Гримиране - идеи и техники. Тема № 91

• 50 808
  • 642
  •   2
Отговори
# 480
  • София
Момичета, какво мислите за новата палитра на Наташа, която предстои да излезе съвсем скоро?
Поредните унили кафяви сенки, това мисля.

# 481
Момичета, какво мислите за новата палитра на Наташа, която предстои да излезе съвсем скоро?
Изглежда ОК както за дневен, умерен и дискретен грим, така и за яко опушване.

DIP май е от онези матови дето са cream to powder.

За всички, на които им иде многo бляскава да загледат и тази:

Последна редакция: пт, 15 май 2026, 00:03 от Agent Provocateur

# 482
Някой може ли да ми сравни тази на Наташа, която е показала Агента, с Master Mates The Neutrals на Марио?

# 483
Търся пудра, с която да матирам лицето сутрин и да издържа на жега. 😃
Никога не съм имала проблеми с омазняването, но сега стана топло и:
Скрит текст:

Тук е на 11 часа без рефреш и имам:
1. Anua peach 77 toner
2. Skin 1004 Centella ampule
3. Skin 1004 water fit 50 spf
4. Dior Backstage фдт
5. Wibo mood пудра
6. Milani сетинг спрей

# 484
Въртят, сучат, все едни и същи цветове слагат в тези палитри.

# 485
  • София
И това съвсем не е случайно. Таргет групата е много по голяма. Продажбите - гарантирани.

# 486
Tulip, погледни темата за ФДТ- Агентът скоро написа реферат за пудрите.

# 487
  • на последния етаж
Моля препоръчайте ми течен/кремообразен руж и хайлайтър (тук може и прахообразен) от ниския/среден клас за девойката у дома.

# 488
От коя спирала за обем сте най-доволни?
Бях няколко месеца с изкуствени мигли и ги свалих,но ми се иска добра спирала за обем и плътност 🤔

# 489
  • София
Моля препоръчайте ми течен/кремообразен руж и хайлайтър (тук може и прахообразен) от ниския/среден клас за девойката у дома.
Аз използвам стиковете (руж и хайлайтър) на Голдъд роуз и много ми харесват.

# 490
  • на последния етаж
Да, и аз гледах тези на Голдън Роуз, както и тези на Дъглас, Катрис. Бях ѝ купила някакъв хайлайтър преди време от дрогерията, на Есенс май, но нещо не го одобри. Та се чудя какво да взема сега.

# 491
  • София
Lumi серията на Лореал е много добра. Ружът е течен, хайлатърът и бронзъра са стик. Страхотно стоят!

https://www.notino.bg/loreal-paris/lumi-glass-kremoobrazen-ozari … Ad%20group%20%231

https://www.notino.bg/loreal-paris/lumi-glowy-blush-techen-ruzh/ … 1836900280a18b8fb

# 492
И от мен глас за ружа на Лореал. Страшно пигментиран, трябва минимално количество и дори да нямах друг руж, би ми стигнал доживотно. Напоследък се чудя защо правят тези количества, същата работа и с течния руж на Диор. А аз обичам да експериментирам и често ги ползвам и като червило.

# 493
  • на последния етаж
Благодаря ви, страхотни сте. Поръчах ги и дано ги одобри.

# 494
Дами, видяхте ли новия бранд в Дъглас?

Най-горе са течни сенки - матови, шимърни и холограмни. Струва ми се, че има няколко потенциални dupes на най-известните нюанси на Армани.
Под тях е фон дьо тен, под него - двустранни стик сенки (от едната страна е гъбка), хубава идея за много простичък и ефективен продукт. Много малко такива има, сещам се за варианта на Clinique и баснословната му цена от около 46 евро. За съжаление, са и по-добре помислени - цветовете на двата края са различни, а при About face е горе-долу един и същ, просто в diffuse-ната версия от страната с гъбката. Имат моливи за устни, които се плъзгат като масло, но са в само 6 цвята за избор; цветни коригиращи пудри; бронзър стикове, течни ружове в носими цветове и течни червила с актуалния мат блър ефект. Моливи за очи и глосове също. Бързах и не можах да разгледам всичко... На вас попаднаха ли ви, нещо изкушава ли ви?

Наташа обяви лаунч дата за новата палитра 31.05, но не съм мернала списъка кога ще е по Сефора в другите държави, кога ли ще дойде дотук... И имаме суочове- жива и здрава да е, тъмнокафявото е мат! Пак смятам, че можеше да има поне 2 шимъра по-малко за сметка на 2 мата повече, ама... нищо Smiley

Общи условия

Активация на акаунт