Отговори
# 570
Фуркан най-после даде признаци на живот от сета Heart Eyes

Кате,  подкрепям за ролята на силна жена, но искам да има и голяма любов. Съвместимо ли е ThinkingGrinning
Ами съвместимо е, стига да се намери съответния мъж, щото мъжете май се плашат от такива жени. Smile
Аз под силна жена имам предвид жена с кауза, която променя представата за "слабия пол". Има много такива примери в живота, има ги и в киното. Доколко обаче това е възможно в турското кино... не знам...
Нинка, аз много се надявам ролята на Пера да е на силна жена, но контрастът между бляскавата инфлуенсърка и бягството на село... някак ме връщат към стари образи на жени. Имам съмнения ... сиреч... Ще видим.

# 571
Кате,  викаш, гледали сме такива филми Grinning

Айбуке е при Фуркан Heart Eyes

# 572
Кате, аз се надявам, понеже Афра е силна личност, прехвърлям очакванията за силна героиня в Пера. Иска ми се Simple Smile Дано не изпаднат в тривиални образи със сюжета, все по-трудно е с толкова много сериали и филми. Но сега е в апогея си Афра, може да избира, това ме води към мисълта за различен образ, запомнящ се, изтриващ старите сенки.

Има и други очила момичето, ей го на. Тези от кой са?

# 573
Гледали сме, Еве. И те са запомнящите се.
Нинка, аз също мисля, че Афра е силна личност, затова ми се прииска и на мен да я видя в такава роля в киното.

# 574
Зависи дали ще спазят линията на Шоуто на Труман, или ще забият в познат коловоз.

# 575
Добро утро Coffee

Прекрасна Афи от Йесилчам Heart

Незабравими...Heart

И видео,което няма общо с нашите патрони,но много ми хареса..
https://www.instagram.com/reel/DMucvUsM44f/?igsh=MWN6MGhyOHd5eDVybg==

# 576
Добро утро, момичета Kissing Heart

Не стихва полемиката за очилата, наизвадиха се бойните тотеми. Четох, че писали имейли на YSL, да питат как стоят нещата в действителност Stuck Out Tongue Winking Eye

# 577
Цитат
Не стихва полемиката за очилата, наизвадиха се бойните тотеми. Четох, че писали имейли на YSL, да питат как стоят нещата в действителност Stuck Out Tongue Winking Eye
Joy Joy Joy
Весел ден, момичета!

# 578
Цитат
Joy Joy Joy
Весел ден, момичета!
Добро утро Heart

Аз за очилата да се включа, че пак суматоха е настанала.Момичето си ги носеше много тия очила, щом Мерт ги е взел,какъв е проблема да си купи нови,като толкова си ги харесва.Мисля,че може да си го позволи.Пак търсим под вола теле.Афра хич няма нужда да търси,цели стада са около нея в момента. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 579
Привет момичета !  Идвам да почерпя !   Днес имам рожден ден !

# 580
Честит рожден ден, Ками! Бъди здрава и щастлива!🍀🩷🍹
Аз отивам на сватба днес! 🩷💙
Хубав ден и емоции на всички! Пишете до къде ще я докарат с цайсите 😃 Ще има нервни кризи,  заради едни зъркала!

# 581
Честит Рожден Ден, Ками🌺
Здраве и благоденствие!🍀

От сета на Пера

https://www.instagram.com/reel/DNIiv2XMgod/?igsh=M25uZ2E3enhxOHZi

# 582
Ками, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и одухотворена Heart

Мелъди, мисля, че е старо видеото Blush

# 583
Еве и аз така си помислих,но не го бях виждала и ме изненада…приятно.

# 584
Честит Рожден Ден,Ками Flowers Bouquet
Здраве,късмет и сбъднати мечти.Весел празник Gift

Нинка,весело да си изкараш.

Героите на Чапкъна и характерите им,като герои на Дисни..

Последна редакция: нд, 10 авг 2025, 14:18 от Милена Тодорова 756835

Общи условия

Активация на акаунт