Гримиране - идеи и техники. Тема № 91

• 19 329
  • 226
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте.
Дайте идеи за лек ежедневен грим.
От години все едно и също-очна линия.
Омръзна ми вече😂  И от къде да закупя тези течни сенки на Шарлот?

# 211
Здравейте, имам две питания - на Rare течният контур има ли мини - както при ружовете? И - да ми препоръчате някакъв освен него, от който сте доволни? 🙂↔

# 212
Здравейте.

Аз бих предложила тониран крем вместо фдт, озаряващ руж, червило в друг тон, не кафяво, и малко по-светъл цвят при подчертаване на веждите.

# 213
Здравейте.

Аз бих предложила тониран крем вместо фдт, озаряващ руж, червило в друг тон, не кафяво, и малко по-светъл цвят при подчертаване на веждите.
Много благодаря😊 А можете ли да предложите озаряващ руж,и кое червило според вас? Също и кой тониран продукт?

# 214
Здравейте.
Омръзна ми вече😂  И от къде да закупя тези течни сенки на Шарлот?

Много благодаря😊 А можете ли да предложите озаряващ руж,и кое червило според вас? Също и кой тониран продукт?

Аз харесвам тонираните кремове на Nars и Laura Mercier, по-достъпни като цена Aven и Garnier. Друг вариант е серум фдт. Руж мога да препоръчам Mac, по-достъпен вариант, но също много лек: Artdeco, аз не се оправям със силно пигментирани продукти. Може да попитате и в Дъглас/Сефора например за препоръки, но бих посъветвала да се видите на дневна светлина преди да купите нещо. Последния път в Дъглас в Мюнхен фдт и ружът бяха като маска, а консултантката упорито ме убеждаваше колко "леко и естествено " стояло.

# 215
Момичета, идвам да се похваля (или оплача, и аз не знам), че направих стабилно разчистване на гримове и останах само с 20 палитри сенки за очи 🤣

# 216
Аз имам 2 и пак шанса да ги изразходя е към нулата 😅.
За сметка на това гланцове, червила и моливи, имам за цял квартал 🥰

# 217
  • В полите на Пирин планина
Моите са десетина палитри, като половината са минита по 4-6 сенки, но пак не виждам как ще ги изхарча в близките н-години. Simple Smile

По Коледните намаления от Нотино си взех Urban DecayNaked3 Mini palette. Харесват ми всички цветове в нея.

# 218
  • SF
И аз имам доста палитри. В тях има недокоснати цветове, които така и ще си останат.

# 219
Палитри?
Имам над 100, а може и над 150 да са. Използвам само новите, но си ги пазя и няма да ги махна.

# 220
Като стана въпрос за палитри, какво препоръчвате с нюд цветове? Предпочитам мат, без блясък. Благодаря предварително 😊

@densi, уау, каква колекция само!

# 221
  • Варна
Здравейте,
взех си този крем La Roche-Posay Anthelios Pigment
тониран е. Но е ужасно жълт и гъст, въпреки, че се води light.
Някой ползвал ли го е?
Забелязах, че срокът му на годност изтича края на 2026 година, възможно ли да му има нещо?

# 222
Палитрите са нещото, което най-малко купувам, а ползвам сенки ежедневно. Имам само 2 големи от по 12 цвята на  Gucci и още две-три мини палетки, като имам и няколко единични. Ако ще взимам някаква нова, то пак би било малка, някаква 4ка на Chanel, примерно. Бях взела една на Anastasia BH, ама нещо ми се стори доста блестяща и я шитнах. Не обичам да държа неща, които не ползвам.

# 223
  • Велико Търново
Здравейте,
Някой ползвал ли го е?
Забелязах, че срокът му на годност изтича края на 2026 година, възможно ли да му има нещо?
Нищо му няма, ако погледнете ще видите, че има мининум 6 месеца след като бъде отворен т.е. до първата половина на 2027 година.
Такъв е, не си спомням точно опаковката, но лайт може и да му е цвета, а не текстурата.Снимайте ми опаковката и ще ви кажа.

# 224
  • Варна
Здравейте,
Някой ползвал ли го е?
Нищо му няма, ако погледнете ще видите, че има мининум 6 месеца след като бъде отворен т.е. до първата половина на 2027 година.
Такъв е, не си спомням точно опаковката, но лайт може и да му е цвета, а не текстурата.Снимайте ми опаковката и ще ви кажа.

Този е - https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030019468
ще направя още един опит да го ползвам, евентуално да го смеся с безцветен пак на ларош.

Ползвах тонирания на Биодерма и не знам защо очаквах нещо подобно и тук

Общи условия

Активация на акаунт