Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 919
  • 661
  •   1
Отговори
# 150
  • Между гори и планини
Стара пушка, ама с два развода!
То не е само да хванеш един мъж, а и да го задържиш!

# 151
Не всички искат да задържат мъжете си за цял живот.

# 152
  • Между гори и планини
Чудесно, но темата е за това как един мъж и жена да са дълги години заедно. То за кратко всеки може.

# 153
Никого не задържам. Доказано не съм добър манипулатор. Доброволно стои моят, даже и интереса му не подклаждам. Simple Smile

# 154
Чудесно, но темата е за това как един мъж и жена да са дълги години заедно. То за кратко всеки може.

Дълги години за някои е 10, за други 20, за трети 30, 50.. никой не знае точно колко години ще остане с някой, макар в началото да е изкушаващо да си представяш, че остарявате заедно.. защото това зависи от двамата участници в отношенията, а не само от единия. Не за всеки също е приоритет да трупа години във връзка с някой просто, за да се похвали с 'постижението' им като цифра, ако не е щастлив. А тези, които са щастливи, предполагам не си броят годините, освен когато имат годишнина.

# 155
Рецептата за мен включва едно единствено задължително условие: двамата да се правят един друг щастливи. Елементарно, Уотсън.

# 156
Заглавието е смешно. Значи освен майка, професионалист, ходещ на работа, трябва да правя план “да задържа интереса”-шоу-програми, фокуси, секс, мусака…. Абе….

# 157
Щом така се изживявате, кои сме ние да ви пречим. Simple Smile
Ваши интерпретации, няма лошо.

# 158
Аз се сещам само за един фокус - "Кой скри салама?".

# 159
Още малко и ще ви повярвам. Жената множествени оргазми може да симулира, та един интерес за задържане на интереса Wink да не може. Хайде де!? Има ли интерес, всякакъв интерес ще изсимулира. Всички сме актьори, казва Шекспир, но трябва да се признае, че актрисите са по-добри в това изкуство.
Единствено условие е да са мотивирани. Жена, която казва, че не знае как да задържи интереса на един мъж, лъже. Просто гяма интерес Wink. Преценила е, че не си струва.
Както казват политиците - няма вечни (дълговременни) съюзници, има вечни интереси.

# 160
  • Somewhere far away
И тези актьорски изпълнения ще се изтъркат, писнат и/или изчерпат в един момент. Интереса ако не е искрен и честен, то тогава наистина  по- добре да няма никакъв интерес.

# 161
Нещо не съм много убедена, че точно интереса е нещото, което трябва да задържиш у един мъж. Тва да не е сериал, та да му крепя зрителския интерес за да има нов сезон.

# 162
  • Somewhere far away
Те повечето мъже, които пишат тук явно наистина си мислят че е сериал. Grinning

# 163
Защо някои мъже си мислят, че всички жени на тоя свят искат да ги прецакат? И в тая тема започвам да виждам такива мнения.

# 164
И това са такива, които нямат с какво да ги прецакаш, сигурно и едно кафе им се свиди.

Общи условия

Активация на акаунт