🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 18

• 37 980
  • 568
  •   1
Отговори
# 540
Лелеее, вижте какво се случва Open Mouth третата световна Grinning не мога да повярвам Animal See No Evil
Само да не го спрат..... или да вкарат някой от шефовете в затвора Grinning

Първите два епизода на Сандокан са достъпни в Турция по Prime Video:

Джаки, за една вечер става въпрос! Сан Ремо кой месец е?

# 541
Грозде, Сан Ремо ще е между 24 и 28 февруари 2026г.
А тази новина за Сандокан е неговото отмъщение към турчолята.
Първо, ще си плащат, за да го гледат и второ, ще го превеждат, за да го разберат....съдба!

# 542
Щом го пускат в Турция, ще има и БГ превод скоро Tada ще дебнем в playtube!

Кадъните ще поплакнат очи с пирата, няма начин.. нека и те му се порадват малко Joy

---------------------------------------

Heart🎵Плейлистът със саундтрака към Сандокан с 28 песни е в нов плейлист в YouTube тук:
-> https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_l4mEW9I4ciD1L7xzCX3iG-2E1ZmAZC6gs

Пускате първата и след това другите си тръгват сами. Звука докрай Stuck Out Tongue Winking Eye и почвате да шетате из къщи с кеф Joy

Скрит текст:

# 543
Щом го пускат в Турция, ще има и БГ превод скоро Tada ще дебнем в playtube!

Кадъните ще поплакнат очи с пирата, няма начин.. нека и те му се порадват малко Joy
Джан в интервю каза, че турците не знаят за Сандокан, та не знам колко ще са ентусиазирани да гледат, но за мен е важно, че ще броят пари и превеждат....ха-ха!

# 544
Уауу, Сандокан в САЩ! Sunglasses

Сандокан скоро ще бъде достъпен в Съединените щати
на платформата Amazon Prime USA

Джаки, ще видим в класацията, там ще си проличи дали ще гледат!
Взимат един голям пакет семки
и двата часа ще минат неусетно Joy

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 22:53 от grozdence*

# 545
  • Козлодуй
Значи, днес стигнах до две много важни заключения.
1. Много е важно да гледаш филм на език, който разбираш! Дори да не е на 100%, ама ако с италиански дублаж на 200 думи я вържа една, я не, на руски само тук-там някой израз ми се изплъзва...
Невероятно беше, хванах хумора, изобщо, независимо че пак ме прекъсваха доста пъти, ама друго си беше. Всички суперлативи вече сте изсипали, няма да повтарям. Уникален Джан!
2. Когато майка ти, фенка на турски сериали, е изкукала, вместо да се чудиш какво ново да ѝ намериш, периодично може да ѝ пускаш старите и за нея винаги ще са нови Joy
Изобщо не мога да проумея как е възможно да забрави филм с Джан, който завърши само преди около месец-два, но е факт... Видя, че гледам филм с интерес и ѝ стана любопитно. Обясних ѝ, че е новият на моят любим турски актьор Джан Яман, че го гледам на руски, щото няма на бг, опитах да ѝ припомня какво е гледала с него и тя отрече Animal See No Evil Направо ме уби...Сега зяпа 1ва серия на Пълнолуние и твърди, че не го е гледала Joy

# 546
Джаки, Злати и всички вие, които пишете тук - благодаря за инфото и линковете за Сандокан!!!
Гледах първи епизод – разкош, удоволствие на квадрат! За Джан си знаех, че ще е огънKiss,
но Алесандро – ле-ле, не се дава, още е неотразим! Не знаех, че и той, като Джан е юрист по образование, явно са си паснали и по тази линия…https://www.woman-onthe-top.net/p/alesandro-pretsiozi-zvyarat-s- … ar-za-krasavitsi/
Още веднъж – голямо благодаряHeart Exl и продължавам с втори епизод

# 547
Добро утро,момичета!

Благодаря на Гроздето Hug и Джаки Hug,за инфото с превод,видеата и коментарите!
Сънчо Hug ...Ясна Hug

🆕Публикация в Instagram La Cuadra del Palmero....ресторант

✒Джан Яман отново посети La Cuadra del Palmero! Каза, че наистина му е харесало последния път, затова се върна.

Някои срещи отиват отвъд масата.

Когато страстта към това, което правиш, стане очевидна, ние разбираме, че храната обединява светове. 🌍❤

Благодарим ти, Джан Яман, че ни посети отново и сподели този момент с нас. В La Cuadra del Palmero продължаваме да готвим със страст за тези, които ценят автентичността. 🍷🔥

🐯⚔🔥🌪🐯⚔🔥🌪🐯⚔🔥🐯
#ДжанЯман 👑🍀🧿
#ЕлТурко 🗡🐎🏹
#Сандокан 🐅🏴‍☠⚔☠

https://vk.com/club173526015?w=wall-173526015_855201
✅ Страница Isola Terra Nostra във Facebook
Крепостта Льо Кастела (Изола ди Капо Рицуто – Калабрия)
Ексклузивни снимки

Желая ви приятен ден!

# 548
Привет, момичета!

Сънчо, много се смях нощеска с теб!

Ясна, радвам се, че намина при нас, с хубави думи за Сандокан.
Благодаря и за статията за Алесандро, с интерес я прочетох.
Много ми харесва тук.

Имаме дата за среща.
Като видях Мичиган и викам...айдеее и в Щатите започна срещи, а то Мичиган имало в Италия!

Пост от Сузана в ИГ

Хубав ден, момичета!

Последна редакция: чт, 04 дек 2025, 11:15 от jackie.

# 549
Привет, момичета!

Злати Hug
Сънчо Hug завиждам на майка ти, всеки път гледа сериалите на Джан за пръв път.. и аз искам така! Grinning Като излезе БГ превода на Сандокан, ще й го пуснеш ли? Пирати, тигри, нашарени диваци.. ще й е интересно Grinning
Джаки Hug точно ще се е затъжил за рагаците си и ще ги напрегръща* всички така, както само той умее... Може би на тази среща ще разказва за Лабиринта на пеперудите.
jasnazvet Hug много хубаво си направила, че си загледала Сандокан. И още по-хубаво е, че ти е харесал. Впечатлението ти от Джан е точно в 10-та, "огън"! Алесандро е класа и безкрайна харизма.. на квадрат (откраднах си "квадрата" от теб) Grinning Статията я прочетох с интерес, благодаря. Знаех, че е юрист като Джан, паснали са си, така казват и двамата в интервюта, а и го показват на съвместните им интервюта и събития. Делели са една стая по време на снимките, за да се опознаят по-добре Grinning Няма как другояче да е.. и двамата са духовити зевзеци Grinning Казват, че ще има голяма химия м/у героите им...

----------------------

Гледах за 4-ти път, сега на англ. с руски суб. Почти всичко вече ми е ясно, дори и повечето имена запомних. Друго е гледането в оригинална версия, съвсем друго преживяване... емоциите, израженията с оригиналния им глас са още по-изразителни. Много съм впечатлена от всички, абсолютно от всички актьори, а Джан е просто гений, съвсем различен. Нови изражения на лицето, нови погледи, още по-дълбоки и по-изгарящи... нови жестове, нова усмивка... израженията на лицето му са просто хипнотизиращи! Невероятна вътрешна енергия, огън и харизма има този човек! А това, че е пъргав и лек като перце, е ново умение... Накратко, в тази роля той е абсолютно брилянтен и без нито една грешка, никога не преиграва и всичко е точно както трябва, както шегите, така и гнева, и страданието.

Една от любимите ми сцени е точно финала на 1 еп., забавеният каданс с лицето на Сандокан, когато Брук отведе Мариана (след като застреля тигъра) Heart Eyes
Много харесвам играта на Ед - Брук, лорда, този "бляскав негодник"! За лова на тигри как даде незаредена пушка на Сандокан, нарочно (преди сблъсъка с тигъра). И как взе гривната от ръката на мъртвото момче (която Сандокан му подари), и после я подари на Мариана за РД - с такава любов и учтивост, пълен негодник... Иначе защити Сани, когато Султана й удари шамар, но го направи (може би) за да изглежда милостив пред Мариана. Много двусмислен тип... А забелязахте ли как присвива лявото око, докато гледа танцуващите С/М, страшен образ е Grinning Опасен противник ще има Сандокан! Героя му е много интересен и мисля, че Ед ще привлече още фенове на Сериала.

----------------------------------------

Нови изпълнения на Фиорело Joy

"Фиорело също е в актьорския състав на Sandokan 2😂😂💪"
"Жан Чакан" вика Joy
-> https://x.com/_lucya_car_/status/1996591788920885697
не мога да намеря превод, за съжаление..

# 550
  • Козлодуй
"Препратено от Росарио, аз съм Лука Бернабей (сериозно, не е шега) две неща: 1) Все още се смея на скеча ти за Сандокан 2) Исках да ти предложа да направиш втори сезон... не се притеснявай, ще го обясня на Кан... Чакам те!!!"
Грозденце Heart Ако не го обръщам на смях, ще трябва да се гръмна Grinning
Ясна, добре дошла Hug
Злати, Жаки, Цвете, Еми и всички останали момичета Hug
Опитах да гледам на английски, обаче поне на моят лаптоп звука е приглушен, а качеството на картината е много по-зле. Надали ще мога да го изгледам така.
Алесандро, пардон, капитан Янез е голям сладур. Онопко го играе Тома неверни, преди малко ми попадна тази снимка, а я е качил преди премиерата. Искам да ги видя в повече сцени пиратите, всичките са готини.

И тъкмо исках да ви споделя, че попаднах на бг статия за успеха на Сандокан, когато осъзнах, че авторът е висок кинта и 20, плешив, импотентен и с шкембе Grinning Пропуснах, и неграмотен на всичкото отгоре!

# 551
Сънчо, донесла си превод на част от смешното видео, благодаря! Heart Eyes
Искам да видя точно този Сандокан в сезон 2 Joy

Една сцена не ми е ясна съвсем. Сцената, в която Сандокан видя гривната на ръката на Мариана и се ядоса (изиграна превъзходно от Джан), гневът му постепенно се разраства и накрая какво й каза, че му удари шамар? Ако някой може да направи превод на този диалог или да споделите какво сте разбрали?

# 552
Грозде, аз го разбрах, че той я обвинява, че е приела гривната, демек се радва на бижута, а той я мислел за сводолюбива и независима, която не я блазнят скъпи неща, на което тя се обиди и го удари.

Режисьора на Лабиринта ни е пуснал малко снимки
Много е готин тук Джан...колко различен от Сандокан Heart Eyes

# 553
Ехх, този режисьор много ни глези Heart Eyes

Погледът на атакуващ тигър Nature Fire

Както знаете, Каплан в превод от турски е тигър..

Джаки, всъщност горе долу и аз така го разбрах, но като че ли точно преди шамара още нещо й каза?

# 554
Добро утро,момичета!

Интересни неща сте споделили и вчера за Джан и ''Сандокан'',благодаря ви! HugTwo Hearts

Сега отидох на откъса с руски субтитрите за да видя какво точно си казаха Джан и  Мариана след танца, за които попита Гроздето Heart. Нали съм от поколението,което учи много години руски ез.Тъй като не го упражнявам съм позабравила думи,но преразказвам:

Сандокан каза,че англичаните странно приемат свободата! Пари,обличане,пътешествия,а в това време държат други  в клетки според законите им.Даже вашите дрехи - са окови.Мариана отговори,че затова иска да остане тук и да бъде каквато иска.А Сандокан я попита и като каква? Медицинска сестра? Ловец? Аристократка? Палач? И....тогава последва шамара...

От IG на VOYO Хърватия

Желая ви приятен петък!

Общи условия

Активация на акаунт