Не. Достатъчно е мъжът, с който съм да е. Към останалите нямам претенции.

//
За да не е офтопик, вярно е, че всеки мъж са му интересни различни неща и жени.
НО!
Нещо, което съм забелязала като общо – трябва един мъж да се чувства спокойно с теб. Да му даваш увереност, спокойствие, да му е лежерно и отпуснато, когато сте заедно. Добие ли този дзен, забрави да иска да си тръгне.
Не говорим за умрялост, заспалост, а за душевно състояние.
Много жени гледам постоянно ръчкат, натягат, юркат ги мъжете си, да не би случайно да се отпуснел. Все едно са безмозъчни (е, има и такива, но жените дето си ги избират да се оправят). И аз да съм, и мен ще ми писне и ще от@ба.
Ама, мацка, той така не само няма да се отпусне, ами почва и да захожда при друга/и дето му дава дзен и не го ръчка за всичко. И после теми в мамата и оревават света – той ми изневери, той се сваля в чата с други. Е, как да не?!
//
И другата крайност – пълен игнор от жената. Тя била все изморена, все ѝ се спи, все я боли глава, все има много работа, децата, кариерата. .... Че ти що живееш, аджеба с мъж тогава?! Да дава пари за семейството. Често такива мъже си намират нещо навън – дали само за разговор, близост, дали само за секс.
Изключваме крайните клинични случаи на мъже дето са си просто боклуци и си захождат ей така за спорта с всяка.
цц - истеричност.