Любители на кучета - 153

• 22 421
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
При нас се празнува не ден на кучето, а седмица на кучето. В болнични съм и им обръщам внимание.
Купих им кафеено дърво и корен и корен от бриар (за първи път чувах). Скараха се за корена, много вървежен.
При Саско голяма промяна, от пълен игнор и голяма ревност и ненавист към Арда - сега играе много с нея, в клетката я пази от другите кучета, отстъпва и играчките. Много е нежен като се борят.
Арда обаче е голяма панта, прави беля след беля и му се качва на главата буквално.

Навън тя все още се страхува като върви, дърпам я активно като тръгваме, после на спринт се прибираме, че тя дърпа на връщане.

# 616
  • Варна
Ха, ха, ха, някои и като големички спят така:

Всъщност, това е нормалната поза на Буря

Въобще, Буря да си в наш'та къща - всеки я гали, мачка, лигави и тя пак недогалена... Тая нощ от 3,15 съм почнала да я галя, прибрах се, в 4.30 пак излязох - пак се подреди, и така докато тръгна на работа. Смешното е, че като излезе мъжът ми с кафето, тя така му застана и го погледна, все едно казва: "Няма кой да погали бедното кученце..."

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 10:15 от galenaa

# 617
  • под тепетата
Знаят как да ни работят Stuck Out Tongue Winking Eye
 И Ози често спи така, ама са много срамотни снимките, че всички интимности са на показ Blush

# 618
Кастиел почти винаги спи отгоре ми, освен нощем, тогава спи по корем между моята и другата възглавница и ме подритва насън. Нямам снимка обаче, ще порибвам да го хвана в крачка тия дни. Празника не сме го отбелязали, че бях на работа и сега пак отивам, но утре ще го черпя една по-дълга разходка и баня.

# 619
  • София
Много сладки кученца.
Иланг, този корен не го бях чула. Сега ще потърся.
Баз само няколко пъти по гръб съм го засичала да спи. Обикновено изтича по дивана 🤣.

# 620
  • Варна
Знаят как да ни работят Stuck Out Tongue Winking Eye
 И Ози често спи така, ама са много срамотни снимките, че всички интимности са на показ Blush
То при Озю "подробностите" могат да минат и за неговия кокал "конга" Stuck Out TongueStuck Out Tongue Closed Eyes
Аз затова съм пуснала по-арт фотография - 'Се пак ...дами сме, да не се излагаме на показ Satisfied

# 621
  • тук-там
Ние отбелязахме празника подобавъчно вчера - от Венеция пристигна нов член на семейството и другарче за Нъки - малката Руби. Емоцията беше неописуема. Горкият Нъки толкова се беше променил без Мокка. Някак умърлушен, ако остане сам. Винаги ни обръща гръб, ако тръгнем с колата. Късаше ни сърцето милият самотник. Та вчера като пристигна Руби, мина през всички фази. Първо толкова и се зарадва, че щеше да си счупи опашката от махане. Близа и ушаците, ходи след нея, не можеше накрая да диша от превъзбуда. По някое време реши, че трябва да я доминира. Накрая вечерта се правеше на бебе и той, като се качваше върху мен на шезлонга и си просеше гушкане. Леко я сяде и за топката, защото тя се оказа любителка като него на всякакви играчки и най-вече топки. Така че стандартните и очаквани емоции. За нас по две, като свидетели на всички тези сцени.
Руби е без опашка, родена на 04.06. Ето ги двамата:

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 11:08 от mtz

# 622
Mtz, прекрасни са! Честито ви ново семейно попълнение! Сигурна съм, че Руби ще върне кучешкото щастие в дома ви ♥️ За всички ви да бъде радост!

# 623
  • Пловдив
Добре дошла, прекрасна Руби! Голяма радост, mtz!

# 624
  • София
МТЗ, толкова се радвам за вас и Нъки. Милата малка душичка. А и дъщеря ти е прекрасна.

# 625
мтз, честита да ви е Руби! Дано помогне на цялото семейство да запълните част от празнината в сърцата ви! 🤗🥰
Много прилича на Мокка 🥹❤️❤️❤️

# 626
Добре дошла на Руби! Страхотна е!

# 627
  • тук-там
мтз, честита да ви е Руби! Дано помогне на цялото семейство да запълните част от празнината в сърцата ви! 🤗🥰
Много прилича на Мокка 🥹❤❤❤
Да, прилича. За мен е трудно, но останалите членове на семейството искаха да е същия цвят.

# 628
Ах,чаровна Руби!Италианче!Много се зарадвахме на новината.Мило,малко момиченце!Здравичка и щастлива да расте!

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 14:21 от Roo Roo

# 629
Добре дошла, Руби!
Mtz, разкошна е Руби Heart

Общи условия

Активация на акаунт