Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 755
  • 661
  •   1
Отговори
# 135
Елиф, описаното от теб не е вече здравословен егоизъм, а точно обслужване на егото. Случва се при хора с ниска самооценка, комплекси или неуверени в себе си. Един стабилен, уверен човек няма да тръгне да мачка партньора си под каквато и да било форма. Той няма нужда от това и не му носи удовлетворение.
Не знам какви коучки какво говорят, аз коментирам от моя житейски опит. И, между другото, много от нещата, които прокламират тези коучки, са неверни и човек, който е чел и запознат веднага го фиксва това. Използват термини и определения, които не разбират в дълбочина или ги размятат за кукички.

# 136
Много ми е важно, когато му кажа да ми донесе  праймъра, да не ми носи двуфазен тоник. Естествено, ще разчитам да мога да разговарям с него и за тънкости, а не просто за "малки тайни за грива", които знае всяка приятелка.
Ако жената до мен иска да знам тези "много важни" неща за да ми задържи интереса то най-много да и докарам трифазен ток и да го пусна за пет минути.

# 137
Елиф, описаното от теб не е вече здравословен егоизъм, а точно обслужване на егото. Случва се при хора с ниска самооценка, комплекси или неуверени в себе си.
Скрит текст:
Един стабилен, уверен човек няма да тръгне да мачка партньора си под каквато и да било форма. Той няма нужда от това и не му носи удовлетворение.
Не знам какви коучки какво говорят, аз коментирам от моя житейски опит.
И, между другото, много от нещата, които прокламират тези коучки, са неверни и човек, който е чел и запознат веднага го фиксва това. Използват термини и определения, които не разбират в дълбочина или ги размятат за кукички.
И ловят много последователки, последните вярват, че ще им се даде Формулата за "как да намеря най-красивия, състоятелен, мил и добър мъж, който само мен ще гледа, обича и обожава" а всъщност заучават грешни модели, които ги отдалечават от целта и желанието им.

# 138
Ако това им дава някаква посока и успокоение, не ги съдя.
Не всеки е способен да осъзнава и мисли самостоятелно. Има всякакви хора. И е хубаво, че сме различни. Така всеки може да попадне на човек, който да му пасва.
Не е невероятно да попаднат на такъв, но вече и отношенията ще са съответни. Като цяло е вярна максимата, че каквото носим в себе си като същност и разбирания, това излъчваме и привличаме.

# 139
  • Варна
Ами, Бела, приятелчета и колеги сме. Прекарваме доста време заедно и търсим общи теми. Всеки обича да говори за хобитата си и от уважение към другия се изслушваме. Имаме и общи теми, ако трябва да съм честна, но не са хобитата ни Simple Smile

# 140
  • Между гори и планини
Не знам за другите, ще говоря за мен и мъжа ми.
1. Голяма любов, която с времето се е превърнала в обич.
2. Доверие.
3. Уважение .
4. Еднакви интереси, много е важно хората да са на една вълна.
5. Смях. Шегуваме се един с друг, смеем се на едно и също.
6. Нямаме тайни един от друг.
7. Никога не сме си казали обидна дума.
Това не означава, че нямаме разногласия. Аз имам много твърдо изразено мнение, а мъжът ми не мухльо който само се съгласява. Понякога си кръстосваме шпагите. Но броим до другият ден, когато страстите са се уталожили.
8. Здравословен интимен живот
9. Даваме си свобода. Мъжът ми заминава за месеци за неговата страна, рядко но за дълго.
Аз пътувам с приятелки. Дори за няколко дни .
10. Пътувания заедно и откриване на нещо ново.
11. Никога не съм искала да го променя, нито той мен.
Вече 21 години заедно, мъжът ми ми е най- добрият приятел, най- близкият човек.
В списъка не сложих децата, защото не вярвам в максимата, че хората трябва да се търпят в името на децата. Децата ни са големи и все повече с мъжът ми сме само двамата и се възползваме от това с голямо удоволствие.

# 141
Приятели/ приятелчета и партньори са различни неща. С приятели задължително трябва да имаш общи теми и интереси, иначе защо са ти приятели?

# 142
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Елиф, описаното от теб не е вече здравословен егоизъм, а точно обслужване на егото. Случва се при хора с ниска самооценка, комплекси или неуверени в себе си.
Скрит текст:
Един стабилен, уверен човек няма да тръгне да мачка партньора си под каквато и да било форма. Той няма нужда от това и не му носи удовлетворение.
Не знам какви коучки какво говорят, аз коментирам от моя житейски опит.
И, между другото, много от нещата, които прокламират тези коучки, са неверни и човек, който е чел и запознат веднага го фиксва това. Използват термини и определения, които не разбират в дълбочина или ги размятат за кукички.
И ловят много последователки, последните вярват, че ще им се даде Формулата за "как да намеря най-красивия, състоятелен, мил и добър мъж, който само мен ще гледа, обича и обожава" а всъщност заучават грешни модели, които ги отдалечават от целта и желанието им.

Това е така защото са убедени, че те са най-най-най. От там е проблема - грешна самооценка, а това никоя интернет коучка няма да може да ги научи, освен коучката наречена "реалност".

# 143
На мен ми е много хубаво, че имаме еднакви интереси. Не е критично важно и определящо за връзката, но за мен лично е страхотно, когато е налично. Естествено, че ако има различни интереси, ще проявявам интерес и уважение към тях, но когато и двамата се интересуваме от едни и същи неща, страстта и увлечението, с които ги обсъждаме, са различни и много хубави.
Генерално аз различието не го толерирам във връзките ми, не ми носи нищо интересно, натоварва ме. Харесва ми, че имаме еднакъв вкус, еднакви възгледи, еднакви представи за това как да протече деня, какво да правим, къде да отидем, как да отидем. Липсата на необходимост да се напасваме ми носят спокойствие и хармония.
Даже професиите ни са едни и същи и е толкова хубаво да мога вечер да се прибера и да му разкажа някакви детайли без да се налага да има предисловие от 10 минути за какво всъщност говоря Joy

# 144
Лайф коучки не го бях срещал в този вид. +1
От дълбоките въпроси, повдигани из цялата тема най-неясен ми е този, дали трябва да си кривим езика с това "о".

# 145
JoyJoy
//
Като говорим за общи интереси – хуморът е много ключов. Ако не си пасваме на хумор – пиши го бегал.

# 146
О, да. Да се смеете заедно е задължително. Когато усетя, че съм спряла да се смея около някой продължително, е време за раздяла.

# 147
  • Обран бостан ;)
Лайф коучки не го бях срещал в този вид. +1
От дълбоките въпроси, повдигани из цялата тема най-неясен ми е този, дали трябва да си кривим езика с това "о".

Бяха почнали да им викат "Рупецовки", но бързо отмря. Wink

# 148
Кобилчето е пионерката тук, всички други са имитаторки.

# 149
  • Обран бостан ;)
Кобилчето е пионерката тук, всички други са имитаторки.

Комсомолка е вече. Wink Стара пушка един вид.

Общи условия

Активация на акаунт