🔥 Джан Яман 🔥 Свободна тема за размисли и страсти... *тема 18

• 51 213
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Ето я сцената от сериала

𝐂𝐀𝐍 на танцови репетиции

Битката между RAI и Mediaset за Джан е много яка.
И през акъл не ми е минавало, че двата най-гледани канала на Италия ще се бият за Джан.
Който си го може, си го може....ходеща харизма е нашето момче!
Всичко му се получава, от езици до съвършенство в актьорската игра.
Не случайно проби с лекота извън Турция....мечта на много турски актьори.

# 676
Има превод и на последния 8-ми епизод! Heart Eyes
засега само тук:
https://zenoplay.su/episode/sandokan-2025-1x8/

Всички 8 епизода в zenoplay:
https://zenoplay.su/tv-show/sandokan-2025/

По-късно ще го качат и в playtube:
https://playtube.tv/search?keyword=%D0%A1%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B … D0%B8%D1%82%D0%B5

# 677
Добро утро,момичета!

Грозде Heart,Джаки Heart,благодаря ви за всичко споделено!
Вчера си изгледах 7 еп.,а вече имаме и 8-ми готов.

от сета на ЛП

Желая ви приятен ден и прекрасна Коледна седмица!

# 678
Привет, момичета!

Изгледах и 8-ми епизод от Сандокан! Ех, Джан, все повече пленяваш женските сърца (че и мъжките)
Много съм доволна от целия проект, който надмина всичките ми очаквания.
Както каза една моя дружка за втори сезон..."Чакането официално започна! "
С бая търпение трябва да се въоражим.

Тази седмица си върнахме 1-вото място в ИМДБ

И малко смях

# 679
Привет, момичета! Revolving Hearts

Заслужено първо място за Джан в класацията на Соципол (IMDb) Hands Clap

Изгледах и аз епизод 8. Не знам какво повече да кажа... Сандокан е абсолютно толкова добър, колкото всички казват... Когато за един сериал се прави такава голяма реклама и се говори толкова много, колкото за този, е трудно да се оправдаят очакванията... Сандокан не само отговори на тези очаквания, но и ги надмина във всяко едно отношение!
На тези, които все още не са го гледали, мога да кажа: гледането му е абсолютен взрив и ще ви забавлява през всички епизоди. Има всичко необходимо за един сериал, за да бъде страхотен - приключение, екшън, драма, комедия, любов, съспенс, дори носталгия...
Сандокан като цяло е един от най-добрите сериали, които съм гледала досега!!

----------------------------------

Има дата и за САЩ! Sunglasses

Сандокан - 19 януари - Netflix US!
Nature Boom

----------------------------------------------------

""Епичната драма  „Sandokan“ с участието на турската суперзвезда Джан Яман
ще направи своя дебют в САЩ"
SunglassesNature Star

***сюжет, екип и др. (пропускам)

# 680
Джан Яман, като истински крал, ще се завърне с дигитален проект!

Най-високоплатеният актьор в телевизията се промени.
Джан Яман, който ще печели по 5 милиона турски лири на епизод,
изпревари Кенан Имирзалъоглу.
Той официално стана най-скъпият актьор за 2026 г.

Динамиката на заплатите в турската телевизионна сериална индустрия се обърна с главата надолу. Кенан Имирзалъоглу, който дълго време носеше титлата „Най-скъпият водещ актьор на екрана“ с 4,5 милиона турски лири на епизод, отстъпи трона си на Джан Яман, който наскоро се завърна от Италия. Продуцентите, които го търсят с нетърпение заради гаранцията за международни продажби, са осигурили сделка за нов дигитален проект, който ще излезе през 2026 г., печелейки изумителните 5 милиона турски лири (приблизително 145 000 евро) на епизод. Това споразумение надминава дори най-големите имена като Къванч Татлътуг и Бурак Йозчивит.

Джан Яман, който през последните години развива кариерата си в Италия и е спечелил голяма фен база в Европа с проекти като "Sandokan", се завърна в полезрението на турските продуценти с рекорден хонорар. Поради високите разходи, които натоварват бюджетите на националните телевизионни канали, известният актьор седна с дигитална платформа (според слуховете Disney+ или Netflix) и подписа най-високия хонорар в историята на турските телевизионни сериали.

Рекордът на Кенан Имирзалъоглу е история: През цялата 2025 г. най-печелившият е Кенан Имирзалъоглу, който получава по 4,5 милиона турски лири на епизод за сериала „Aile Bir İmtihandır“ (Семейството е изпитание). След него се нареждат Баръш Ардуч с 3,5 милиона турски лири и Чагатай Улусой с 3,25 милиона турски лири. Договорът на Джан Яман за 5 милиона турски лири на епизод официално издигна „тавана на цената“ в индустрията до 5 милиона. С месечен доход, достигащ 20 милиона турски лири, Яман почти удвоява приходите на Къванч Татлътуг (около 3 милиона турски лири на епизод).

Защо Джан Яман? Според представители на индустрията има само една причина продуцентът да е платил тази астрономическа сума: „Гарантирани продажби“. Сериалите с участието на Джан Яман, независимо от сценария, се продават в Италия, Испания и латиноамерикански страни на рекордни цени. Продуцентската компания може да си възстанови 5-те милиона турски лири, които е платила на Джан Яман, от продажбата на сериала само на една държава. Тази ситуация засилва позициите на Яман, тъй като той е възприеман като богоподобна фигура в чужбина, въпреки че е силно критикуван в Турция.

Според слуховете, които се разпространяват зад кулисите , „кралските“ клаузи в договора : Джан Яман е поставил условия, отговарящи на холивудските стандарти.

Изискване за дубльори: Дубльорите са задължителни за рискови моменти в екшън сцени (въпреки опита в Сандокан).

Италиански готвач: Той ще има екип на снимачната площадка, който ще му приготвя специална италианска кухня.

Дял от приходите: Правото за получаване на определен процент (роялти) от международните продажби на сериала.

Впечатляващото навлизане на Джан Яман на турския пазар подтикна други водещи актьори към действие. Предполага се, че мениджъри се обръщат към продуценти с искане за увеличение на заплатите и че 2026 г. ще стане свидетел на голяма „разходна война“ в турската телевизионна индустрия.

# 681
  • Козлодуй
Ха-ха-ха Grinning
Ей, немат друга работа, освен да му броят парите...Това истина ли е изобщо? Джан ще се снима за Турция? Ако да, то Джан ще постигне целта си от времето, когато заради това го прогониха - ще взриви турската кино мафия.

# 682
Сънчо, според мен, за дигитален проект с Керем Чатай (Ай Япъм), би снимал.
Още от времето на Ел Турко имат много близки отношения.
Ако си спомняш, коскоджамити Керем му ходи на крака в Италия да го уговаря за Ел Турко.
Затова смятам, че ако ще се снима за турски проект, ще е дигитален и за Ай Япъм.

Последна редакция: пн, 22 дек 2025, 23:00 от jackie.

# 683
Добро утро,момичета!

Благодаря ви за инфото с превод и коментарите! Revolving Hearts
Браво на Джан за 1-то място в  ИМДБ! Hands Plus1

🆕Публикация в Instagram на Серджио Фаби
✒ Актрисата от "Sandokan" в Капри Холивуд!!!
Алана Блур ще получи наградата Capri Rising Star Award за 2025 г., награда на Капри Холивуд за изгряващи таланти.
Актрисата и бивш модел беше избрана измежду хиляди кандидатки за главната женска роля в сериала "Sandokan", роля, която ще повтори през 2026 г. за втория сезон, чиито снимки ще започнат.

Желая ви приятен ден!

# 684
Продължават работните новини около Джан

# 685
Добро утро,момичета!

Щастлив празничен ден ви желая!

# 686
  • Козлодуй
Сега вече не знам как ще успява да смогне за всички проекти, в които го искат Grinning Heart
Здравейте, момичета Flowers Hibiscus

# 687
Весели празници, момичета!

Нека в навечерието на Бъдни вечер Бог да благослови вас и цялото ви семейство със здраве, щастие и успех!

От сторито на Джан

# 688
Весели празници, момичета! Hug

Джан е споделил в сторита, че Сандокан ще бъде достъпен в
  Netflix САЩ, Канада, Великобритания и Латинска Америка
през януари (19 януари)! RocketNature Boom

"В САЩ изглежда ще бъде и на двете платформи"Nature Zap

Коментират също, че не помнят това да се е случвало преди...
Скрит текст:

Сандокан вече се излъчва в Израел!  
Скрит текст:

============================

Включване от Канарските острови!

Джан е до Мария, режисьора и оператора:

Последна редакция: ср, 24 дек 2025, 12:23 от grozdence*

# 689
Светли Коледни празници и от мен! Бъдете здрави и усмихнати! Christmas Tree

Общи условия

Активация на акаунт