Гримиране - идеи и техники. Тема № 91

• 51 471
  • 648
  •   1
Отговори
# 645
За такъв тип корекция ти трябва цветен, не просто телесен цвят. Мисля, че Есенс имаха няколко цветове жълти и прасковени. Избираш според цвета на сенките ти, като гледаш цветът на коректора да е на обратната страна на цветовото колело. Може да консултираш и с chatGPT, ако не си сигурна. И вече над цветовата корекция обикновен коректор в телесен цвят. Мисля, че е ясно, че с два слоя продукти няма да стои супер натурално, но общо взето това е единственият работещ вариант при много тъмни сенки.

# 646
Момичета, извинете за нахлуването.
Търся коректор, който да прикрие много тъмни кръгове под очите, бих казала лилави. След раждането изглеждам супер изморена и състарена, имате ли идеи как поне малко да прикрия умората ?
Моля, само за бюджетни предложения.
Боби Браун препоръчвам, но отиди в магазин и изберете правилния цвят за теб с консултантката. Счита се един от най-добрите продукти в тази категория. Ах, сега виждам, че искаш бюджетен - в такъв случай виж Есенс, Радиант, Катрис...Но най-добрият начин за прикриване на умората е сън, това е на първо място.

# 647
Ами, перманентно съм така. Ползвала съм хубава козметика, както и да поспивам повече, но съм така от поне 10г. Примирих се, че ще съм така, но поне да намеря начин за пред хората да ги поприкривам.

# 648
  • София
Артдеко, ако си с мазна кожа. Ако си със суха - добри умения за гримиране.
Неутрализират много добре камуфлажните им кремове, ни са си тежички.

Общи условия

Активация на акаунт