Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 783
  • 661
  •   1
Отговори
# 450
JoyJoy
Не. Достатъчно е мъжът, с който съм да е. Към останалите нямам претенции. Smiley
//
За да не е офтопик, вярно е, че всеки мъж са му интересни различни неща и жени.
НО!
Нещо, което съм забелязала като общо – трябва един мъж да се чувства спокойно с теб. Да му даваш увереност, спокойствие, да му е лежерно и отпуснато, когато сте заедно. Добие ли този дзен, забрави да иска да си тръгне.
Не говорим за умрялост, заспалост, а за душевно състояние.
Много жени гледам постоянно ръчкат, натягат, юркат ги мъжете си, да не би случайно да се отпуснел. Все едно са безмозъчни (е, има и такива, но жените дето си ги избират да се оправят). И аз да съм, и мен ще ми писне и ще от@ба.
Ама, мацка, той така не само няма да се отпусне, ами почва и да захожда при друга/и дето му дава дзен и не го ръчка за всичко. И после теми в мамата и оревават света – той ми изневери, той се сваля в чата с други. Е, как да не?!
//
И другата крайност – пълен игнор от жената. Тя била все изморена, все ѝ се спи, все я боли глава, все има много работа, децата, кариерата. .... Че ти що живееш, аджеба с мъж тогава?! Да дава пари за семейството. Често такива мъже си намират нещо навън – дали само за разговор, близост, дали само за секс.

Изключваме крайните клинични случаи на мъже дето са си просто боклуци и си захождат ей така за спорта с всяка.

# 451
Няма как да задържиш със спокойствие мъж, за който заяждането, мрънкането, драмите или командоренето са израз на любов. Има не малко такива.
Зависи кой, какво приема за 'нормално', и какво е видял като пример.

# 452
  • Обран бостан ;)
Няма как да задържиш със спокойствие мъж, за който заяждането, мрънкането, драмите или командоренето са израз на любов. Има не малко такива.
Зависи кой, какво приема за 'нормално', и какво е видял като пример.

Има, има. В холивудските бозички. Wink

# 453
Анонимис, някой допуска и иска да задържи такъв мъж ли?
Прати я при мен да я откажа бързо. Joy

# 454
Не Бази, мъже мазохисти такива съм виждала.
Харесват си змиите и това е. Joy
Обикновено майките им са подобни.

# 455
Ааа тези са стоици. Признах ги.
С моя къс фитил щяха да хвърчат парцалите през терасата. И при мама. Да не съм все пак женомразка, и с мъже съм го правила. Joy

# 456
При моите необвързани приятелки, на която някой й каже, че му е много спокойно с нея, значи че въобще не я харесва, и много бързо намира някоя, с която не му е толкова спокойно и приятелско. За семейния уют и да чувстваш жената като дом е различно, предполагам за това говори Бази.

# 457
  • Обран бостан ;)
При моите необвързани приятелки, на която някой й каже, че му е много спокойно с нея, значи че въобще не я харесва, и много бързо намира някоя, с която не му е толкова спокойно и приятелско. За семейния уют и да чувстваш жената като дом е различно, предполагам за това говори Бази.

Това значи, "вече не ме кефиш". Wink

# 458
Като някой каже "много ми е спокойно", поне аз чувам наблягане на "много" и ми звучи като "прекалено спокойно" и "няма тръпка". А не че всеки се дърпа от връзка в която получава комфорт и валидиране.

# 459
Така, така. Той човекът (не помня кой и в коя точно тема) -  на жена, с която им е интересно, непредвидимо и  забавно, малко вероятно да предложат брак. Търсете си тръпката и неспокойствието, ако си нямате друга работа.
😀

# 460
Парадокса е че на такива предлагат. Сума лабилни омъжени жени познавам. Особено младите мъже за чифт цц не подозират какъв цирк вкарват вкъщи.

То ако женитбата беше някаква награда, много свестни хора щяха да са женени отдавна. Същото е вярно и за хората с деца, ако само най-заслужилите получаваха деца, ехеееее...

# 461
Скрит текст:
Парадокса е че на такива предлагат.
Сума лабилни омъжени жени познавам. Особено младите мъже за чифт цц не подозират какъв цирк вкарват вкъщи.
Скрит текст:
То ако женитбата беше някаква награда, много свестни хора щяха да са женени отдавна. Същото е вярно и за хората с деца, ако само най-заслужилите получаваха деца, ехеееее...

Без да съм цицоман, наблюденията ми са в точно обратна посока за релацията Simple Smile цц - истеричност.
Най-истеричните никакви ги няма от към цц Simple Smile  И обратното, една уверена презентабилност Simple Smile Simple Smile в тази област си е направо гаранция за дзен. Умереност и мярка му е майката.
Те, младите мъже не са толкова прости, оправят се в подбора на женските характери и по външни признаци само Wink
Е, има и такива, които не се оправят.
Скрит текст:
- Сине, ти сърфист ли ще ставаш?
- Тате, остави приятелката ми намира!
===============================================
Скрит текст:
Парадокса е че на такива предлагат. Сума лабилни омъжени жени познавам. Особено младите мъже за чифт цц не подозират какъв цирк вкарват вкъщи.

Голямата болка на интелигентната бгмама - естествения отбор залага на количеството, а не на качеството Wink
Докато тя награждава заслугите на умния, силен, красив, внимателен и любвеобвилен мъж с едно дете, целокупния циганьор ги реди по 2 на всеки 3 години. И после - недей, мама, да ходиш по центъра, че там само едни мургавички наобикалят.

# 462
За иху-аху мераклии има много.
Но мен не ми пука за тяхното спокойствие.
Душевна голота се дава само на любим мъж.
С другите само интригуващи... практики.🐯

# 463
В съседната тема се хули количеството за сметка на качеството. Тук обратно. Няма угодия.

# 464
От време на време е нужно количество, за да оцениш наистина качеството.
Количеството е посредствено.
Когато има качество, желанието за количество магически изчезва.

Общи условия

Активация на акаунт