Гримиране - идеи и техники. Тема № 91

• 15 819
  • 205
  •   3
Отговори
# 165
Здравейте,момичета!Моля ви,предложете ми бронзираща пудра за неутрален розов подтон на лицето!Благодаря!

Аз имам на Bobbi Brown - Golden Light, Hoola на Benefit & Harmony на MAC /последните два стоят почти по един и същ начин и се водят ружове. Също мога да ти препоръчам GUCCI POUDRE DE BEAUTÉ ECLAT SOLEIL, води се една от най-добрите в тази сфера, и разбира се - Hourglass Ambient Lighting Bronzer.

# 166
Здравейте!
Не знам дали въпроса ми е точно за тази тема, но ще рискувам..
Някой поръчвал ли е козметика от сайта на Диор за България, за да ми обясни на става това чудо, понеже се опитвах и нещо не ми се получава?

# 167
Здравейте!
Не знам дали въпроса ми е точно за тази тема, но ще рискувам..
Някой поръчвал ли е козметика от сайта на Диор за България, за да ми обясни на става това чудо, понеже се опитвах и нещо не ми се получава?

Аз живея в Гърция и редовно си поръчвам козметика от официалния сайт на Диор, идва си без проблем /и без митници. Не знам обаче за БГ как е, но по пътя на логиката би трябвало да е същото.

# 168
Дами, препоръчайте ми стик сенки с максимално голям потенциал, моля - ако са 2 нюанса и/ли имат гъбка за разнасяне, ще е топ.

Това е търсеният ефект - лесно, ефектно, без четка.

Заглеждам тези на Clinique, но 90 лв ми се струва абсолютно скандална цена за тази категория продукт.
А не се сещам за други освен за тях, Кико и Сефора (които са си 1 цвят и без гъбка)...

# 169
Kiko имат с гъбка, но любимите ми са на Виктория Бекам. Страхотни са Simple Smile

# 170
Аз харесвам на Боби Браун и Шанел.

# 171
Kiko имат с гъбка, но любимите ми са на Виктория Бекам. Страхотни са Simple Smile

От къде ги взимате? Доставки до България правят ли?

# 172
Аз харесвам Боби Браун (повече матовите) и Лора Мърсие (повече блестящите) оттенъци. Имах и няколко Бърбъри, не бяха лоши.

При мазен клепач и липса на база блестящите оттенъци се случва да крийзват няколко часа след слагането. Дори на рекламната снимка е видимо.

# 173

От къде ги взимате? Доставки до България правят ли?

Поръчвам от сайта на Виктория Бекъм. Мисля, че имат доставки из цяла Европа.

# 174
Мак също са изкарали стикове, бих погледнала и там.

# 175
Аз имам Нарс и Лаура Мерсие, за мен Нарс са по-добри /всички са матови/. Размазва се и с пръс на ръка, и много лесно с четка.

# 176
Аз забърсах тази палитра на Huda beauty от намаление в Нотино.
Едва ли ще използвам всички цветове, но то при мен винаги е така 😹

# 177
  • В полите на Пирин планина
Имам я - хубава е, но е доста бляскава и леееко по-топла като цветове, отколкото на мен лично ми се иска. Комбинирам я с други палитри.

# 178
И аз я имам, доста я ползвам.

# 179
  • SF
Това ми е ежедневната палитра! Само горния ред не е пред свършване.

Общи условия

Активация на акаунт