За нов и великолепен не мога да помогна, ударила съм си спирачките и ползвам + разчиствам "имането" дето се е натрупало. Най-ползваният ми продукт това лято е Filmstar бронзърът на Шарлът Тилбъри, старо и златно и отсега знам, че ако/когато го приключа пак ще си го купя. Имам и пресованата и пудра в 2-та размера. Последната пудра, която купувах е пресованата на CDP, около празниците вероятно ще се поглезя и с насипната.

От новите продукти забърсах само Лореалския Plump Ambition Hyaluron Lip Oil - харесва ми, ползвам си го, него май го спрягаха като дупе на Диорския продукт ако не се лъжа, или май на Фенти?
Tечна очна линия не помня откога не съм купувала, но в интерес на истина не ползвам и наличните, защото покрай трендовете и годините ми стигнах до smudged eyeliner look-a и си го правя почти ежедневно, т.е. моливи.
Вкл. черните ми спирали си съхнат самотни, защото почти напълно минах на кафяви/бургунди. Тази май е лимитка, но не я свалих от очите си последните 3 месеца. Clinique in Black Honey, много дискретно подчертава зеленото в очите.

Бях си навъртяла на пръста, че искам новите ружове на YSL, но след 2 тествания не можах да си харесам цвят, много различно стоят на лицето ми. Най-много носих един стар Диорски, както и кремообразния на Cle de Peau. Ще загледам и Love Joy МАС-а, който ти ми препоръча.
Ta така, тенденциите към много естествен и натурален грим многo ми помагат да си минимизирам харчовете за "шарена" цветна козметика, но годинките не прощават, та троша целия си бюджет за бяла вместо това. И за италиански шампоани

Ново видео от Андреа за есенен минималистичен грим. Ще извадя по-топлите наличности във вид на червила/ружове/палитри.
PS Прекрасен продукт, който с огромен кеф ползвам напоследък е пудрата на HERA (в тази тема рядко споменавам корейски продукти, че са по-трудно достъпни, но тази е разкошна)