🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 18

• 19 362
  • 244
  •   3
Отговори
# 225
Добро утро,момичета!

Плановете започват след кафето.... Coffee

Сънчо Hug, и аз гледам ''Далечен град''...Hands V
Скрит текст:
Да има нова тема за сериала,но пишат много форумки.Аз  пиша в друга тема за сериала и пускам инфо-нови снимки,озет,фрагмани.Това е темата за Онур Туна и Севда Ергенджи,тъй като Синем Юнсал/Алия игра преди време с Онур в ''Доктор Чудо''.Там сме още няколко момичета,които гледахме преди ''Забранената ябълка/Опасно изкушенение'' и останахме да си пишем там.След края му темата остана за Онур и Севда и техни колеги.Тя се прави от Дъга.Преди години тя правеше темите за Джан и др.теми във форума.Относно цитата,аз се разбирам с Катя,тъй като сме фенки на Туба и Мурат от преди години. Simple Smile За руските линкове аз пускам в темата два,които работят добре в превод на Сабина и всичко се разбира.Боран не е умрял,а е в кома.Близките му не знаеха.Предполагам ще се разбере как е станала подмяната.Доколкото четох някъде в ливанския оригинал не е така.
Ето ти БГ превода на 2 еп.от 2 сезон или 30 еп.
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2025/09/2.html

Желая ви хубав ден!

# 226
Привет, момичета Simple Smile

От Джанчик няма следа.. сигурно пак се бъхти във фитнеса.Grinning

Още един фестивал! Nature Boom
Напълно важи това, което написах преди няколко дни: "ще ходим от фестивал на фестивал" Grinning
Вече станаха три през октомври - Рим, Лисабон и Милано..

🇮🇹🗞️| Il Giorno - Кадри от международната поредица от събития Sandokan с участието на Can Yaman
ще бъдат показани по време на фестивала в Милано "Festival dello Spettacolo Milan",
който се провежда между 24 и 26 октомври 2025 г.

https://www.ilgiorno.it/milano/cultura/festival-dello-spettacolo … tudiopiu-goux5u4y

Джан най-вероятно няма да присъства и на този фестивал (както знаем, ще снима в Тенерифе).

Тези два "ексклузивни клипа" от Сандокан, които онзи ден се разпространиха в СМ, не е трябвало да се появяват. Серджо Фаби ги е публикувал и след минути ги е изтрил, но вече е било късно...

--------------------------------

✒Колекцията на Алберта Ферети се представя на седмицата на модата в Милано 🇮🇹
Алана Блур на страницата на модната къща, на чието дефиле е била поканена като посланик
Sunglasses
Едвам я познах...

Партньорките на Джан са по стр. на световно известни модни къщи..Simple Smile
Скрит текст:

Злати Revolving Hearts Сънчо Revolving Hearts
И аз продължавам да гледам "Далечен град", само той ми остана от сериалите от миналия сезон (Шербета и Краля ги спрях). От новия сезон започнах "Ревност", "Сърцебиене" и "Престолонаследник“ (изброила съм ги по ред на харесване).

# 227
Добро утро,момичета!

Грозде Hug Two Hearts
От новите на есен очаквам ''Рози и грехове'' с Мурат и ''Непознат в огледалото'' с Онур Туна.Други не започвам....

🆕IG история от Алана Блур...

Желая ви приятен есенен ден!

# 228
Среднощен привет! Simple Smile

Точно след 10 дена Джан заминава за Испания! Nature Fire

И Сандокан идва.. обратното броене започна и най-накрая ще бъде сред нас скоро..
Нямам търпение вече Heart

Пълнолуние е още номер 1 в Бразилия! Hands Clap

А Мистър Грешен продължава да обикаля света! Sunglasses

РП се завръща на Медиасет Инфинити!
-> https://www.instagram.com/p/DO_GhypiLGr/ Yellow Heart

# 229
Здравейте,момичета!

Сериалите с Джан продължават да се гледат по света. Hands Plus1 Очакваме и ''Сандокан''.

Кабир Беди е получил наградата „Златен дракон“ за „Сандокан“ на филмовия фестивал във Ферара.

Снимки и интервюто на линка:
https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_548908

Джан явно тренира...Роберто е пуснал снимка от Дубай,пише че е нова
Скрит текст:

🆕🆕🆕от Роберто в #IG
📍Дубай. Ocean View Hotel

Желая ви приятен ден! Flowers Fallen LeafFlowers Maple Leaf

# 230
Привет! Simple Smile
Злати Hug с наближаването на Сандокан, в ТТ/ИГ има голямо вълнение и гордост сред всички фенове.Simple Smile

Малко новини от Бразилия Sunglasses

ИГ публикация от Глобоплей:
шефката на Глобоплей (Гло) я пере сачмата яко Joy

хаха, трудно е за споделяне SobJoy

# 231
Добро утро!

Грозде Hug,благодаря за новините. Revolving Hearts

🆕от Prima LOVE
Чешки телевизионен канал
✒Турски сапунени опери с Джан Яман💋 Не ги пропускайте в @primapluscz

Приятен почивен ден!

# 232
"Sandokan: The Pirate Prince" - нов плакат (от сайта на Фримантъл) Nature BoomAnimal Tiger2

Епична пиратска приключенска поредица от продуцентите на „Леонардо“

Зашеметяваща съвременна интерпретация на емблематичните романи на Емилио Салгари

Приключение, страст и революция се сблъскват, докато проследяваме Сандокан по неговото пътуване
от пиратски лидер до принц-воин

В ролите:
ДЖАН ЯМАН, АЛАНА БЛУР, ЕД УЕСТУИК И ДЖОН ХАНА

-> https://fremantlescreenings.com/all-titles/1832

и една лоша новина

Починала е любимата баба на Джан (по бащина линия)...
Още един ангел ще бди над него..🤍 Нека почива в мир!
Той винаги е казвал, че бабите му са били много важна част от живота му.Heart

Скрит текст:

# 233
Добро утро,момичета!

Да почива в мир бабата на Джан!Тя го е гледала като малък
 тъй като др.му баба се е преместила да живее в Бодрум.

Скрит текст:

Джан Яман | Фен клуб Русия | Новини и телевизионни сериали · Автор
„Когато бях на четири години, родителите ми работеха, работеха много. Майка ми, в частност, живееше живот, изпълнен с жертви и упорит труд: отнемаше ѝ час и половина до два часа, за да стигне до работа, и тъй като майка ѝ се беше преместила в Бодрум, ме остави при другата ми баба, която се грижеше за мен, докато се върнеше.
Баба ми по бащина линия беше пълната противоположност: тя ми даде свободата да играя футбол, „Събуждах се, когато си поискам, прекарвах време с братовчедите си. Непрестанно забавление.“

Приятна есенна неделя!

# 234
Всичко, което виждам за Сандокан, ми се струва НЕВЕРОЯТНО!!
Всяка снимка, всяка сцена, всичко е приказно красиво, диво и екзотично Nature FireHeart Eyes

Снощи за първи път са пуснали реклама/промо на Сандокан по Rai 1 - по време на
предаването Байландо Nature Boom
Забележете саундтрака, побиха ме тръпки..
(цели 9 секунди, тц, тц Grinning)
-> https://x.com/__laurina_/status/1972020609136971946 Nature Fire

Grinning

Премиерата на "Sandokan: The Pirate Prince" ще се състои в понеделник, 1 декември,
от 21:30 ч. по Rai Uno.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 02:19 от grozdence*

# 235
Добро утро,момичета!

Грозде,благодаря за инфото! Hug

🆕🆕🆕от Can Yaman News International
Сандокан: Пиратският принц: Интересни факти - Моноклетъчната кобра (Naja kaouthia), известна още като едноклетъчна кобра и индийска плюеща кобра, е отровен вид кобра, произхождащ от Южна и Югоизточна Азия. Характеризира се с отличителен кръгъл или „моноклетъчен“ белег на качулката си, въпреки че шарката може да варира значително или дори да липсва при някои индивиди. Обитава широк спектър от местообитания, включително гори, земеделски земи и райони в близост до човешки селища. Поради мощната си невротоксична отрова, тя е отговорна за значителен дял от ухапванията от змии и смъртните случаи в ареала си.

Приятен ден и лека седмица ви желая!

# 236
Привет!
Аз пак по нощите Simple Smile
Злате Hug благодаря за инфото за индийската плюеща кобра, мен много ме е страх от змии, сигурно ще си покривам очите на тези "адски сцени" Grinning

Този поглед...Nature Fire

Ще бъде шедьовър, който ще ни накара да се изгубим сред погледите, приказната атмосфера, битките, любовта.. украсени с визуални чудеса, и най-важното, ще блести с екранната светлина на Джан! Heart

Скрит текст:

И аз уцелих промото тази вечер, по време на рекламната пауза на "Бланка". Неописуема емоция е.....Mask
Да, същото е като публикуваното в СМ -> https://x.com/__laurina_/status/1972020609136971946 , но видяно по телевизията, по Рай1 в праймтайма, има съвсем различен ефект, невъзможно е да опиша/да предам усещането..Nature Zap

Spettacolo Italiano:

Да видим какви др. изненади ще има като реклама на Сандокан. Предполагам, че след премиерата на Римския фестивал, ще пуснат и тийзър/трейлър по Рай, ще има интервюта и тв. репортажи, водени по различни програми, и кой знае какво още..

# 237
Добро утро!

Грозде Hug,благодаря за всичко споделено! Flowers Rose Кога спиш? Grinning

Желая ви приятен вторник!

# 238
Добър ден!
С тази усмивка, денят може да бъде само истински добър Simple Smile

Започва световната обиколка на Сандокан! Nature BoomRocket
Сандокан скоро ще се излъчва по телевизията в МАЛТА, след премиерата в Италия, по канал TVM в четвъртък вечер от 22:00 часа на дата, която ще бъде обявена скоро!
...изобщо не съм изненадана, че е купен "на сляпо" в много страни Grinning
Очакваме още новини за излъчването по света Hands V

„Сандокан“ на Джан Яман ще се излъчва по TVM

Новият сериал на Джан Яман, „Сандокан“, ще се излъчва по TVM през следващите седмици.
Тази чисто нова продукция е римейк на сериала, който в миналото постигна голям успех за актьора Кабир Беди в сериала от 1976 г.
Новината, че „Сандокан“ ще бъде излъчен веднага щом бъде пуснат на международния пазар, беше съобщена от главния изпълнителен директор на PBS, инженер Кийт Четкути.
Този сериал ще се излъчва по TVM в четвъртък от 22:00 часа на дата, която ще бъде обявена скоро. От тази седмица по това време ще се излъчва шестсерийният италиански сериал „Hotel Costiera“.
Освен „Сандокан“ и „Хотел Костиера“, ще се излъчват сериалите „Ничия земя“ и „Аферата с Ирис“.
Актьорският състав на новия сериал „Сандокан“ включва много известни актьори като Алесандро Прециози, Оуен Тийл, Луси Гаскел, Алана Блур, Джон Хана  и Ед Уестуик.

-> https://newsbook.com.mt/sandokan-ta-can-yaman-se-jixxandar-fuq-t … yODgkajYwJGwwJGgw

Злате HugRevolving Hearts понякога гледам сериали до късно, след това спя до обяд Grinning

# 239
Добро утро,момичета!

Добре дошъл, Октомври!
Донеси на всеки това, което най-силно желае.
Нека има любов, мир и разбирателство.
Обичайте се, приятели, бъдете здрави и щастливи!

Грозде Hug,благодаря за инфото! Two Hearts
''Сандокан'' ще обиколи света с излъчването си по тел.канали.

Имаме нова снимка! Blue Heart Какво си похапва Джан?

#DZMnews
Йозге Гюрел, която присъства на премиерата на „Дон Кихот“, отговорила,че би искала
отново да играе със съпруга си Серкан Чайоулу в един проект.
https://vk.com/search/statuses?c%5Bper_page%5D=40&c%5Bq%5D=%23Ca … -149907895_150101

Желая ви щастлив ден!

Общи условия

Активация на акаунт