаунт