Отговори
# 555
Новини от Бирсен

И от една арабска страница

Още снимки от Метрука

Последна редакция: пт, 08 авг 2025, 19:57 от Еванджелин

# 556
# 557
Като гледам тоя сладък добитък бая забава пада на снимките на Пера.Дано видим повече кадри от снимачния процес след премиерата.
Рамо е стигнал милион гледания на трейлъра,заслужено.
Добре,че няма да чакаме година за новите проекти.До тогава оставяме Рамо на Лондонската кака,Афра засега е при козите. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 558
# 559
Ох, не мога Joy Сет #Pera Animal GoatAnimal RamAnimal Sheep

Това сигурно е пекарната на Адам Grinning
Не мога да откъсна очи от тая снимка и това си е. Как им хрумна само на продуцентите при тая оскъдица на снимки от сета да представят вече два вида преживни чифтокопитни? Дали е случайно или хрумка нечия? Smiley

# 560
Добър вечер, изпуснала съм купона днес!🥂
Тъкмо се чудех сред изцепките на Мерт напоследък, защо толкова ми харесваше, и дойде фрагът. Та се сетих, колко много талант носи. Много хубав фраг, Баран не е Ферит, малката Лилия е сладкиш..
Гледам в Пера се развиват добре, готини статисти, модерно и щуро.🐑🐑🐑
Извинявам се, но темата за Енгин я дъвкахме многократно, на кому е нужно  отново да я вдигаме? Аз съм уау от Енгин и Афра, и колкото и да се пробват обиди по адрес на Енгин, за мен той си остава прекрасен актьор и партньор на Афра.
Да отбележим дължимото на Мерт днес.

# 561
Добро утро, момичета Heart

13 дни до премиерата Heart Eyes

И почти толкова до края на снимките Heart Eyes

# 562
# 563
Разни от сета на Пера

Heart

# 564
Здравейте Flowers Cherry Blossom

Пера..от днес.

.....

Така е с класата.
Някои се раждат с нея.Други я градят, парче по парче.Трети владеят до съвършенство външната й изява,
но тя се пука като балон с въздух,
щом се нажежи атмосферата.
Класата е хармония със света,
отвъд личния клуб по интереси.
Класата се познава по умението
за потушаване на негативна енергия;
по игнорирането на обидата,провокацията,пренебрежението,
лошото отношение;
по спокойното посрещане
дори на презрението.
Защото всяка грубост е проблем
не на адресанта, а на адресиращия.
Класата е да владееш бумеранга.
Да завъртиш всяко зло на 180 градуса,
засилвайки го по посоката,
от която идва.А твоето сърце-ум
да си остане окъпано в светлина.

Мария Зоицина

Heart

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 14:09 от Милена Тодорова 756835

# 565
Афито с фотографа на Пера Heart Eyes

# 566
Добра вечер, момичета Simple Smile
По повод инфото от арабските фенове за най-търсените актриси - интересно, защото на пазара бая млади актриси има. Зачудих се, защо Афра би отказала предстоящи TV проекти при условие, че не може да стои без работа. Единственото, което ми иде като причина е, че чака някаква нова роля, различна от красиво момиче, което се бори за любовта си. Ако е така, на мен ми допада позицията й. Дано има късмет да й предложат някаква сериозна роля на млада жена.
Еее, и снимките от сета на "Пера" са различни. Така де, няма все статуи и четириноги да ни предлагат. Smile
Хубава вечер ви желая.

# 567
Още малко от Пера...

Тия очила,нещо се разхождат,ми се струва..

Flushed Sunglasses

🆕Керем Бюрсин ще присъства на 65-ия рожден ден на Антонио Бандерас.
Вземайки си кратка почивка от снимките на сериала, Бюрсин ще присъства на рождения ден на световноизвестния испански актьор Антонио Бандерас, с когото е близък приятел.
 Бюрсин, който е присъствал на празненствата по случай рождения ден на Антонио Бандерас в предишни години, ще се върне в Истанбул в понеделник след партито. Той ще се срещне и с братовчед си и приятели, живеещи в Испания. #KeremBürsin

Стори от Фуркан..

Последна редакция: сб, 09 авг 2025, 21:00 от Милена Тодорова 756835

# 568
Фуркан най-после даде признаци на живот от сета Heart Eyes

Кате,  подкрепям за ролята на силна жена, но искам да има и голяма любов. Съвместимо ли е ThinkingGrinning

# 569
Добър вечер, това с очилата ми се струва като знак за феновете. Знак, ама нещо като, не може да знаете всичко за нашите отношения. Даже нищо не знаете за тях. Вероятно са си купили някога еднакви очила или са подарък от марката.

Струва ми се ролята на Афра още в Пера ще е много различна, модерна, независима млада жена с кариера на инфлуенсър, която преминава през бърн аут, и търси истинските ценности в живота. Здраве, свобода и споделеност в реалния живот.

Общи условия

Активация на акаунт