Какво задържа интереса на мъжа към една и съща жена дълги години

• 23 848
  • 661
  •   1
Отговори
# 345
Променят се много от мъжете, особено според жената до тях.

Telesilla, супер е да готвиш за некапризен човек. Като е за капризен направо ми се отщява кулинарията, особено ако не съвпада с моите вкусове. Като чуя за протеинова диета лошо ми става. Аз харесвам балансирано разнообразие.

# 346
anonymiss, така е.

А някои мъже са не само капризни, а и мрънкачи и не знаят как да се държат. Случвало ми се е на гости на приятелка нейният да мрънка кое, как, защо била направила, ама какво липсвало и т.н.

Ами сам да си беше сготвил, като много знае, или да си наеме готвач за своя толкова рафиниран претенциозен вкус.

# 347
Е, ако е мрънкало, защо ще си с него.
Досега не съм се събирала с такъв мъж.
Който мрънка, да си готви сам. Това да не е мандра.
Едно е да му направиш густото и да му приготвиш нещо, което харесва, друго е да ходиш по @ъза на дърто дете.
Тук жените сами са си виновни.
Един уважителен мъж няма да си позволи да ти мрънка и мърмори.

# 348
Който мрънка, да си готви сам. Това да не е мандра.
Едно е да му направиш густото и да му приготвиш нещо, което харесва, друго е да ходиш по @ъза на дърто дете.
Един уважителен мъж няма да си позволи да ти мрънка и мърмори.
Както казва един приятел мексиканец - щом два часа след като си ял нямаш разстройство - значи жената готви добре.

# 349
BasilA, днес всеки си носи отговорност за избора, какъвто и да е той.

Такъв тип капризни и мрънкащи мъже не се хващат с жени като теб, дори и не пробват, защото много добре надушват, че няма да ги изтърпят.

Но съм забелязала, че повечето хора си имат нещо така, специфично и другите хора се чудят как така не само са задържали интереса на половинките си, а и изобщо са ги привлекли.

На мен повечето хора примерно ама изобщо не са ми красиви, повечето са ми в графата антисекси - и мъже, и жени, не че си падам по жени, но ето, гледам ги - харесали са се, събрали се, че и деца често имат.

# 350
Ами...зависи от мъжа. Един го задържа едно, друг-друго, а трети - нищо.
Освен това съм забелязала, че да, мъжете харесват интересни жени ( каквото и да значи това), но обикновено се женят за безинтересни. Просто, за разлика от нас, те правят разграничение между онова, което им е интересно, и онова,  което намират за практично и що-годе безопасно.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 14:47 от Анонимен

# 351
  • София
Човек, който се чувства оценен, дава винаги повече от това, което се очаква то него.

Хайде на шкембе чорбата 😃

# 352
Абе, не знам дали е повече от очакваното, но дава щедро и от сърце.

Като ми замирише от някъде на пържени тиквички или кюфтета в 40-градусова жега и си викам 'Ей, браво! Тези хора как се обичат. Какво, ако не истинска любов ще те накара да пържиш в тази жега!' Joy

# 353
  • Обран бостан ;)
Освен това съм забелязала, че да, мъжете харесват интересни жени ( каквото и да значи това), но обикновено се женят за безинтересни. Просто, за разлика от нас, те правят разграничение между онова, което им е интересно, и онова,  което намират за практично и що-годе безопасно.

Е, ти изяде хляба на всички лайфкоучки.

Как да се омъжиш - ставаш безинтересна и готово. Wink

Друг е въпроса, че повечето мъже не смятаме за интересно това, което повечето жени смятат за интересно.

# 354
Ама точно така е. Семейният живот с малки деца ( особено както е при някои семейства - обслужването на децата + мъжа) далеч не е най-интересното нещо на света. От битовизми човек започва да намира очарование в безумно скучни неща, като това например да легне да се наспи следобед.

А, Бънди, недей ги мисли лайфкоУчките. Няма да останат гладни, докато има отчаяни златотърсачки на тази земя, които вярват, че при тях ще е хм...различно?

# 355
Освен това съм забелязала, че да, мъжете харесват интересни жени ( каквото и да значи това), но обикновено се женят за безинтересни. Просто, за разлика от нас, те правят разграничение между онова, което им е интересно, и онова,  което намират за практично и що-годе безопасно.
Право в десятката.

Според мои наблюдения, че наскоро дори чух разсъжденията на един психолог, мъжете се спират за сериозни връзки на жени, с които им е лесно и комфортно.

Примерно биха избрали една жена, която те самите не намират за топ красавица, но все пак става, пред друга, която е уау на външен вид, но примерно проявява много претенции.

Дам, те наистина не обичат да им е интересно. Каквото и да значи това Joy

# 356
Съвършенството се постига с практиката. Някои попреминали ергени още си живеят с мисълта, че има 20 до 30-годишни моми, които са направили стабилна кариера, страстни любовници са и са перфектни кулинарки и чистачки (ако може и в кухнята да се раздават сексуални), а те просто още не са ги открили.

# 357
Скрит текст:

Е, ти изяде хляба на всички лайфкоучки.

Как да се омъжиш - ставаш безинтересна и готово. Wink

Друг е въпроса, че повечето мъже не смятаме за интересно това, което повечето жени смятат за интересно.
Така е.

Малко мъже се интересуват от козметика и мода, да не кажа хич, съдейки по присъствието на мъжете в тези теми.

А иначе аз как разбирам "интересна" жена - жена, която е запазила индивидуалността си най-вече и не се напасва и наглася спрямо половинката си. Жена, която знае, че има стойност и не търси одобрение от него. Жена, която не я е страх да бъде емоционална, капризна, нервна, мрънкаща, слаба, изискваща, защото може да не се хареса на онзи там. Променлива в някаква степен, неразгадаема донякъде, независима Grinning

# 358
Не е ли по-важно да се обичат, каквото и да значи това, отколкото да са си интересни. Да споделиш битието си с някого е вид зависимост, както и съобразяване. Ако тотално отхвърлиш тези неща ,в името на собственото си его (да запазиш представата за себе си като много велик, независим, интересен)  то няма с какво да стане спойката за нещо повече от 6 дни, 7 нощи, докато се поопознаете. Не, че е лошо да сте си интересни в началото.  Все едно да се събличате бавно. Но в по-дългосрочен план човек заобичва това, което е опознал и към което се е привързал в другия, тоест обратното на  непредвидимото, любопитното, неизвестното и всичко друго правещо човека първоначално интересен. Интересното между двамата е като твърдото гориво, изнасящо совалката в орбита. После се включва основният двигател наречен любов и...леле...трябва да ходя да си редактирам поста в Загадките...всичко е истина...

# 359
vяsko, всеки сам решава какво му е по-важно и какво не. Какво търси в човека до себе си.

Аз не искам да се обезличавам във връзката си, не искам и човекът до мен да губи собствената си идентичност. Макар че от много от другите ми постове може би създавам съвсем друго впечатление Smirk

Сложна е динамиката в отношенията.

И е трудно да се каже кога повече прояваваме своето его - дали докато отстояваме себе си и своите принципи или докато се опитваме да се харесаме на някого и да се напаснем.

Общи условия

Активация на акаунт