Джан, Ед и Алесандро са "шоу в шоуто"
който погледне дори само минута от изпълнението им, ще ме разбере. Пиша го така завоалирано, защото това трябва да се види... На Джон Хана обърнах по-малко внимание, признавам си, затова не мога да дам оценка, но на него името му говори само за себе си. Алана ме изненада много приятно! Както не мога да си представя друг Сандокан, така не мога и друга Мариана. Не бих я заменила с никоя друга! Имат голяма химия с Ед, по едно време се развиках с/у телевизора "направи нещо Сандокан"
Лорда е ужасно харизматичен... много двустранен образ. Химията м/у Мариана и Сандокан не е постоянна, само от време на време. Например по време на танца
и на още няколко места.. Имаше и шамар и дразненки, кой знае диалозите им колко са интересни (гледайки физиономиите им)
Останалите актьори, които ми направиха силно впечатление са Султана (не знам името на актьора) и Сани (Мадлин Прайс), актьорската им игра е просто невероятна
тях ги нареждам веднага след първите трима, като Сани вече ми е любимка (заради характера на героинята й). Тигърчетата Марк, Онопко и останалите ги показваха много малко в тези 2 епизода. Без превод не мога да пиша за сюжета, дори не мога да преценя съвсем кой е положителен/отрицателен герой. Например бащата на Мариана (Оуен Тийл) ми се вижда добряк, но е от групата на "лошите".
Намерих финала (последните 2 минути) на видео, но е снимано от телевизора.
Сандокан отвлича Мариана. И кофти тръпката на лорда
Накрая са сконфузените физиономии на Сандокан и Сани.
-> https://x.com/Mariagenn59/status/1995626693961417129

---------------------------------
Последно слагам лудите цифри и спирам вече!
Че кой знае, може повече никога да не видим такова нещо.
Репортаж в обедните новини на Rai 1 за Сандокан:
Злати, страхотна си!

толкова си писала,че все едно си го гледала с превод! 

Реших, че така и така ще излезе все някъде на руски и не съм пускала да търся повторение на телевизора.

благодаря на всички за прекрасните коментари!