третата световна
не мога да повярвам 
Само да не го спрат..... или да вкарат някой от шефовете в затвора

Джаки, за една вечер става въпрос! Сан Ремо кой месец е?
ще дебнем в playtube!
🎵Плейлистът със саундтрака към Сандокан с 28 песни е в нов плейлист в YouTube тук:
и почвате да шетате из къщи с кеф 

ще дебнем в playtube!

Направо ме уби...Сега зяпа 1ва серия на Пълнолуние и твърди, че не го е гледала 

,
и продължавам с втори епизод 

и Джаки
,за инфото с превод,видеата и коментарите!
...Ясна 

завиждам на майка ти, всеки път гледа сериалите на Джан за пръв път.. и аз искам така!
Като излезе БГ превода на Сандокан, ще й го пуснеш ли? Пирати, тигри, нашарени диваци.. ще й е интересно
точно ще се е затъжил за рагаците си и ще ги напрегръща* всички така, както само той умее... Може би на тази среща ще разказва за Лабиринта на пеперудите.
много хубаво си направила, че си загледала Сандокан. И още по-хубаво е, че ти е харесал. Впечатлението ти от Джан е точно в 10-та, "огън"! Алесандро е класа и безкрайна харизма.. на квадрат (откраднах си "квадрата" от теб)
Статията я прочетох с интерес, благодаря. Знаех, че е юрист като Джан, паснали са си, така казват и двамата в интервюта, а и го показват на съвместните им интервюта и събития. Делели са една стая по време на снимките, за да се опознаят по-добре
Няма как другояче да е.. и двамата са духовити зевзеци
Казват, че ще има голяма химия м/у героите им...
Опасен противник ще има Сандокан! Героя му е много интересен и мисля, че Ед ще привлече още фенове на Сериала.

Ако не го обръщам на смях, ще трябва да се гръмна 

Пропуснах, и неграмотен на всичкото отгоре! 

. Нали съм от поколението,което учи много години руски ез.Тъй като не го упражнявам съм позабравила думи,но преразказвам:

Препоръчани теми