🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 18

• 19 293
  • 243
  •   1
Отговори
# 210
Ново видео!
 Шеф Яман...Nature FireNature FireNature Fire
-> https://x.com/sofia01945498/status/1968397729027031421 Heart Eyes
Изглежда много вкусно 😋

....това е най-красивият готвач на света! Heart

# 211
Добро утро,момичета!

Гроде Hug,благодаря ти за всичко споделено! HugFlowers Rose
Джан отново се е проявил в кухнята. Simple Smile

🆕✒📰🇪🇸 Испанска преса. Pronto

Джан Яман: Ето как се подготвя за снимките на сериала си в Испания

Турският актьор сподели видеоклип, в който тренира във фитнеса, заявявайки, че трябва да е в отлична форма, за да играе такава интензивна роля.

Джан Яман се мести в Испания, за да снима новия си проект: всички подробности

Селия Лукас, 17 септември 2025 г.

Джан Яман отново зарадва испанските си фенове с видеоклип, в който тренира във фитнеса. Турският актьор, който има милиони фенове по целия свят, обясни причината за интензивната си физическа подготовка: „Хайде да тренираме, летя за Испания, за да снимам пълномащабен сериал. Ще се видим скоро“, написа той в Instagram.

Публикацията бързо стана вирусна и потвърждава, че новият му етап от кариерата у нас вече е в разгара си.

Скрит текст:
Испански сериал, изпълнен с екшън/

Това е специален проект за актьора, който е участвал в сериали като „Erkenci Kus“ и „Dolunay“. След месеци подготовка, Яман ще играе Каплан в сериала, заснет изцяло на испански, мистериозен герой, играещ двойна игра. Това обещава роля, изпълнена с напрежение, мистерия и екшън.

Актьорът призна, че това предизвикателство е още една стъпка в международната му кариера и че освен физическа подготовка, е прекарал месеци в усъвършенстване на испанския си, за да се справи лесно с новата роля.

Джан Яман: От Турция до Испания през Италия.

Това ново предизвикателство дойде след триумфа му в Италия със сериала „Сандокан“, в който той изигра легендарния пират в мащабна продукция, чийто втори сезон вече е в процес на производство. Въпреки че Джан Яман вече се е установил в Испания за сериала, той уточни, че това не е сбогуване с Италия, тъй като планира да се върне в Рим, за да възобнови професионалната си кариера.

С този нов испански сериал Джан Яман потвърждава статута си на международна звезда и тясната си връзка със страната ни, където винаги е имал лоялна фен база.

Желая ви приятен ден!

# 212
Късен привет! Simple Smile

Сандокан ще бъде официално представен на фестивала "TRIBECA FILM FESTIVAL LISBON"
в Лисабон на 31 октомври Nature Boom
В Португалия ще се разпространява от AXN Portugal Hands V

Скрит текст:

ИГ публикация от Tribeca Festival Lisboa и AXN Portugal:

Скрит текст:

Още преди премиерата е продаден "на множество телевизионни оператори" (в Лондон на изложението). Тепърва ще излиза инфо къде, кога, държави, канали, платформи..
Засега знаем за Италия (Rai 1), Франция (TF1), Испания (Mediaset España Group, може би по канал Telecinco)
и днес разбрахме за Португалия (AXN).
Да се надяваме и в България да го излъчат скоро, може би по AXN Simple Smile

включване и от AXN White Portugal:
"...кой е истинският Специален? Джан Яман, единствен и неповторим"

Злати Two Hearts

# 213
Добро утро,момичета!

Грозде,благодаря за подробното инфо за излъчването на ''Сандокан''. Revolving Hearts Дано го излъчат и у нас по AXN.Така и не пуснаха ''Виола...'' 2 сезон и не съм го гледала.Само отделни части при онлайна.

Джан не остави никого без внимание в Неапол...💥

Скрит текст:

Откъс от видео...интервюто ще се излъчи утре 20.09. по РАИ 2 на обяд
https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_547640
🆕🆕🆕
от felicita_rai2 в #IG

✒CAN YAMAN @ FELICITÀ RAI2 — Събота, 20 септември, 12:00 — НИЕ СМЕ ТУК… #canyaman #Sandokan

Журналист: „Италианците те обичат до смърт, нали?“
Джан: „Да, и съм много благодарен за това, отвръщам им със същата любов“

Журналист: „По принцип това е любовна история, която започна наскоро, но изглежда достатъчно дълга...“
Джан: „Учих в италианско училище в Истанбул, израснах, учейки италиански с италиански учители, италиански предмети, така че се чувствах наполовина италианец още на деветнадесет, и по ирония на съдбата дойдох в Италия, така че сега целият ми успех е резултат от изучаването на италиански като дете.“

82-ри филмов фестивал във Венеция
📍Италия. Венеция 🇮🇹 4 септември 2025 г.

Желая ви хубав ден!

# 214
Ще ходим от фестивал на фестивал... през октомври в Рим! Sunglasses
Машината за промоции е включена! Лондон, Лисабон, Рим… и това е само началото!

Сандокан ще присъства на Международния филмов фестивал в Рим,
който ще се проведе от 15 до 26 октомври 2025 г.

Римски филмов фестивал 2025

От 15 до 26 октомври 2025 г., Auditorium Parco della Musica Ennio Morricone
ще бъде домакин на 20-то издание на Римския филмов фестивал, признат от FIAPF
за конкурсен фестивал и международен бенчмарк за аудиовизуалния сектор.

Програмата включва „Сандокан“,
нов сериал, режисиран от Ян Мария Микелини и Никола Абатанджело.
Продукцията, състояща се от осем епизода с обща продължителност 400 минути,
ще бъде представена в секцията „Фрийстайл“, посветена на проекти, експериментиращи
с различни езици и формати, от сериали до музикални видеоклипове и видео арт.

Актьорският състав включва италиански и международни таланти:
Джан Яман, в ролята на Sandokan, заедно с Алесандро Прециози, Ед Уестуик, Джон Хана,
Алана Блур, Оуен Тийл, Мадлен Прайс и много други.

Инфо за Rome Film Fest 2025:
Скрит текст:

----------------------------------------------------

И в сайта на Фримантъл заглавието е "Sandokan: The Pirate Prince" Thinking
(вчера си помислих, че важи само за Португалия, за фестивала в Лисабон)
-> https://fremantlescreenings.com/all-titles/1832

Скрит текст:

-----------------------------------------------------

Днес очакваме интервюто на Джан - събота, 20 септември, от 12:00 ч. по Rai2.

ИГ Pascal Vicedomini и Felicita Rai2:

Прекрасно е да го слушам.. обичам гласа му! Heart
-> https://x.com/OnlyCanTeam/status/1968907615318011910

Журналист: Италианците те обичат до смърт, нали?
Джан: Да... и съм много благодарен за това. И аз ги обичам в замяна.

Задължително ще гледам интервюто на тв. Heart Eyes
Имам всички италиански тв канали, както и всички испански (за в бъдеще) Grinning

# 215
Добро утро,момичета!

"Не планирайте хубавите неща, оставете ги сами да ви се случат."

Грозде,благодаря за инфото! Flowers Rose

Приятен съботен ден!

# 216
Привет и от мен! Simple Smile
Днес гледах интервюто по телевизията.. очите ми пресъхнаха (не мигнах и за миг) Grinning

Скромен, благодарен и изключително мил Джан! HeartHands Clap
А за очарованието и магнетизма няма да отварям дума.Close
Просто гледайте:
(има автоматичен превод, но не е мн. добър)

Интервю на Pascal Vicedomini за FELICITÀ излъчвано днес по RAI 2 📺🇮🇹

- Италианците те обичат до смърт...
- Да, и съм много благодарен за това. Аз също отвръщам на любовта.
- Накратко, това е любовна история, тоест, започна наскоро,
но ми се струва доста стара ...
- Учих в италианска гимназия в Истанбул. Израснах, изучавайки италиански
с италиански учители, изучавайки италиански предмети, така че вече се чувствах
наполовина италианизиран на 19-годишна възраст. По ирония на съдбата, съдбата
ме доведе в Италия. Всичките ми академични успехи, които постигнах, когато бях малък,
бяха постигнати чрез изучаване на италиански, така да се каже.
- Има много любопитство към вашия „Сандокан“. Какъв ще бъде той?
Надявам се, че ще оправдае очакванията на италианската и световната публика.
Чаках тази роля пет години. Това е много важна роля за италианците и съм
много благодарен, че съм счетен за достоен за нея, така че винаги съм усещал
тежестта на отговорността върху плещите си. Направихме всичко както физически,
така и психически, за да гарантираме, че ще се появи едно изключително произведение
и се надяваме, че когато излезе, точно на 1 декември, публиката ще го хареса.
- Вие, Ед Уестинг, Алесандро Прециози, прекрасно трио.
- Продукцията ми направи тази голяма услуга (подарък), като ми изпрати осемте епизода,
и аз ги гледах с настръхване. Когато гледах, осъзнах колко добри са били в избора
на актьори, защото кастингът е перфектен и всички актьори са много добри.
- Последно нещо, Сандокан, но в Холивуд вече има хора, които силно залагат на теб.
Твоята мечта?
- Да се ​​надяваме. Създал съм си уникален път, който е специфичен за мен.
Винаги се опитвам да се предизвиквам, да сменям герои, жанрове, езици и сега
следващото ми предизвикателство е да отида в Испания. Всъщност през октомври
отивам в Испания, за да снимам екшън сериал на испански. Ще бъда там 6 месеца,
след което ще се върна и ще направя комедия на италиански, после отново Сандокан,
след това ще отида в Бразилия и ще направя филм. Всички тези неща се редуват,
разнообразяват нещата, които правя в живота, и се надявам, че ден след ден,
проект след проект, ще ме издигат все по-високо и по-високо, вертикално,
а не хоризонтално, така че винаги ще продължа да се предизвиквам.
След това ще видим какво ще донесе съдбата...
- Твоята добросърдечност, твоята топлина, твоят талант със сигурност ще докажат, че си прав,
и съм сигурен, че следващото ни интервю ще бъде в Холивуд.
- Да се ​​надяваме, ще видим! 😄 Много ви благодаря за комплиментите. Благодаря!

Паскал много задълба на думата Холувуд Grinning предполагам, че не говори празни приказки Grinning
Всъщност, Джан имаше честта, да бъде забелязан и интервюиран от него! Но и нашия не оставя никой безразличен..

Pascal Vicedomini има забележителна кариера..
Вижте кой е той:

продължението тук -> https://www.imdb.com/name/nm2457442/?ref_=nm_rvi_i_3

"Бог да те благослови, човече"

Стр. на Лос Анджелис Италия "LA ITALIA FESTIVAL - Official",
сподели публикацията с интервюто:
Скрит текст:

Проверих кога е този фестивал -> https://losangelesitalia.com/

Таман ще е свършил снимките в Испания и ще може да посети Ел Ей (и да си вземе наградата) GrinningSunglasses

Последна редакция: сб, 20 сеп 2025, 18:37 от grozdence*

# 217
  • Козлодуй
Здравейте, момичета Heart Как сте?
Аз имам първокласничка и "ученик" в 1ва група, ангажиментите покрай тях уж понамаляха, ама не точно Simple Smile
Изгледах интервюто от линка на Грозденцето, благодаря ти за всички новини, които ни носиш Heart
На Злати и Жаки също благодаря Purple Heart Purple Heart
Доста натоварена програма очаква Джан, но нека! Много се радвам за него, че не остава без проекти. Чудя се в Бразилия на какъв език ще снима нашият полиглот...
Два месеца и малко до премиерата на Сандокан.
Фейса тази сутрин ми припомни един момент от преди 5г, когато не бях и сънувала тази красота, нямах идея кой е Джан Яман... Та си позволих да ви се покажа Joy

# 218
Добро утро,момичета!

Страхотен е Джан в репортажа.С удоволствие го слушах как говори на италиански! Blue Heart
Грозде,благодаря ти за всичко,което си ни донесла! Flowers Rose

Щастлива неделя ви желая!

ПП Докато пишех изскочи поста на Сънчо. Няма да ти е лесно! Simple Smile Голямата внучка е в 5-ти клас и вече ми звъни за задачите...Simple Smile

# 219
Привет, момичета!
Злати Hug Сънчо Hug

Сънчо, готина си! Heart Eyes И ездачка, и блондинка.. ех, ако беше малко по-млада, можеше да се цаниш за ролята на Мариана Joy
Испански филм ще е този, който ще снима в Бразилия. Но изобщо няма да се учудя, ако след време научи и португалски, колко му е Grinning Бразилските продуценти (предполагам) само това чакат Grinning

Много красив кадър на Сандокан и Мариана Revolving Hearts

Скрит текст:
БОРНЕО
СРЕДАТА НА 19-ти ВЕК
Рай, обитаван от местните племена даяк, но доминиран от безмилостния закон на британците,
в разцвета на тяхната колониална власт.

------------------------------

Pascal Vicedomini:
„А след това е усмивката на Джан Яман, обект на световното културно наследство“
Усмивката на Джан е осмото чудо на света!! Heart
Актрисата Валерия Голино си прави селфи с нашия..
https://x.com/Mariagenn59/status/1969728313636565279

Валерия съм я гледала много отдавна в "Рейнман"
с Дъстин Хофман и Том Круз

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 21 сеп 2025, 19:35 от grozdence*

# 220
Добро утро,момичета!

22-ри Септември
🇧🇬 ЧЕСТИТ ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ 🇧🇬
БЪДЕТЕ ГОРДИ БЪЛГАРИ
Flowers Rose

Сънчоо Hug,страхотно изглеждаш на коня! Grinning
Грозде Hug,благодаря ти за всичко споделено за Джан! Flowers Rose

🆕👔👕👖

Всеки има свой собствен стил, но в този случай говорим за CAN YAMAN.

Да харесваш определени дрехи, въпреки изминалото време... е напълно нормално. Да избираш това, което сме имали в миналото и в което се чувстваме комфортно и добре... е напълно нормално. Да избираш това, което НАИСТИНА харесваме... е напълно нормално.

⭐🔲 Колекция Всеки има свой собствен стил, но в този случай говорим за CAN YAMAN.

Да харесваш определени дрехи, въпреки изминалото време... е напълно нормално. Да избираш това, което сме имали в миналото и в което се чувстваме комфортно и добре... е напълно нормално. Да избираш това, което НАИСТИНА харесваме... е напълно нормално.

@canyaman 🔝⭐

Скрит текст:
🔲 Колекция Obey 2018

OPE Athletic
• Полупрозрачни спортни шорти от мрежеста материя
• Връзка и еластична талия
• Щампа Obey отпред
• Два странични джоба
• Етикет за автентичност Obey
• Цвят: Черно и бяло
(Разпродадено)

✅OBEY Clothing е дело на известния американски художник Шепърд Феъри. Марката е основана през 2001 г. и еволюира от проекта за улично изкуство на Феъри, който се превръща в забележително явление на сцената на уличното изкуство. Корените ѝ са в „Направи си сам“ културата, пънк рока, скейтбординга и привличащите вниманието рекламни графики. Днес OBEY Clothing е пълноценна марка дрехи, обхващаща пълна гама от гардероб и аксесоари.

🆕🆕🆕
от Fã clube🇧🇷
✒34 000 ПОСЛЕДОВАТЕЛИ.

Невероятно е, че всичко започна през 2023 г., когато гледах „Mr. Wrong“, първата ми турска сапунена опера (и какъв незабравим дебют!). В този момент дори не можех да си представя, че един актьор може да ме плени толкова много: талантът, харизмата и чарът на Джан Яман ме плениха напълно. Тогава реших да изуча цялото му творчество, попивайки интервюта, сцени и интересни детайли, следейки всяко ново развитие с проницателно око и сърце, изпълнено с възхищение. Създадох акаунт, който бързо се разрасна. Когато се появи възможността да продължа, не губих време.

Скрит текст:
Сега, поглеждайки назад, осъзнавам, че са минали повече от две години, откакто съм негов фен, и тази страст само се засилва. Да бъда тук, да публикувам ежедневно за неговата работа и живот, е невероятна радост. Всеки коментар, всяко харесване, всяко съобщение ми напомня, че изграждаме сплотена и грижовна общност, показвайки таланта на Джан Яман на цяла Бразилия.

Целта на този фен клуб винаги е била и винаги ще бъде да направи бразилския фендом по-обединен и разширен, така че още повече хора да могат да се възхищават на неговата работа и развитие, точно както аз бях пленен, когато за първи път срещнах г-н Грешен.

Благодаря на всеки от вас, който споделя това пътуване! Нека продължим да растем заедно, празнувайки всяко постижение, всеки нов етап и всеки специален момент на нашия любим Джан Яман.

Приятен празничен ден!

# 221
Следобеден привет! Simple Smile

Имаме включване от Джан:

Погледът и изражението му говорят много.....

Скрит текст:

Имаме и 2 нови ексклузивни видеа Heart Eyes страхотни актьори, всички до един..Nature Fire режисура, декори, невероятна работа е свършена! Hands Clap Предупреждавам - и двете видеа са късо съединение....Nature Boom
Аа, и най-новото - ДИСНИ + са в играта! Misc Bomb

♦️Sandokan : Пиратският принц от Lux Vide, Fremantle с участието на Disney plus.
Ексклузивен клип - пригответе се хора 

-> https://x.com/CanYamanNewsInt/status/1970088716531105856 (Ед и Алесандро)
Актьорското майсторство и двамата, дори няма да го коментирам..CloseHands Raised Hands

♦️Sandokan : Пиратският принц от Lux Vide, Fremantle с участието на Disney plus.
Още един ексклузивен клип

-> https://x.com/CanYamanNewsInt/status/1970090714714579379 (Алана и Джон Хана)

Мариана ще е много бойна, хваща тарантула с голи ръце Grin и флиртува с тигъра, който е на няколко метра Grinning
Много ми хареса изпълнението на Алана (от малкото, което видяхме), мнооого е добра!! Английското театрално училище си казва своето,,,,

Все пак, ако пуснат и един ексклузив с Джан, няма да е зле Grinning като за десерт Grinning

-----------------------------------------------

Очакваме предпремиерата на Римския филмов фестивал
на 17 октомври от 19:00 ч.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2025, 17:51 от grozdence*

# 222
  • Козлодуй
Ех, съвсем нямам търпение вече...много ми харесаха откъсите! Ама що не видяхме Джанчи Disappointed Relieved
И аз много харесах Мариана! Не съм чела романите, признавам си, и си я представях доста по-срамежлива и плаха. А тя само дето не отиде да погали голямото коте Smile
Благодаря, Грозденце Heart
Благодаря, Злати Heart Бях се запалила по едно време и ходех всяка седмица да яздя, ама е скъпо удоволствие...не е за пенсионери Laughing
Обичам го това момче Heart Eyes

# 223
Добро утро,момичета!

Събудете се с целувката на утрото,с усмивка да започне
 днес деня!Вземете шепа светлина и уловете самото време!

Благодаря ви за всичко споделено! HugRevolving Hearts Очакваме още новини
около представянето на ''Сандокан'' и за останалите проекти на Джан!

Желая ви приятен есенен ден!

# 224
  • Козлодуй
Злати Hug
Докато чакам декември и се чудя ко да гледам, започна втори сезон на Далечен град. Видях, че са отворили специална тема, май преди нямаше. Вчера изгледах първият епизод, а късно вечерта опитах в некви руски линкове да гледам онлайн втория, ама не ми се получи много...Основното разбрах де. И сега влязох в темата, и се изкушавах да пиша, ама имам някакво странно усещане, че вече съм имала стълкновения с тази дама Scream Може и да греша, не чета редовно в други теми, пиша предимно тук и хич не ги помня другите девойки... Ама се отказах да пиша там.
По принцип съм "консуматор", гледам филм или чета книга заради удоволствието от гледането/четенето, не си падам по задълбочените анализи. Та това, което исках да напиша там, го слагам тук Grinning
E, и тук не вярвам сценаристката да се повлияе от публиката и нейната изненада. И даже мисля, че идеята за Боран не е кърпеж от втори сезон. Всичко с неговия случай беше неестествено и тайнствено. Друг е въпросът, че сценарият първия сезон се концентрира върху бушуващите страсти на Садакат - Еджмел, Садакат - Алия, Наре - Шахин и т.н. И ... ни накара да забравим за Боран.
Е какво има да го мислим..."Ми той умрял, ма" 😂

Общи условия

Активация на акаунт