Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 718
  • 661
  •   1
Отговори
# 555
  • Out of the Mix
Босилек, какво е интересен мъж?

Да има за какво да си говорите, да ти импонира с интелект и теми на разговор; да ти държи влажничкото и да има постоянна драма за нещо, или и двете? Thinking

# 556
Да има за какво да си говорите, да ти импонира с интелект и теми на разговор; да ти държи влажничкото и да има постоянна драма за нещо, или и двете? Thinking
Кои двете? Те на са ли три или четири?

# 557
  • Out of the Mix
Отделил съм си мислите и изречението с точка и запетая, първото е две части.

Нали е интелигентна, ще разбере...ако й импонира.

# 558
Правилното би било да се сложат още едни точка и запетая пред "или и двете", ако се следва логиката на тази велика пунктуация, но да не усложновяме засуканата интелигентност Smirk

# 559
Импонират нещо като кореспондират ли е? По домофона?

# 560
  • Обран бостан ;)
Е то много се правят на интересни, ама не са.
Аз съм мързелив човек.
Оценявам естествеността.

Да се правиш на интересен е като да се правиш на висок. Или си , или не си. Токчетата не помагат. Wink

# 561
На някои им помагат да ти кажа. JoyJoy
//
Рево, отговор дето да ти импонира на теб – да ми държи влажничко И ментално (особено там), освен @агинално.

# 562
  • Варна
Според мен
1. Любов, привързаност
2. Общи цели и интереси
3. Толерантност при проблеми
4 . И на на последно място вкусната мусaка Grinning Факт, че и да не го признават на мъжете любовта им минава през стомаха.

# 563
  • Out of the Mix
Босилек, не те питах, за да ми отговаряш според теб ти как да ми се напасваш, и дори да ти кажа принципно ок за този отговор, исках да чуя твоите мисли, но щом не желаеш, твоя работа.

Защо във всяко нещо провокация виждаш и се дръвчиш?

# 564
JoyJoy
Аз и провокация.
Шегуваш се.

# 565
Е то много се правят на интересни, ама не са.
Аз съм мързелив човек.
Оценявам естествеността.

Ние с охота признаваме малките си недостатъци, желаейки с това да покажем, че нямаме по-големи!

Франсоа дьо Ларошфуко

# 566
4 . И на на последно място вкусната мусaка Grinning Факт, че и да не го признават на мъжете любовта им минава през стомаха.
Според мен пък има два типа мъже, такива, на които минава през стомаха, и такива, на които минава през... Проблем е, когато ги объркаш.

# 567
  • Варна
Според мен пък има два типа мъже, такива, на които минава през стомаха, и такива, на които минава през... Проблем е, когато ги объркаш.

През другото място на  всички им минава, няма втори вид там. Laughing Ако е много  водещо това на някои и все нова тръпка си търсят , то са обикноведно тия дето са им " слаби ангелите" цял живот.
Иначе   редовния секс и вкусната храна е бонус за всеки мъж.

# 568
Манди, закова го Hands Thumbsup

Веси, как така бонус? Към какво бонус?

# 569
  • София
Вие си мислите, че всеки мъж иска и прави редовен секс? Сериозно?

Общи условия

Активация на акаунт