Отговори
# 525
Ами... нищо общо в сюжета.
Сейран и Аслъ ми изглеждат доста различни като замисъл. В Аслъ се предполага една крехкост, която при Сейран отсъства. Аслъ ще се окаже със сърцето на Мелиса, която е любимата на Арас, така ли? Оттук може би идва заглавието на сериала? Обичаш едно сърце в две различни женски тела? Правилно ли се ориентирам?
Ако е така, намирам го за мнооого различно от "Рибарче", но е познато като идея, да! Simple Smile
Не мога да сравнявам Ферит и Арас, защото продължавам да съм в неведение що за образ ще бъде. За Арас няма и дума в споделеното.

# 526
Фи, правилно си се ориентирала Kissing Heart Между другото, има интересни проекти тази есен, планирам да проследя поне 3.

Това е доста добро Heart Eyes

Нагито на сета Heart Eyes

# 527
Фи, правилно си се ориентирала Kissing Heart Между другото, има интересни проекти тази есен, планирам да проследя поне 3.

Това е доста добро Heart Eyes
Не може да се отрече,красива двойка изглеждат.Ако и актьорските им енергии съвпаднат ще е бомба.

# 528
Кои са проектите, привлекли вниманието ти?

# 529
Фи, смятам да гледам Мошеници с Хилал Алтънбилек и Бурак Дениз, също и едно сериалче с Илхан Шен, Биран Дамла Йълмаз и Айбуке Пусат - Halef. Тези са сигурните Joy

От йога инструкторката #Pera

Последна редакция: чт, 07 авг 2025, 16:47 от Еванджелин

# 530
Аф и Рам Heart Eyes

Мошеници определено привлича вниманието. Май и с Кенан Имирза.... се очертава интересен сериал.

# 531
Добра вечер, момичета! Simple Smile
Замислих се тук над факта, как продуцентите на минисериалите крият производствения си процес. Причини рационални има, разбира се. Обаче ... харесва ли ми? Ми... откровено казано, май така е по-добре, отколкото миналото граници "взаимодействие" с публиката, за което споменаваше в интервю Онур Гювенатам. Ми не бива да бъдем копродуценти на сериалите, щото искаме масово желаното да стане действително. И като не стане... абе, няма да изреждам, с една дума - мъка... Но това си е и опит - какво бива и какво не бива да гледаме с известна дистанция. Така че - кратко резюме, статуи, кози и трактори - достатъчно. Другото в 8 серии наведнъж, берекет вересин. Smiley Hug

# 532
Милена, чак днес те прочетох, нищо, че е късно, но да си го кажа - в сайта на Star TV в страницата с трейлърите все още пише "всеки петък" за последния трейлър. Ще е шок, ако има 4 сезон.

# 533
Ани, четвърти сезон едва ли ще има, но ще ги призная от OGM, ако съберат Афра и Мерт за нов проект.

# 534

Мертовия сериал,очаквахме снимки,задкулисни видеа,обаче положението е пълно лунно затъмнение Grinning

Е,Пера ни поднася селска идилия,всеки ден..поне е нещо.

Без козички не може,явно ще са главни статисти Joy

Heart

# 535
Добър вечер, момичета 🥂
Чета ви, пък не успявам да напиша. Затова, качвам спомен в Лексикона от 2 сезон с нашата красавица(беше ми най-малко любимот трите сезона), и поглед напред с талантливия младеж! Чакам с нетърпение Метрук Адам.

# 536
Добро утро, момичета Kissing Heart

Лютфие пусна стори с Широ Heart

# 537
Здравейте,  дами !  

Фрага на Метрука е вече тук !

https://x.com/netflixturkiye/status/1953712784472002731

Супер е !  Мерт е страхотен , но и малката е съкровище.

# 538
Здравейте,  дами !  

Фрага на Метрука е вече тук !

https://x.com/netflixturkiye/status/1953712784472002731

Супер е !  Мерт е страхотен , но и малката е съкровище.

Уоу, супер Heart Eyes

# 539
По-жив е Мерт в тоя трейлър, Еве. Hands Plus1 Smiley

Общи условия

Активация на акаунт