🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 18

• 27 682
  • 379
  •   3
Отговори
# 315
  • Козлодуй
Остават точно 40 дни! И те ще бъдат безкрайни.......
Този октомври не усетих как отлетя...даже годината се източи неусетно. Тъй че и тия 40 дни ще минат като "стой, та гледай"...
Грозденце Heart Злати Heart
Наистина е много елегантен Джано на тия снимки Heart Eyes
За испанския и аз не съм имала никакво съмнение, както и че всичко е било прецизно изчислено, така че да е готов с езика за пристигането си в Испания.
Наближава РД на нашето скорпионче, не подготвят ли пак някой грандиозен проект?

# 316
Добър вечер! Simple Smile

Злати Revolving Hearts Сънчо Revolving Hearts

Джан днес! SunglassesHeart Eyes

....леле, какво се случва People Eyes
Това се казва промоционална кампания! Nature Boom
Страхотна реклама за Сандокан правят! Hands Clap Не пестят пари...

Mediakey Italia - Разказвателната сила на марката Compagnia delle Indie се среща с легендата за Sandokan с участието на Can Yaman
-> https://x.com/CanYamanNewsInt/status/1981048243648872911

COMPAGNIA DELLE INDIE за "SANDOKAN", новия телевизионен сериал на RAI.
Стартира ЛИМИТИРАНА КОЛЕКЦИЯ, ВДЪХНОВЕНА ОТ МАЛАЙЗИЙСКИЯ ТИГЪР.

Parfum de Voyage (100 мл),
Ароматен душ гел (250 мл),
Ароматна пяна за вана (500 мл),
Дифузер за стая с пръчици (100 мл)
и накрая комплектът Parfum e Voyage + Ароматна пяна за душ.
Четири аромата: „7 – Ирис и пачули“, „11 – Орхидея и кедрово дърво“, 13 – Божур и амбра“, „16 – Морска сол и кедрово дърво“.
Продуктите ще бъдат налични от 27 октомври в големите дрогерии и чрез големи търговски канали.

Скрит текст:
Разказвателната сила на марката Compagnia delle Indie се среща с легендата за Sandokan.
Далечни светове и въображаеми светове, фантазията е общата нишка: ерфектно сътрудничество за аромат, който прегръща приключенията. Така се ражда партньорство, което преплита опияняващите ароматни вселени на Compagnia delle Indie и вечния чар на Sandokan.

Петдесет години след известния сериал, който го направи икона, героят на Емилио Салгари се завръща в праймтайма на Rai 1 и на RaiPlay. Една вечна история, която пренася зрителите в екзотични земи и далечни времена, точно както ароматите на Compagnia delle Indie пренасят потребителите в неизследвани светове на въображението.

По този начин Compagnia delle Indie подписва ново голямо приключение,
като дава живот на лимитирана колекция, вдъхновена от Малайзийския тигър,
която включва:
Parfum de Voyage (100 мл),
Ароматен душ гел (250 мл),
Ароматна пяна за вана (500 мл),
Дифузер за стая с пръчици (100 мл)
и накрая комплектът Parfum e Voyage + Ароматна пяна за душ.
Четири аромата: „7 – Ирис и пачули“, „11 – Орхидея и кедрово дърво“, 13 – Божур и амбра“, „16 – Морска сол и кедрово дърво“. Продуктите ще бъдат налични от 27 октомври в големите дрогерии и чрез големи търговски канали.

Sandokan и Compagnia delle Indie образуват естествена и непосредствена двойка: два свята, обединени от привлекателността на екзотичните пътувания, откриването на съкровища, подправки и уникални аромати. Тези сетивни емоции се възраждат днес в ексклузивната колекция Compagnia delle Indie за Sandokan: лимитирано издание, създадено да разкаже история за приключения, елегантност и далечни вдъхновения“, обяснява Пино Калипари, главен изпълнителен директор на MyLuna, групата, която наскоро придоби и рестартира марката Compagnia delle Indie.
https://mediakey.it/news/compagnia-delle-indie-per-sandokan-la-n … re-della-malesia/

--------------------------------------------------------

И още една! Mandarina Duck -  представя новата капсулна колекция!
Водещата марка за багаж представи шест нови дизайна и пет етикета за куфари.

---------------------------------------

И още... SilaGum пуска БОНБОНИ Сандокан! GrinningHeart Eyes

"Нещо диво идва... 🐅🍬
Директно от най-емблематичната телевизионна джунгла идва сътрудничеството между SilaGum и Sandokan .
Нестандартно лимитирано издание на бонбони с вкусове, вдъхновени от екзотичните аромати на Изтока и дива душа. 🐯
Не пропускайте това специално издание с ексклузивна опаковка, което скоро ще бъде налично по рафтовете.
Очаквайте още."

-> https://www.instagram.com/p/DP6CA5fjGOc/

"Каква чест е да подсладим старта на най-очаквания сериал на годината. 🌴
Нашите бонбони донесоха експлозия от екзотични вкусове на партито на Sandokan,
правейки мястото още по-вълшебно, потопено в емблематичните декори и костюми на сериала. 🍬🐯
Пригответе се: лимитираната серия SilaGum x Sandokan е на път да се появи на пазара!"

Скрит текст:

А кой посяга към бонбоните.. Познахте ли го?? Animal RabbitJoy

Последна редакция: чт, 23 окт 2025, 00:10 от grozdence*

# 317
Добро утро,момичета!

Грозде Heart,Сънчо Heart,благодаря ви за всичко споделено!

Джан вече е открит в кой хотел е и фенките са там за автографи и снимки.

Има доста клипчета с тях...
https://vk.com/canyamanfanklub?w=wall-199343470_556549

Снощи е гледал мач от ШЛ
🆕IG история от Ян
⚽Реал Мадрид срещу Ювентус, 1-0
⚽Турският 🇨🇳 футболист Арда Гюлер игра за Реал Мадрид и беше обявен за Играч на мача.
Скрит текст:

А лелите и Сара са били на театър

Приятен ден ви желая!

# 318
  • Козлодуй
Heart Eyes
Madrid, España

# 319
Привет! Simple Smile

Злати Yellow Heart Сънчо Purple Heart красоти сте донесли.. Джан пак е много елегантен Heart Eyes

Снощи пред хотела, преди да отиде да гледа мача от Шампионската лига:
"Здравейте! Това е Раул!"
-> https://x.com/silbigg/status/1981110644163432774

Запознава обществото с Раул Grinning Той е баш шефа на Secuoya Studio, а аз си помислих, че е шофьора или новия телохранител.. и вече бях почнала да му съчувствам Grinning
Raúl Berdonés е основател и главен изпълнителен директор на Secuoya Studio,
продуцентската компания, с която Джан ще работи в Испания.
Hands V

"Момичета, трябва да тръгвам. Раул се ядосва." JoyJoyJoy
-> https://x.com/monica_am2/status/1981116117696631195

Да се ​​надяваме, че човека ще има много търпение в бъдеще! Grinning

Звучи толкова секси, когато говори испански Nature Fire но той на кой език не звучи така? Grinning
Той е просто страхотен!! Heart
Удивително е как само за една година го е научил и говори толкова свободно.Hands Clap

Да представим новия шеф:

--------------------------------------------------------

И веднага го канят и то в държавната телевизия, в едно рейтингово токшоу, което има над 2 милиона зрители и 5,8 - 6 милиона гледания в платформата...Sunglasses (за цифрите източник е Ленка)

(Източник: фенове, които разговаряха с актьора вчера) La Revuelta е испанско късно вечерно токшоу по La 1, водещият канал на обществения оператор RTVE (Televisión Española). Водещ е комикът Дейвид Бронкано и се излъчва от понеделник до четвъртък в 21:40 ч., веднага след вечерните новини (Telediario), и е продуцирано в сътрудничество с El Terrat и Encofrados Encofrasa. Шоуто се заснема на живо от Teatro Príncipe Gran Vía в Мадрид и включва комбинация от интервюта със знаменитости, комедийни скечове, музикални изпълнения и интерактивни сегменти с публиката.

# 320
Здравейте следобедно!

Грозде Purple Heart,да покрия поста ти,че очакваме още новини с Джан от Мадрид.

Сънчо Yellow Heart

# 321
Вечерен привет! Simple Smile

Злати Hug сега се прибирам и тепърва ще вечерям и почивам.. Преди това обаче, да донеса най-дългоочакваната новина! Heart Eyes

Включване от новите продуценти!! Sunglasses

Работим с Can Yaman по това, което ще бъде първият му испаноезичен проект
и първият му сериал, заснет в Испания.

Историята съчетава емоция, екшън и интрига, представяйки предаден таен агент,
който трябва да изчисти името си и да открие, че любовта може да е най-голямата му слабост
или единственото му спасение.❤️‍🔥

-----------------------------------------------------------

Допълнително инфо Hands V

Осемсерийният сериал е първият испаноезичен проект на международната звезда.

Secuoya Studios работи по продукцията на амбициозен осемсериен романтичен трилър
с участието на Джан Яман („Сандокан“, „Ел Турко“, „Виола като море“). Продукцията представлява първия испаноезичен проект на Яман и първият му сериал, заснет в Испания.

Останалата част от актьорския състав, който включва множество известни лица от испанската аудиовизуална сцена, ще бъде разкрита скоро.

„Този ​​нов проект представлява нов етап в международната стратегия на Secuoya Studios“, казва Брендан Фицджералд, главен изпълнителен директор на Secuoya Studios. „Това, че Джан Яман е начело на първия му испаноезичен сериал, подкрепен от изключителен технически и артистичен екип, потвърждава нашата мисия да създаваме висококачествено съдържание с глобален обхват.“

От своя страна Джан Яман подчертава: „Работата в Испания за първи път е много специално преживяване за мен. Винаги съм чувствал силна връзка с испанската публика и възможността да снимам тук, на техния език и с такъв талантлив екип, е сбъдната мечта. Много съм благодарен на Secuoya Studios, че ми се довериха и ми предложиха възможността да бъда част от продукция, която съчетава емоция, екшън и високо артистично качество.“

Изпълнителен продуцент на сериала е Едуардо Галдо („La Encrucijada“), който е и създател на оригиналната идея, а Леле Портас („Heridas“) е изпълнителен продуцент. Анхела Обон (4 звезди) и Даниел Корпас („Cuando nadie nos ve“) пишат сценария, предлагайки завладяващ разказ, изпълнен с интриги, екшън и емоционална дълбочина.

Това ново заглавие е вторият голям проект за художествена литература от Secuoya Studios Stories, след успеха на „La Encrucijada“, най-гледаната испанска премиера на художествена литература за годината по Antena 3.

Синопсис: Таен агент с безупречно досие е предаден и се превръща в най-издирвания човек в Испания. Докато се бори да изчисти името си и да разкрие онези, които се опитват да извършат многомилионен обир от държавната хазна, той ще открие, че любовта може да е най-голямата му слабост... или единственото му спасение.
https://todotvnews.com/secuoya-studios-anuncia-thriller-romantic … do-por-can-yaman/

Вече знаем продуцентската компания, знаем сюжета, остава само да разберем коя ще му е партньорка Simple Smile

Имам този канал и ще гледам Джан тази вечер..Heart

# 322
  • Козлодуй
Аз за жалост не открих канала в моя списък, ама зяпах предаване на живо в инстаграм от някоя от фенските групи.
Водещият не ми е особено симпатичен, говори като картечница(бъкел не разбирам). Въпреки това явно се разбират чудесно с Джан, а той успява да пусне некви майтапи и разсмива цялата зала. Не пропусна да иде в публиката и да се остави в ръцете на няколко влюбени испански бабетки Grinning Много е сладък, много... Heart

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 00:03 от Lunen_sun

# 323
За тазвечершното шоу, накратко:
Джан пристига, печели ВСИЧКИ и си тръгва! Nature FireNature BoomNature Star

Има си тетрадки с глупости (шеги, ругатни) Joy

Че водещият говореше много бързо, е вярно! Луд! Grinning
Гледах шоуто от-до! Ако ме питате какво гледах, ще кажа "Джан" Grinning
Нищо не разбирах, но публиката и Джан се смееха почти през цялото време.. смеех се и аз с тях Grinning
Той е мноооого забавен и притежава невероятна харизма, огън мъж! Heart Eyes
В ТТ се случва нещо, което никога не съм виждала, колкото повече лайквам и споделям някакви испански страници със сини тикчета, които се възхищават на Джан, толкова повече ми излизат, стотици са..Flushed
като въшки са! Grinning
Някои от тях направо с готови статии, половин-един час след предаването.
В ИГ на Джан има няколко видеа, споделил ги е от стр. на предаването:

От ТТ стр. на шоуто:
-> https://x.com/LaRevuelta_TVE/status/1981454076836794464

Скрит текст:

Статия от канал La1:
https://www.rtve.es/television/20251023/revuelta-broncano-invita … re/16783544.shtml
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 24 окт 2025, 03:15 от grozdence*

# 324
Добро утро!

Грозде Hug,Сънчо Hug,благодаря ви за всичко споделено!
Било е много интересно шоуто.Има и преса,но в момента наминавам набързо.

Желая ви приятен ден!

# 325
  • Козлодуй
Добро утро и от мен Flowers Hibiscus
Злати Heart Hug
Грозденце Hug Heart
Точно това имах предвид, да научиш език, без да живееш в страната, в която се говори, и то до степен да можеш да се шегуваш на този език, си е голямо постижение!
Статията, която си дала само в линк, е много интересна и мисля, че си струва да се прочете, затова копирам:

Бронкано даде обещание на международна звезда и го спази. Турският актьор Джан Яман , който разпалва страст, където и да отиде, посещава „Ла Ревуелта“ по време на престоя си в Мадрид, за да снима сериал. Но това, което никой не очакваше, беше, че само за една година подготовка ще постигне такова майсторство по испански... и още по-малко Бронкано да има нещо общо с това: „Всичко на испански, моля, нищо на английски.“

И не лъжеше, когато каза, че редовно следи видеата на La Revuelta в социалните мрежи, защото подаръкът му за Бронкано не би могъл да бъде по-подходящ за ентусиаст на катеренето и планинарството като водещия: книгата „Спомени от далечни планини“ от турския писател Орхан Памук, носител на Нобелова награда за литература през 2008 г. Посвещението включва покана да се предизвикат взаимно на мач по канадска борба и да изкачат заедно планина.
Ето как Джан Яман научи испански
Джан (произнася се „Ян“) Яман е усвоил италиански след пет години живот в трансалпийската страна. Турският е неговият роден език, а той говори и английски, а сега и испански. „Мечтата ми беше да направя проект тук и уча от нулата от една година“, обясни той на Дейвид Бронкано, когато говореше за сериала, който ще снима в страната ни през следващите няколко месеца. След „пет или шест месеца с учител“ актьорът се насочи към киното и телевизията, подобно на много други студенти, изучаващи чужди езици, за да продължи обучението си. „Виждал съм всичко. Луис Захера/испански актьор от Галисия/ е любимият ми, харесвам галисийския акцент , а също и Хосе Коронадо“, отбеляза Яман, изненадвайки публиката.

Още по-изненадващо беше следващото му разкритие, когато обясни, че е създал анонимен профил в Instagram, за да следи „само страници на испански език. Следих La Revuelta , за да уча със субтитрите, но се отчайвах, защото не можех да те разбера “, призна той със смях. „Попитах учителя си: „Какво казва този човек, не го разбирам?““, пошегува се той с Бронкано, когото каза, че е „идол“ за него. „Слизай“, „хаотичен“, „бъди развалина“ и „mojar el churro“ /потапяне на чурос/ са някои от разговорните изрази, които актьорът е записал в два тетрадки, за да подобри изучаването на езици.
Джан Яман се наслаждава на „La Revuelta“ : „Чувствах се сякаш не ми е достатъчно.“
Джан Яман (Истанбул, 1989) има косовско-албански и македонски корени. Учи в Италианската гимназия в Истанбул и завършва право през 2012 г., специалност, до която получава достъп благодарение на стипендия за игра на баскетбол като гард . Въпреки че започва като адвокат в мултинационална фирма, в крайна сметка става световноизвестен актьор благодарение на случайна среща: „ Срещнах агентите си на почивка, в хотел в Южна Турция“ и именно те го насърчават да се пробва в актьорството, което „първоначално е било хоби, а след това става сериозно“. Само няколко години по-късно той прави своя телевизионен актьорски дебют в страната си. Работил е по изключително популярни проекти като „Dolunay“ и „Erkenci Kuş“, а италианският сериал „Sandokan“ скоро ще се излъчи премиерно по RAI .

Владеенето на езици му е позволило да работи в няколко страни, а през юли той обяви в профила си в Instagram, че е прекарал няколко месеца в усъвършенстване на испанския си, за да снима сериал в Испания тази есен. Много малко информация се знае за този проект, освен че ще играе герой на име Каплан, „агент на тайните служби , така че трябва да спортувам много“, обясни актьорът за това, което ще бъде първият му проект на испански. Появата му в Мадрид заедно с приятелката му, алжирската диджейка и продуцентка на електронна музика Сара Блума, отново развълнува феновете му, които се събраха пред театъра, където се снима „La Revuelta“ . „ Беше твърде малко за мен , мога ли да остана?“, коментира актьорът, преди да завърши интервюто си с Broncano.

# 326
Здравейте!
Изобщо не бих се определила като фен на Джан, но днес туитър ме залива с неговите клипчета от участието в испанското предаване. Предизвика интереса ми и го изгледах. Знам испански и искам да ви кажа, че съм изключително впечатлена от него,  владее езика наистина на много високо ниво за толкова кратко време. Учи испански от 1 година, но само 5-6 месеца с учител, а след това е гледал много испанско кино, изгледал всички испански продукции, които ги има в Нетфликс. Всеки ден по 4 часа учил. Речникът му е наистина много широк. Малко по-късно ще ви резюмирам интервюто, че съм на работа и не мога да пиша много. Grinning

# 327
  • Козлодуй
Благодаря за включването, mikipoli Heart
Прави ти чест, че макар да не си фен, го оценяваш. Джан е феномен, толкова филми съм изгледала на английски, предпочитам със субтитри, за да слушам истинските гласове на актьорите, е дали съм научила английски Joy Една дума не бих могла да кажа с правилно произношение, ако и да разбирам какво значи.
Ще съм много благодарна за превод, дори да не е в детайли.
Лека работа Heart

# 328
Снощи почти четири милиона души са били така FlushedGrinning
Начинът, по който появата на Джан в "La Revuelta" революционизира Испания:
Скрит текст:

Микиполи Hug много ще сме благодарни, ако ни резюмираш интервюто (когато си свободна), защото все още се чудя, на какво толкова много се смяха, голям смях, голямо нещо беше Grinning Испанската публика е страхотна!

Готова съм да гледам това предаване отново и отново, само за да си взема дозата смях - за здраве Grinning Но няма какво да се лъжем, както винаги, Джан пленява с чара си - неговата аура/харизма и чувство за хумор винаги създават прекрасна атмосфера.Heart Eyes

А в ТТ/ИГ наистина се случва нещо необичайно Flushed и все още продължава.. испанците са много готин и весел народ, прочетох много коментари, те са във възторг. И дори тези, които не са го познавали са попаднали в мрежата му.Grinning  Много смешни коментари има, особено тези от мъже, така не съм се смяла от години! Joy

На заден план мина новото инфо за испанския му сериал. Аз да си призная нищо не знам за испанските сериали. Хубави ли са, не са ли? Подобни на турските ли са? Какви са? Само един техен сериал съм гледала и то преди 30 години "Синьо лято" Grinning

# 329
Здравейте отново! Ще ви резюмирам с удоволствие, беше наистина приятно предаване. Само да уточня предварително, че шоуто е комедийно, с много самоирония, та и аз не знам за някои отговори дали Джан беше честен или се шегуваше. Grinning Това вие ще го разберете вероятно, понеже сте по-запознати с неговото житие и битие.
Шоуто започва с това, че водещият няма идея как се произнася името Джан Яман (шегува се, естествено), представя го като Кан Джаман и през цялото шоу го нарича ралично - Джан Джаман, Ян Яман, нарочно.Joy Джан му обясни как се произнася името, а водещият се оправда, че не знаел турски, а Джан вика: "то и аз не го знам, забравил съм го вече". Joy
Подари на водещия книга на Орхан Памук и той не я бил чел, чака водещият да е прочете и да му каже дали е хубава. Grinning Обичал да му подаряват книги, винаги четял книгите, които са му подарени. Джан беше написал посвещение в книгата. Посвещението включваше предизвикателство: „Състезание по канадска борба и изкачване на планина." Явно водещият е алпинист ентусиаст, така разбрах , Джан нямал опит в планините, но канадската му е в кърпа вързана. Joy
След това започна да обяснява, че от 1г учи испански, 5-6 месеца с учител и след това чрез гледане на филми и сериали на испански, всичко което са давали по Нетфликс го бил гледал. Гледал и това шоу със субтитри и въпреки това пак нищо не разбирал, много мъчно му ставало, че не разбира какво говори водещия. Joy Водещият каза, че и испанците не го разбират, постоянно му казвали, че говори твърде бързо, затова днес специално се стараел да говори по-бавничко. Joy (не си личеше старанието му Joy )
Джан използва една реплика, фразеологизъм, който и аз не знаех, водещият се изненада много, че той го знае и така се обърна темата към 2те тетрадки, които носеше. Показаха 2 дневника като тетрадки-речници, където си е записвал различни разговорни изрази, фразеологизми, включително и псувни на испански. Тетрадките бяха направени испанско - италиански речник, учителката му беше писала как се превеждат тези изрази на италиански и там се смяха доста, как откровени псувни са преведени по най-културния възможен начин. Grinning Водещият накара Джан да произнесе една псувня , а той пита дали това може да се каже по телевизията, защото в Турция биха те вкарали в затвора за това. Joy
Водещият подари на Джан нещо като голям тапет за стена, хората в Испания си ги слагали по стените (напълно нелеп подарък, явно за шоуто) Grinning
Джан каза, че дядо му бил албанец, може би го знаете, за мен беше нова новина.
Говореха, че е бил адвокат. Искал да е международен адвокат, случайно се е запознал с агентите си в Бодрум, докато е бил на почивка, те са му предложили да започне курсове по актьорство. 2 години е ходил на курсове уж като хоби, но после се е превърнало в основната му работа. Пускаха шеги за адвокати.
Питаха една жена от публиката кой е последният сериал с Джан, който е гледала по Дивинити, тя каза "Мистър грешен" и че тя и трите жени там дето бяха седнали до нея са дошли, защото са  "фенки до гроб" на Джан и той отиде да ги прегърне. След тази сцена един мъж от публиката се провикна "искам те за гаджето си" Joy т.е. момчето предлага на Джан да стане гадже на неговото гадже. Joy
Друга жена от публиката помоли Джан да се подпише на блуза, която ще продадат на търг благотворително за детенце на 8 години, което страда от някаква рядка болест и ще се лекува в чужбина. И Джан и водещият се подписаха на блузата.
Пита го дали имал често мускулна треска и Джан каза, че винаги след заснемане на разни сцени, мажел се постоянно с Волтарен. Joy Явно и там лекарството се казва по същият начин, както тук. Joy Когато Джан обясняваше какво го боляло, водещият забеляза, че добре знаел частите на тялото и пробва да го изпита как се казва онази част на крака зад коляното. Joy Джан не знаеше, помисли, че го пита за прасец, но не, питал за частта зад коляното, Джан каза, че и на турски не знае каква е думата за това. Joy И аз не знам как е на бг честно казано, има ли изобщо дума за това място. Joy Изуми ме докъде стигна, че да изкара някакво незнание от госта си, толкова подготвен беше по испански.
Водещият има едни "дежурни" въпроси, които задава постоянно на всеки свой гост, Джан знаеше за тях, а именно "колко пари имаш в банковата сметка" и "колко пъти си правил секс през последния месец" Joy
За парите каза, че майка му се грижи за финансите му и даже наскоро му се наложило да й иска пари в брой за нещо и тя казала, че няма пари, всичко бил дал за къщи. Joy Имал 10 къщи и всичко харчел за тях. Джан после уточни, че е купил къщи на цялата рода, на баща си, на дядо си, техните били с убеждението, че имота е най-доброто нещо за инвестиция. Казал на майка си, че парите дето сега ще ги спечели в Испания, няма да й ги дава да ги управлява. Joy Мрънкала му, когато месечните разходи се увеличат. Joy За секса каза, че не знае точно, но повече от 15 пъти за 1 месец. Grinning  Преди това се шегуваха  колко бил рекордът , водещият пита "защо, мислиш, че имаш рекорд ли", а другият водещ добави "и да няма, само да каже, веднага ще го изпълни" Joy
Приятелката му знаела 6 езика и тя беше в шоуто, показаха я за кратко, водещият пита дали знае испански, искаше явно да я заговори, но Джан каза, че няма да говори, иначе знае езика, явно са се разбрали предварително.
На финала му каза, че винаги е добре дошъл, когато е в Испания, може да идва в шоуто всяка седмица. Joy

Общи условия

Активация на акаунт