Любители на кучета - 153

• 21 687
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
Прекрасна е Руби!
Какви е пухче! 😍
Много радост да ви носи, а Нъки да я научи на всички пакости, които знае. 😉
Много е сладка, само за гушкане. ❤️

# 661
Ако има мазохисти в темата, знам едно белгийско филмче “Нело и Патраш”, за момченце и кученце. В тяхна памет има скулптура на площада в Антверпен. Гарантирано ще ревете повече от на Хачико.
Благодаря,ще го гледам.,,Белият Бим, Черното ухо" е филмът,който ме разтърсва...
    Руби е в Сардиния и ще се запознаят с Лори по Коледа.А така ми се иска да я гушна още сега....

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 09:38 от Roo Roo

# 662
Ако щете вярвайте, но никога не съм гледала Хачико и никога няма да го гледам. Избягвам всичко което може да ме разстрои.

В Турция съм и всеки път като идвам тук съм впечатлена от спокойните улични котки  и особенно огромните улични кучета. Това порода ли е? Защото са толкова големи?

# 663
  • под тепетата
Не вярвам да е порода. И на мен ми направиха впечатление в Истанбул големите кучета. Хачико втори път няма да гледам със сигурност. И аз съм от поколението, което помни " Белият Бим Черното ухо".

# 664
# 665
  • Бургас
Такива?

Техните улични кучета са производни на кангалите. Овчарска порода. Имат много стада турците, а кучетата се размножават с когото сварят и затова се получават толкова едри.
Кефи ме как лежат вътре в магазините. Един такъв огромен го прескачах да вляза в дрогерия, беше се опънал точно пред входа да се охлажда на климатика. За ужас на всички бг лели Simple Smile

https://baubau.bg/kangal/cel-turskata-federaciya

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 09:11 от Tintina

# 666
  • София
Добре дошла и от нас на Руби! Най-хубавият подарък за деня на кучето!

Хачико гледах съвесем наскоро. Преди май не го бях гледала целия, но зимата ми попадна по някой канал и го изгледах. Поплаках си и аз.

# 667
  • Бургас
Здравей прекрасна Руби!
 HeartHeartHeart
mtz, да ви е здрава, щастлива и да се впише в семейството ви like a glove!

# 668
  • София
Хачико е много хубав, но тежък филм. На този етап не бих го гледала пак. Изобщо филми с животни и кучета гледам, ако имат щастлив край.

# 669
  • София
Всички изброени съм гледала, но от няколко години отказвам да гледам филми, в които нещо лошо се случва с животни.

# 670
Прекрасна Руби Revolving Hearts Добре дошла! Няма как да замени Мокка, но без съмнение ще внесе радост и любов вкъщи. И дано онзи изрод/без извинение/ да си получи заслуженото Rage
Аз от 11 години "гледам" предимно детски филмчета и да си призная ми е добре. Не обичам филми с насилие пък камоли с животни. Даже последните 1-2 години и телевизия не гледам,че то само лоши работи дават, а аз съм много емоционална и ми влияе зле. Добре,че е ФБ та се осведомявам за някои новини.

# 671
И аз да добавя един филм за мазохистите - Fluke. Гледала съм го като дете нает от видеотека и после още няколко пъти като по-голяма, и все така си рева.

# 672
  • Бургас
Айде два нежни филма без реване - "Хотел за кучета" и "12 кучета за Коледа"Simple Smile

# 673
  • София
И 101 далматинци.

# 674
и „Бетовен“ 😀

Общи условия

Активация на акаунт