Третиноин /Ретин-А/, Ретиноидна киселина, Ретинол, Ретиноиди -Тема 14

• 20 282
  • 286
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря момичета, страхотни сте! Наистина още се чудя кое да си взема, но скоро ще пиша отново кой процент и какво съм си взела, вече съм решена да започна, но още малко информация ще събера. Оставам да ви следя. Тук поне се пише, има теми за определени продукти, които следя, но там пишат много рядко. Тук сте доста активни! ❤️

# 196
Здравейте,
Взех си медните пептиди на Терамид. Има ли нещо по - специално при употребата им, при условие, че отново въвеждам третиноин и съм на по веднъж в седмицата.
 Могат ли медните пептиди да се използват постоянно?
Можете ли да споделите впечатления?

# 197
Аз си купих третиноин a ret gel 0.05% менарини. Не съм сигурна точно какво производство е честно казано, май е италиански. За момента нямам никакво белене, понася ми доста добре. За ефект още не мога да кажа, тъй като го ползвам от скоро.
Ще съм благодарна ако някой сподели линк с опция за поръчка от бг сайт на по-висок процент трет, може и на лично съобщение.

# 198
Емаг. Този, който си споделила е индийски, така си спомням, но може  и да греша.

# 199
# 200
Потърси испански в olx или групите във Facebook. Ще останеш доволна.

# 201
  • Mostly in my mind
Здравейте,
Взех си медните пептиди на Терамид. Има ли нещо по - специално при употребата им, при условие, че отново въвеждам третиноин и съм на по веднъж в седмицата.
Черната опаковка ли е това?

# 202
  • София
Здравейте, чета ви от известно време, и се каня да започна с 0.025 акнелис. Преди това бях взела серум на ревокс с ретинол и шипково масло на алтея, но още не съм ги започнала. И четох, че реален ефект може да се види от третиноин, а не ретинол...
Чудя се да свърша ли първо това, което съм взела вече, и тогава да си купя трет, или бих могла по-бавно да въвеждам 0.025 процента акнелис, примерно, успоредно с другите, за да използвам сезона, че не е толкова слънчево.
Също така - обновявате ли слънцезащитата през деня?
По цялото лице ли мажете третиноин, включително около очен контур, защото на някои места пише да се избягват зоната на очите, устните и гънките на ноздрите, ама то реално там се образуват бръчици....
И в този ред на мисли - аз бих мазала и шията, да ви кажа.

# 203
Здравейте,
Ползвам медните пептиди на Терамид от година и половина. Незаменими са ми, не оставам без тях. Комбинирам ги с трет и нямам проблем, слагам ги преди него. След като свърших първата опаковка медни пептиди забелязах,че кожата ми стана като порцелан и бръчките - почти незабележими. На всяка промоция се запасявам.

# 204
  • Mostly in my mind
Аз бях с тях лятото. Не знаех,че може да са преди трет/ретинал.

# 205
Аз бях с тях лятото. Не знаех,че може да са преди трет/ретинал.

# 206
И аз знам, че пептиди и трет може, но медни пептиди и трет не са ок в една рутина, понеже минимум се неутрализират.

Последна редакция: пт, 26 дек 2025, 11:39 от Oiuss

# 207
  • Mostly in my mind
И чат джи пи ти казва,че не  еок в една рутина.

# 208
Здравейте ! От известно време ползвам един продукт Ретинол Бустер на Alisii Bronte. Последните месеци не чак толкова редовно- когато се сетя се мажа вечерта. Въпросът е че се оказах бременна и се усетих да го спра няколко дни след като разбрах (около 4та седмица). Съответно съм в супер голям филм. Имам час при АГ чак на 05.01 и дотогава ще се побъркам. Сама стоя и чета някакви статии, чужди форуми. Но все пак реших да ви драсно и тук, нали сме жени.. може някоя да има подобен опит…

# 209
Здравейте ! От известно време ползвам един продукт Ретинол Бустер на Alisii Bronte. Последните месеци не чак толкова редовно- когато се сетя се мажа вечерта. Въпросът е че се оказах бременна и се усетих да го спра няколко дни след като разбрах (около 4та седмица). Съответно съм в супер голям филм. Имам час при АГ чак на 05.01 и дотогава ще се побъркам. Сама стоя и чета някакви статии, чужди форуми. Но все пак реших да ви драсно и тук, нали сме жени.. може някоя да има подобен опит…

Опитайте да се успокоите и на консултацията ще го обсъдите. Доколкото съм чела, важно е да няма вътрешен прием на Вит.А през бременността, а козметиката с него се спира за всеки случай. Не ми е познат  продукта, който сте ползвали, не знам в каква концентрация е, но едва ли е повлиял, при това не сте го ползвали редовно.
Насладете се на празниците и щастлива бременност!

Общи условия

Активация на акаунт