Любители на кучета - 153

• 21 587
  • 721
  •   1
Отговори
# 675
Aaa , аз и на Бетовен съм ревала, като го отвлякоха в една серия Grinning

# 676
Ех, така обичам кучета.....и така ми липсва Бергичка диването. Днес е изкъпана и била й се накъдрила гърбината!
Tintina, баш тази порода е навсякъде в градовете които посетихме. Днес обаче бяхме в един по малък град - Изник (Никеа). Там през цялата ни разходка с ММ имахме местен гид. Уникално умно куче, възпитано, добро. Вероятно си има стопани.

Ако бяхме в БГ може би щяхме да си го приберем ако знаехме, че е само Simple Smile Бергичка да си има приятелка Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 авг 2025, 07:43 от Реа

# 677
  • под тепетата
Реа, много прилича на сетер!

# 678
Да и на мен на сетер ми прилича. Явно не е ловджийско, защото има проблем с дясната лапа, но изобщо не се даваше. Вървеше неотлъчно от нас.

# 679
Ето нашата "градинарка". Днес й правихме нова замазка на клетката,че беше изкопала дупка в цимента. Батко й я гледа цял ден ама я вързахме за малко да свършим една работа и нашата ето как я заварихме. И като се обърнах от яд,че не я пуснах почна да рови и изрови една бърза дупка.

# 680
Ако има мазохисти в темата, знам едно белгийско филмче “Нело и Патраш”, за момченце и кученце. В тяхна памет има скулптура на площада в Антверпен. Гарантирано ще ревете повече от на Хачико.
Ех, бе Диди, що така сега....
Аз съм от мазохистите и ще го гледам....
Хачико и 8 герои са ми много на сърце , а пък що сълзи и  сАполи съм проляла....
Арес не харесва водата. Всяка баня е наказание. Свива ушаците, прибира опашката м/у краката, навежда муцунка и гледа жално.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 19:41 от щастлива мама

# 681
patenceto_, ма тя се е усмихнала и в погледа й се чете "мога още".

# 682
  • София
Едни забавни филми от мен: Снежни кучета и К-9 полицейско куче. Много ги въртяха едно време по телевизията.

# 683
Реа със сигурност може много повече ако не я гледаш е фурия. Затова цял ден баткото я наглеждаше иначе без надзор пусната нищо няма да има в двора,а може и тя да е изчезнала.
101 далматинци ми беше любим и аз исках да имам много кучета като тях.

# 684
Ми....не може само аз да страдам.....Joy

# 685
  • Sofiа
Mtz, прекрасна е Руби! Много сладко дупенце Heart
Да ви е здрава и много да радва вас и Нъки!

# 686
  • тук-там
Днес стават 3 месеца откакто я няма Мокче Sad Толкова ми липсва сладката душичка. Уникално куче. Знам, че всички са такива. Но тя беше наистина изключително умна и невероятно любвеобилна. Не можем да си го простим! До скоро постоянно я сънувах. Минахме през няколко трагични загуби през последните години и съм наясно, че има фази, през които преминаваме. Нищо не може да се пропусне или забърза. Знам, че само вие ме разбирате добре. 
Мисля си за Кардю също …

# 687
Mtz, силни прегръдки . Много е тежко, нелепа смърт.
Дано Руби да разсее малко мъката.
Споделяй за Нъки , как е след появата и живна ли?

# 688
  • Бургас
Мтз, не успях да видя кученцето,  но да ви е здравичко и да ви носи много щастие!

# 689

Общи условия

Активация на акаунт