Третиноин /Ретин-А/, Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди -Тема 14

• 8 811
  • 126
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Някой скоро купувал ли е Acnelyse от Турция скоро?
Каква му е цената, че ми се мерна от един сайт 38 лв и се очудих ,защото преде беше към 5-6 лв.

# 106
  • София
Каква му е цената, че ми се мерна от един сайт 38 лв и се очудих ,защото преде беше към 5-6 лв.
523,23 лири е. Мoже да следите цената на сайта ilacabak.com.

# 107
Да, тук се предлага за 39 лв.

# 108
  • София
5-6лв. е бил преди лирата да падне стремглаво, от 3г. е около 20лв.

# 109
  • Бургас
Купих онзи ден 1%, 21 лв.

# 110

5 лева беше преди ковид.
Ама то тогава и лирата беше 45 стотинки, сега е 4.

# 111
Като поръчвате или купувате на място не забравяйте да помолите да ви дадат от тези с най- дълъг срок на годност. Имала съм случай, донесоха ми познати от Турция с изтичащ след няколко месеца срок. Пък и бях поръчала повечко....явно са им набутали каквото е оставащо....

# 112
Момичета, ако някой си търси 0.5 трет от индийският да ми пише, до края на 26 г е.

# 113
  • Бургас/Пз
Според вас този продукт на Биодерма  https://galen.bg/bioderma-pigmentbio-izsvetlyavasht-serum-za-lit … T65IaAkXREALw_wcB
може ли да се ползва в една рутина с ретинАл?

В момента ползвам серум с гликолова киселина и не смея да го съчетавам с ретинала, но като го свърша има този от линка и се чудя дали може с него да продължа с регинала

# 114
  • Чукарландия
Този серум е с витамин С, аз не съчетавам витамин С с ретинали/ретиноли/третиноин. В последващи рутини - да. Примерно вечер третиноин, а в сутрешната рутина вит. С.

# 115
  • Пловдив
Аз също не бих съчетала с ретинал. Има и гликолова киселина и то във висока концентрация, ако се съди от мястото му в състава.
Може да използвате във вечерите, в които не слагате ретинал.

# 116
  • Mostly in my mind
В нова кожа има намаления.

# 117
  • Бургас/Пз
Благодаря момичета, точно заради киселините се притеснявах. Ще го редувам с ретинала. И без това не слагам всяка вечер от него.

# 118
  • София
Момичета, по повод съчетаването на трет, рет и т.н. с витамин Ц, не е за новаци, но ако сте свикнали с трета, то комбинацията е уникална.
Аз го вкарах във вечерната рутина, след като повече от година бях на Ретиридес. По мое мнение витамин Ц е най-добрата за моята кожа съставка а трета само усилва действието и.

# 119
  • Бургас/Пз
Благодаря, Наде, аз вероятно никога няма да стигна до трет.  Но пък с ретинАла се разбирам добре и може да пробвам как ще ми се отрази с витамин С. Ти с чисто витамин С ли съчетаваш??

Общи условия

Активация на акаунт