Ако ти си скучен човек, без въображение, без дълбочина, всички ще са ти скучни. Тогава и на 1 година да сменяш мъжете, ще ти е все тая.
Ако се влюбя в един мъж, то ще е обида кум мен самата, ако съм избрала скучен за мен човек. Защото, той няма как след 3 години да стане, ако не си е бил такъв. Всички се променяме и развиваме във времето, има периоди на застой и такива на активност. Мога да спра да обичам даден мъж или дори да не съм с него (и пак да го обичам), но да ми стане скучен или омръзне няма начин. Това значи, че не съм имала дълбоки чувства към него.
//
Бегбеде нищо не разбира – той е едно лигаво франсе и бездарен като автор. А личният му живот дори няма да коментираме.
//
Хормоналните бури се заменят с друг вид общуване в двойката, не по малко хубав и вълнуващ.
Лично за мен много хора говорят за износване и омръзване, защото те самите губят живец в живота – стават лениви, апатични и мързеливи. Съответно и партньора им така резонира.
///
Абуто, това трябва да се закове, защото много малко хора - и мъже, и жени, го осъзнават така или иначе
опитах да съм сериозна, не става.