Нося прекрасна и много чакана новина!
Сандокан с премиера по бТВ на 5 януари, от понеделник до четвъртък от 21,30 часа 
(новината е от днес)

Премиерата на новата версия на сериала за приключенията на легендарния пират ще се състои в ефира на бТВ на 5 януари. Епизодите ще се излъчват от понеделник до четвъртък от 21,30 часа.
Първият епизод на „Сандокан“ вече отбеляза феноменален рекорд в ефира телевизия Rai 1, като привлече към екраните 5 775 000 зрители, което представлява рейтинг от 34% в италианския праймтайм.
Еййй, най-накрая БТВ да купи нещо качествено.
Дано само озвучаването да е на ниво.

Топ 10 на най-красивите актьори в света 2025/26
1. 🇦🇺 Крис Хемсуърт
2. 🇬🇧 Хенри Кавил
3. 🇺🇸 Тимоти Шаламе
4. 🇰🇷 Ким Техьонг (V)
5. 🇮🇳 Ритик Рошан
6. 🇹🇷 Джан Яман
7. 🇺🇸 Райън Гослинг
8. 🇬🇧 Том Холанд
9. 🇺🇸 Майкъл Б. Джордан
10. 🇹🇷 Бурак Йозчивит
(Източник: Съставено от популярни класации, включително Ranker, различни списъци за 2025 г. и източници, гласувани от фенове)

По принцип крия от хората, че гледам дизита (по-скоро гледах до скоро)

,благодаря за прекрасната новина.
Аз я прочетох още вчера сутринта във вестник ТВ Сага,който излиза всеки четвъртък.Видях го на стилажа на един павилион за вестници,кафе и др.дребни неща.На 1-ва стр.имаше снимка на Еда Едже и заглавие че се снима в ром.комедия.Аз нали я гледах в сериали и реших да го купя.И какво да видя вътре имаше статия със заглавие:Феноменален успех на ''Сандокан с Джан Яман''.Пишеше това,което вече знаем и накрая,че ще се излъчва у нас от 05.01.2026 г.!Потърсих новината в Теленовелас тъй като там пишат за новите сериали,които наближават да пускат,но нямаше нищо.Мислех днес сутринта за всеки случай да ви я кажа! 

такова шесто чувство имам 

И 6-ти еп. с БГ превод е готов.Имам какво да гледам следобяд.