Любители на кучета - 153

• 21 627
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ах! mtz, три пъти прочитах поста ти за Руби! Прекрасна е! Нъки изглежда щастлив! Да ви радват много! Здрави да сте, всичките!
Пускай ни инфо редовно, защото тази порода е рядко срещана у нас, а Нъки и Мока ❤, а сега и Руби са невероятни!

# 646
Добре дошла в темата на Руби! Много е сладка и  се надявам, че често ще я виждаме!

# 647
  • под тепетата
Пък мен ме изпраха! А уж казват, че ме обичат Stuck Out Tongue Winking Eye

Когато чух фазана, вдигнах лапата веднага!

Утре предстои баня и на номер 2. Познайте кой ще излезе по- мокър Joy

# 648
  • Бургас
Горкият Озьо. И ребрата му се броят Simple Smile
Не го ли храните това куче?

# 649
  • София
Добре дошла на Руби! Прекрасна е! Heart
Няма да замести Мокка, но ще ви донесе също толкова радост и щастие. Simple Smile

# 650
Mtz, страхотни деца си имаш! Да те радвам много, много, много. Страхотна новина!

Бергичка утре кака й ще я къпе, като се прибера ще е къпано кучИ.

# 651
  • под тепетата
Тинтина, сега е в топ форма Ози! Беше се ошишкал, но се втали от любовна мъка по комшийката. По този въпрос не можем да се разберем с дядо му.
 Бергичка ще е къпана мадама утре заедно с Лео. Ози умира от страх като на заколение при баня, а Лео ме облизва от кеф , докато го къпя.

# 652
Макс вече свикна с къпането, явно е схванал, че като се прибере от разходка с кемпера има баня. Няколко пъти влиза и директно заспива и банята остава за другият ден. Онзи ден остана в двора до тъмно и като го прибирах бях оставила вратата на банята отворена , директно си влезе.

# 653
  • под тепетата
За миене на крака няма проблем, стои и си чака пред вратата търпеливо, докато отворя
.

# 654
  • Варна
Руби 😍❤️❤️❤️

# 655
  • Варна
Добре дошла, прекрасна Руби! 🤎 Ах, колко си красива, и имаш нещо като сърце на дупетоо 😄 почти като на Зара. Батко ти Нъки ще те научи на всичко, а мама тепърва ще ни разказва за теб. 😊

# 656
Гледам Хачико, изревах си очите както винаги. Съжалявам хората, които никога няма да разберат колко много може да им даде едно куче.

# 657
  • София
Хачико е филм, който много харесвам. И който няма да гледам втори път.
mtz, честита Руби. Дано успее да помогне.

# 658
Eeeйй, видях много мнения в темата и се изплаших, че пак нещо лошо е станало, а то... Много хубава новина! Добре долша, прекрасна Руби Green Heart. Пожелавам й дълги и весели години с вас и с Нъки. Показвай ни я по-често, моля. Умирам си за бебета кученца с розови тумбачета Green HeartBlue Heart

# 659
  • Варна
Ако има мазохисти в темата, знам едно белгийско филмче “Нело и Патраш”, за момченце и кученце. В тяхна памет има скулптура на площада в Антверпен. Гарантирано ще ревете повече от на Хачико.

Общи условия

Активация на акаунт