🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 18

• 37 980
  • 568
  •   1
Отговори
# 525
Изгледах повторно двата епизода. Истински шедьовър, нямам търпение да го изгледам с превод. Едно е сигурно, Джан надмина себе си, преодоля всички трудности и се справи отлично! Висока е оценката ми и за останалия актьорски състав.
Джан, Ед и Алесандро са "шоу в шоуто" Hands Raised Hands който погледне дори само минута от изпълнението им, ще ме разбере. Пиша го така завоалирано, защото това трябва да се види... На Джон Хана обърнах по-малко внимание, признавам си, затова не мога да дам оценка, но на него името му говори само за себе си. Алана ме изненада много приятно! Както не мога да си представя друг Сандокан, така не мога и друга Мариана. Не бих я заменила с никоя друга! Имат голяма химия с Ед, по едно време се развиках с/у телевизора "направи нещо Сандокан" Grinning Лорда е ужасно харизматичен... много двустранен образ. Химията м/у Мариана и Сандокан не е постоянна, само от време на време. Например по време на танца Nature Fire и на още няколко места.. Имаше и шамар и дразненки, кой знае диалозите им колко са интересни (гледайки физиономиите им) Grinning Останалите актьори, които ми направиха силно впечатление са Султана (не знам името на актьора) и Сани (Мадлин Прайс), актьорската им игра е просто невероятна Mask тях ги нареждам веднага след първите трима, като Сани вече ми е любимка (заради характера на героинята й). Тигърчетата Марк, Онопко и останалите ги показваха много малко в тези 2 епизода.
Без превод не мога да пиша за сюжета, дори не мога да преценя съвсем кой е положителен/отрицателен герой. Например бащата на Мариана (Оуен Тийл) ми се вижда добряк, но е от групата на "лошите".

Намерих финала (последните 2 минути) на видео, но е снимано от телевизора.
Сандокан отвлича Мариана. И кофти тръпката на лорда Joy
Накрая са сконфузените физиономии на Сандокан и Сани.
-> https://x.com/Mariagenn59/status/1995626693961417129 Heart Eyes

---------------------------------

Последно слагам лудите цифри и спирам вече! Grinning Че кой знае, може повече никога да не видим такова нещо.

Репортаж в обедните новини на Rai 1 за Сандокан:
Скрит текст:

Злати, страхотна си! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 00:18 от grozdence*

# 526
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за всичко споделено! HugFlowers Bouquet
Грозде Heartтолкова си писала,че все едно си го гледала с превод! Simple Smile
Благодаря на Джаки Heart,за гифчетата и инфото и на Цвети Heart-за видеата и инфото!
Джан наистина е страхотен с играта си! Nature Fire Останалите актьори не съм ги гледала.
Сега запомням на някои имената им.
Вчера през деня имах излизане и не бях търсила превод.Снощи реших да се поразровя чрез гугъл тъй като на някои познати сайтове нямаше.Руската озвучка,която открих е двугласна.Проверих линка.Когато го пуснете може да се появи надпис-грешка,но има хикс,който премахваш и се появява сайта.Да го знаете.Аз успях да изгледам 1-ви еп.,който е 1 час.а 2-ри е 52 мин.!

Желая ви приятна сряда!

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 09:17 от Zlatina3

# 527
  • Козлодуй
Злати, златна си! Purple Heart
Благодаря за всичко споделено, момичета Heart
Много ме е срам, обаче предната вечер заспах малко след надписите за началото на втория епизод Animal See No Evil Реших, че така и така ще излезе все някъде на руски и не съм пускала да търся повторение на телевизора.
Щастлива съм от високият рейтинг на филма и очаквам да се повтори идният понеделник. След малко планирам да зарежа всичко останало и да се отдам на гледане на руски, но първо имам няколко задачки-закачки.
Усмихнат ден на всички Flowers Hibiscus
Тайничко се надявам след като AXN Португалия ще го излъчват, дали няма да се случи и на нас да го видим по тоз канал...

# 528
Здравейте, момичета на Джан!

Споделям радостта си за всички успехи на Джан.
Щастлива съм, че "Сандокан" жъне такъв рейтинг и се превърна в най-коментираният и гледан сериал.
Има защо!
Нощес изгледах на един дъх двата епизода от линка, споделен от Злати, за което ѝ благодаря.
Озвучката е прилична, картината също е добра, а удоволствието от съприкосновението с този класен сериал - огромно.
Няма смисъл да повтарям написаното от вас и светилата в световното киноизкуство. Сериалът просто трябва да се гледа, за да се усети тръпката, за да се съпреживее и оцени.
Всичко ме впечатли - осъвременен и атрактивен сценарий, прекрасна режисура, операторско майсторство и перфектно подбран актьорски състав, на фона на прекрасна природа и ефектен музикален съпровод. Това прави сериала незабравим.
А Джан блести - трудно може да откъснеш поглед от него и да се съсредоточиш върху сюжета. С игра, талант, визия, харизма пълни екрана.
Уникален Джан Яман!

# 529

Heart EyesСтрахотен е Джано като Сандокан
и успеха който постигна още с първият епизод/2-ри също/
е съвсем очакван и заслужен..
той може да изиграе всичко с голям успех
защото е голям талант и се раздава до край
във всичко с което се захване..мъжката красота
и харизма която има е черешката на тортата,
благодаря ви момичета*!!
Nature Zap

# 530
Привет, момичета!

Още малко статистика.

# 531
Здравейте,момичета! Christmas Tree

Благодаря на всички момичета наминали и споделили възхищението си от участието на Джан в ''Сандокан''!
Аз изгледах и 2-ри епизод!Накрая забелязах,че най-отгоре в едно правоъгълниче има надпис оригинал(+ субтитри).Като натиснете епизода излиза със субтитри.Така,че който желае може да го гледа с руски субтитри и слуша оринала на италиански ез.

За всеки случай аз ги направих и пускам линковете с руски субт.
1 еп,-https://rezka-ua.tv/series/adventures/84248-sandokan-princ-pirat … tml#t:238-s:1-e:1
2 еп.-https://rezka-ua.tv/series/adventures/84248-sandokan-princ-pirat … tml#t:238-s:1-e:2

Приятен следобед! Flowers Four Leaf Clover

# 532
Злати, златна си!

Аз го изгледах с озвучаване, направо беше ужас...
Сега ще го изгледам и със субтитри.
Направо нямам думи за качеството на сериала и актьорите.
А Джан е на световно ниво, нищо не е останало от турската му игра.
Благославям деня, в който се махна от Турция и замина за Италия.
В Турция щеше да тъпче на едно място и  на нивото на турските му колеги.
Извинявам се, че ще го кажа, ама те само вода могат да му носят на този етап....не си представям някой да изиграе по-добре Сандокан от него (между другото това е мнение и на всички критици пишещи за сериала).
А сме гледали само 2 епизода, какво ли ни чака по-нататък?

# 533
Аз изгледах и 2-ри епизод!Накрая забелязах,че най-отгоре в едно правоъгълниче има надпис оригинал(+ субтитри).Като натиснете епизода излиза със субтитри.Така,че който желае може да го гледа с руски субтитри и слуша оринала на италиански ез.

За всеки случай аз ги направих и пускам линковете с руски субт.
1 еп,-https://rezka-ua.tv/series/adventures/84248-sandokan-princ-pirat … tml#t:238-s:1-e:1
2 еп.-https://rezka-ua.tv/series/adventures/84248-sandokan-princ-pirat … tml#t:238-s:1-e:2
Злати, много голямо БЛАГОДАРЯ! Heart
На оригинален АНГЛИЙСКИ е, не на италиански! Което е направо МЕЧТА Heart Eyes
И аз го изгледах сутринта с руска озвучка, но едвам издържах, честно.

Момичета Hug Kissing Heart благодаря на всички за прекрасните коментари!
Джан наистина този път заслужава всички хвалби! GrinningHeart

Джаки Hug как ми взе думите от устата, зад всяка твоя дума се подписвам!

# 534

Грозде,благодаря за уточнението.Съвсем изключих,че оригинала е на английски език. Simple Smile Нали го гледахме на италиански ез.!Е така знаещите английски ез. ще могат да разберат ако има нещо неточно в руския превод и да го споделят.

Рускините са пуснали анонса за епизодите в понеделник/8 декември.
Туй е на английски ез.

Проверете дали превода ми от руски ез. е точен.
Знаете през два езика може да има някои неточности.

📺🇮🇹⚔„Сандокан“: Преглед на епизодите за понеделник, 8 декември.

3-ти епизод
В първия епизод на втора част, Сандокан и неговите хора решават да атакуват не други, а антимоновите мини на султана. Целта е да отслабят английската колониална империя. Джеймс Брук няма да се успокои, докато не ги залови, и след този подвиг мотивацията му ще стане още по-силна. През цялото това време Мариана ще преживява мъчителни моменти между това, което е вярвала, че е истина, и това, което вижда пред очите си всеки ден.

4-ти епизод
Във втори епизод Сандокан се укрива в Сингапур, но Брук успява да го намери. Мариана ще открие нова страна на Сандокан по време на празнуването на Лунната Нова година. Тя ще открие, че зад репутацията му на пират се крие лоялен и смел боец. Султанът обаче пренебрегва това познанство и историята започва да приема напълно непредсказуем обрат.

# 535
Злати, всичко е наред с превода!

Продажбите вървят с пълна сила. Купува се като топъл хляб в цял свят. Stuck Out Tongue Winking Eye

https://variety.com/2025/tv/markets-festivals/sandokan-fremantle … -asia-1236598259/

Фримантъл е осигурил серия от сценарийни продажби в цяла Азия, водени от екшън-приключенския сериал „ Сандокан : Принцът на пиратите“.

Продуцираният от Lux Vide сериал „Sandokan“, адаптиран по класическата сага на Емилио Салгари за Rai, включва Кан Яман, Алана Блур, Ед Уестуик и Джон Хана. Сериалът е придобит от Hits Now на Rewind за паневропейски Азия, заедно с Hulu в Япония и LG U+ в Южна Корея.

# 536
Злати Hug благодаря за анонса на новите епизоди! Flowers Rose

Джаки Hug ни е донесла статията на Variety,
ето кои държави от Азия са придобили Сандокан:

Rewind's Hits Now за пан-регионална Азия:
Сингапур, Шри Ланка, Филипините,
Малдивите, Малайзия, Индонезия,
Hulu - Япония и LG U + Южна Корея!
Nature Boom

Джан вече ще бъде разпознаваем от всяко кътче на света!! Nature Star

Сега тепърва ще си пускам на оригиналния език, че бях малко заета.

# 537
Малко хумор

Фиорело, облечен като Сандокан: „Джан Яман оспорва моята хетеросексуалност, ръководителите на RAI дефибрилират Салгари.“
Фиорело празнува триумфа на Сандокан в Ла Пениканца, облечен като малайзийски тигър. Шоуменът хвали успеха на сериала: „Гледахме повторения на Монталбано от двадесет и две години, сега ще гледаме и Кан Яман двадесет и две години.“

Триумфът на Сандокан , неизбежно, идва и с обрат в „Pennicanza“ на Росарио Фиорело . Катанският артист се появи в студиото на Rai Radio2, облечен като малайзийски тигър, с кохл на очите и страхотна шега, за да отпразнува 6,2 милиона зрители, които коронясаха сериала Rai за най-гледания продукт на сезона. „Но Сандокан получи 90%! Всички го видяха. Такъв успех не се е случвал от почти цяла вечност. Знаете, 33% дял!“

Най-смешната шега идва, когато си представя реакцията на ръководителите на RAI на тези рейтинги за първия епизод : „Представете си, отишли ​​са във Верона, където е погребан Салгари, дефибрилират го, защото искат да пише други истории.“ Образ, който перфектно улавя ентусиазма на обществената телевизия от такъв огромен успех. Ето, най-накрая, продукт, който генерира гледаемост в праймтайма, сравнима с тази от златните години. Фиорело дори не щади Джан Яман. След като нанася кол, „за да прилича“ на турския актьор („ние сме подобни“, шеговито се изказва той), той преминава в атака: „Представете си, той каза, че му е писнало жените да го угаждат, а всъщност, след вчерашния ден, никой вече не го харесва. Какво? Не искате ли да играете готини типове?“

И след това признанието: „Трябва да бъда честен, хетеросексуалността ми се е колебаела няколко пъти. Имаше сцена, в която си казах: „О, почти.“ Това е класически пример за Фиорело: той омаловажава нещата, преувеличава, но в крайна сметка успява да докаже същината. Джан Яман беше избран и заради това, заради привлекателността си. След иронията идват искрените комплименти: „Поздравяваме Рай, Яман, Прециози и семейство Бернабей, които допринесоха за този успех. И поздравяваме Калабрия, където се случва този успех.“

# 538
Ххаха, този е голям образ! Вчера гледах видеото, но нямаше превод какви ги говори Joy

Сега намерих този Фиорело в ИГ, споделил е видеата и видях, че нашия му е сложил на две публикации червени сърца Grinning Дано го поканят в това предаване!! GrinningHands Pray

-> https://www.instagram.com/p/DRxJn4zDDfC/

------------------------------------------------------------

-> https://www.instagram.com/p/DRxL9jOjAEO/

-----------------------------------------

Лука Бернабей:
Благодаря ти, Ян Мария Микелини, благодаря ти, Джан, Алесандро
и екипа на мечтания отбор, както и на хората от Lux.

И ние благодарим на Лука Heart който пръв повярва в Джан и го доведе в Италия!

-----------------------------------------

Ей тази новина се върти от вчера в италианските медии.

По време на епизода на La Volta Buona във вторник, 2 декември, бяха пуснати отново слухове,
които след успеха на телевизионния сериал по отношение на рейтингите изглеждат все по-реалистични.

Ще видим ли Джан Яман, телевизионният Сандокан, на Сан Ремо 2026?

Сензационният слух изглежда се потвърждава допълнително след огромния и предвидим успех
на дебюта на новия телевизионен сериал на Lux Vide.

След успеха на Сандокан, ще бъде ли Джан Яман на Сан Ремо през 2026 г.?

Скрит текст:
С официалното обявяване на 30-те певци, състезаващи се в Сан Ремо 2026, от артистичния директор Карло Конти, което се състоя в неделя, 30 ноември, по време на новинарското предаване в 13:30 ч., голямата машина на Сан Ремо 2026 се задейства. А заедно с нея и споровете и слуховете за липсващите части, за да се допълни картината на това, което ще видим на следващия фестивал в Сан Ремо .

Имената на 30-те певци, които ще се състезават с песните си на сцената на Аристон, бяха официално обявени и сега всички погледи са насочени към имената, които артистичният директор Карло Конти ще избере за съводещ на фестивала. Както винаги в тези случаи, множество теории циркулират от седмици, но през последните дни слуховете са насочени особено към Лаура Паузини, която вече изглежда е решена, и към нейната колежка певица и вече доказан талант като водеща Джорджия.

Днес обаче, по време на епизода на „La Volta Buona“ във вторник, 2 декември, Катерина Баливо възобнови слуховете, които циркулираха през последните няколко седмици и които сега изглеждат по-състоятелни, благодарение на огромния успех на дебютния епизод на новия сериал „Sandokan“.
Говорим за Джан Яман, турският актьор с голяма международна слава, спечелена през годините главно благодарение на високо гледаните му турски сапунени опери, обичани по целия свят.

Със Сандокан, голяма международна продукция, която възкресява любимия герой на Салгари, той печели и сърцата на малцината, които все още не го познават. Накратко, на 36 години той е на прага да се утвърди, както професионално, така и по отношение на популярността.

И какъв по-добър начин да увенчаем този магически момент от това да се присъединим към Карло Конти на сцената на най-популярното и важно медийно събитие в Италия - Музикалния фестивал в Сан Ремо.

Днес Катерина Баливо подчерта, че звездните резултати, които Джан Яман и неговият Сандокан са постигнали, увеличават шансовете на красивия турски актьор да бъде съводещ на Сан Ремо 2026 за една вечер. За голяма радост на легионите от фенове на Джан Яман.
https://www.today.it/tv/news/can-yaman-sanremo.html

В интервюто на Vanity Fair миналата седмица го бяха попитали за Сан Ремо (перифразирам) дали, ако го поканят ще отиде и той отговори, че няма какво да прави там, не можел да пее Grinning и тогава те го попитаха, ако го поканят във връзка със Сандокан (като реклама) и той май даде положителен отговор.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 20:24 от grozdence*

# 539
Грозде, ама Джан е ангажиран по това време с "Лабиринта на пеперудите".
Иначе, ако го поканят за ко-водещ, това ще е поредната стълбичка към върховете, към които се е запътил.

Общи условия

Активация на акаунт