Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 924
  • 661
  •   1
Отговори
# 180
Скуката идва от нас самите, не от другия човек.
Ако ти си скучен човек, без въображение, без дълбочина, всички ще са ти скучни. Тогава и на 1 година да сменяш мъжете, ще ти е все тая.
Ако се влюбя в един мъж, то ще е обида кум мен самата, ако съм избрала скучен за мен човек. Защото, той няма как след 3 години да стане, ако не си е бил такъв. Всички се променяме и развиваме във времето, има периоди на застой и такива на активност. Мога да спра да обичам даден мъж или дори да не съм с него (и пак да го обичам), но да ми стане скучен или омръзне няма начин. Това значи, че не съм имала дълбоки чувства към него.
//
Бегбеде нищо не разбира – той е едно лигаво франсе и бездарен като автор. А личният му живот дори няма да коментираме.
//
Хормоналните бури се заменят с друг вид общуване в двойката, не по малко хубав и вълнуващ.
Лично за мен много хора говорят за износване и омръзване, защото те самите губят живец в живота – стават лениви, апатични и мързеливи. Съответно и партньора им така резонира.
///
Абуто, това трябва да се закове, защото много малко хора - и мъже, и жени, го осъзнават така или иначе
Цитат
В този живот има доста повече неща от клитор, цицки или напомпани устни които да накарат един мъж да се чувства добре в компанията на дадена жена.
п.п. щях да напиша – да, 2 жени.
опитах да съм сериозна, не става.

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 10:19 от BasilA

# 181
  • Обран бостан ;)
Повечето мнения в темата са добре обосновани, но мисля, че трябва да се спомене и факта, че действията по задържане на вниманието не трябва да се комбинират с такива, с които отблъсквате мъжа от себе си.

Ако го правите се получава взаимно изключване и в резултат няма никакъв напредък.

Това е като да се качваш по екскалатор, който върви надолу или обратното.

ОФФ

Скрит текст:
Когато бях студент работех на две места за да се издържам, но въпреки всичко в края на месеца бях на нула.
В онзи период във всичко и във всички виждах пари, говорех за пари, мислех непрекъснато за пари.
Тук забелязвам подобно поведение у доста потребителки.

# 182
  • София
Права е Босилка. Аз лично не си спомням някой мъж, по който наистина съм си падала, да ми е бил безинтересен. Даже напротив - все имам чувството, че не съм го опознала достатъчно, че има още нещо да разбера, да науча, да продължа ...
Даже в някои случаи, когато виждам, че мъжът не е ок за мен, се спирам нарочно да общувам с него, да подхранвам любопитството си, да се ангажирам, тъй като виждам, че това не е добре за мен. Но не е защото не ми е интересно.
С отегчителен мъж дори няма как да захвана разговор, камо ли нещо повече.

# 183

Хората, които винаги искат да има тръпка и интерес, постоянно си сменят партньорите, защото старите им доскучават и омръзват.
До едно време. Псоле се започват маса пластични операции, търсене на младоци защото имаш по-добри възможности и можеш да ги къташ, после започваш да ги ревниваш от всичко в работата им, те решават че им е скучно в едната ти къща и искат да имат семейство, ти започваш да се оплакваш на приятелки че ти е празна къщата, хващаш поредния неосигурен в соц. мрежи и му осигуряваш квартира. Нова надежда, обаче и ново разочарование.

# 184
Няма отношение възрастта, може да сменяш с всякакви хора. Възрастни, млади, мъже, жени. Ако носиш вътрешно неудовлетворение, смените няма да запълнят липсите.

# 185
  • Обран бостан ;)
неосигурен в соц. мрежи и му осигуряваш квартира. Нова надежда, обаче и ново разочарование.

Добре дошли в мъжкия свят. Wink

# 186
Ами явно мъжки и женски свят са абстракции и всички живеем в един свят все пак.
Като изключим етикетите и предразсъдъците се оказва , че темата е с объркано заглавие и мож да се използва човек на мястото на мъж или жена.
Но тогава темата спира да бъде интересна май Simple Smile

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 11:39 от bella-ciao

# 187

Хората, които винаги искат да има тръпка и интерес, постоянно си сменят партньорите, защото старите им доскучават и омръзват.

Много вярно мнение - и аз мисля така.
За жалост обаче точно такива хора си играят на съвместни съжителства, необмислени бракове, че даже и деца създават.
До момента, в който пак не ги стегне под лъжичката и хукнат да се правят на волни птици.
Никога не съм разбирала какво точно става в главата на такива хора.

# 188
  • Обран бостан ;)
Това ще разберем когато започнем да си четем мислите.

За жалост, или за радост, този момент е доста далеч.

# 189
Най-често див егоизъм - запълване на липси докато не им затрябва нов "провайдър" на нови изживявания и емоции.
И всеки път с всеки нов партньор си се заричат, че този път ще е различно - а то никога не е.
Като им изчезне тръпката след "пеперуденият период" и пак хукват да търсят същият допамин при нов партньор - като някакви наркомани, които си искат дозата.

# 190
Не е задължително все да сменят хората, пристрастените към адреналина и тръпката. Такива индивиди драмата ги държи вкопчени във връзка. Ако има непрестанна драма, могат с години да откарат с един партньор и да опъват ластиците.

# 191
  • София
Примерно ревност, скандали за спорта и прочие интересни занимания за тъпи хора, които иначе са супер безинтересни.

# 192
  • Обран бостан ;)
Тъкмо чета в темата за известните личности за жените на Ози Озбърн и Ален Делон.

Ами ето - кръшкат, бият, ама жените им седят с тях.

Това е цената да си омъжена за идол.

# 193
  • София
Аз тия дни гледах интервю на Шарън на Ози. Аз на нейно място да съм се развела 10 пъти поне.

# 194
Напомня ми за една фантастика от преди години, мисля руска : В някаква косм. станция бяха инсталирали супер компютър, който можеше всичко и се грижеше за всичко и екипите там нямаха нужда да правят абс. нищо. Сам засичаше какво е погрешно, веднага го фиксваше и изобщо никакви проблеми. Мина немина време и хората започнаха да се дразнят един от друг и да се разправят помежду си и да се карат . Компютъра в началото не разбираше какво им става и какво може да направи за тях . Каквото и да им подобряваше онези се хващаха за ксоите и се разправяха . Нещата доста ескалираха и компютъра взе да им произвежда проблеми, проблеми със себе си , с това че не може да им осигури нещо, да им разреши проблем, да ин фиксне нещо. Всички се втурнаха да се спасяват и да поправят каквито проблеми им съобщаваше компютъра и каквито се получаваха уж пропуснал да им съобщи. И спряха да се разправят.

Общи условия

Активация на акаунт