Седмокласна Изпитна 21.07 - 27.07 Второ класиране!

• 60 222
  • 1 371
  •   1
Отговори
# 1 200
  • София
След 4-то класиране всяко училище решава дали да запази квотите. Обикновено пак приемат по квоти, но миналата година останалото едно място за момче във ФЕГ беше пуснато на пето класиране без квоти и се зае от момиче.

# 1 201
  • София
Имало някакво видео в тикток Набор 2011 къде сте приети и под него пишели децата кой къде е и така се намират, пращат си покани, правят си някакви общи чатове в инстаграм.
Не ползвам тикток, но все пак влязох да видя - майко мила, ми то са поне 20-30 такива видеа с по не знам колко коментара отдолу... как имат нерви да се търсят така?!

Това е техният свят, не е нашият. Те си знаят и се ориентират прекрасно, не е наша работа да им светим.

# 1 202
Трябва ли да имам акаунт в тикток, за да видя тези групи? Редактирам се - виждат се онлайн Simple Smile

Последна редакция: сб, 26 юли 2025, 09:32 от Shushi2

# 1 203
  • Куциндрел
Трябва да питам моето дали се интересува или е намерило такива групи.
Те като почнат учебната година ще си направят и вайбър група сигурно.
Изтрещя моето по Манга. Вчера беше готов да даде 600 долара за някаква поредица книги, успях да го убедя да вземем само първите две, намерихме в България и чакаме да ни ги доставят.

# 1 204
Трябва ли да имам акаунт в тикток, за да видя тези групи? Вие как ги гледате? Simple Smile
Аз категорично няма да си направя акаунт, но бих искала да намеря дали има група на Немската гимназия. Ако групта е в Инстаграм или Вайбър, ще ни свърши работа.
Моето дете няма социални мрежи по обясними причини. Ползва Вайбър.
Големият ми син е в НЕГ. Имат в Инстаграм обща група на випуска и отделно на класа. В Инстаграм се намираха и добавяха.

# 1 205
  • София
Изтрещя моето по Манга. Вчера беше готов да даде 600 долара за някаква поредица книги, успях да го убедя да вземем само първите две, намерихме в България и чакаме да ни ги доставят.
Няма лошо - така дообогатяват английския си. Мангата последните 5 г доста се популяризира сред тийновете. Поне не е съдържанието като на Дръндьо Simple Smile

# 1 206
  • Куциндрел
Няма лошо - така дообогатяват английския си. Мангата последните 5 г доста се популяризира сред тийновете. Поне не е съдържанието като на Дръндьо Simple Smile
Дръндьо е на едната полица, Манга е на другата. Чакаме първите два тома на скъпата поредица, били по 500 страници. Нямам против, но ще ги купуваме том по том. Тея пари дето е събрал са с години, принципно не дава и лев да излети от там, но за Манга ще хвърли половината си имане.

# 1 207
Дръндьото не му ги купих на български, но му ги взех на английски. Като е подобен стил, поне да си тренира АЕ.

Миналата година ме изнуди на панаира на книгата за комикс на АЕ за 50 лв. и то някакъв пълна глупост. Направо......

# 1 208
  • Куциндрел
Дръндьото не му ги купих на български, но му ги взех на английски. Като е подобен стил, поне да си тренира АЕ.

Миналата година ме изнуди на панаира на книгата за комикс на АЕ за 50 лв. и то някакъв пълна глупост. Направо......
Дръндьо от 2ри клас събира, беше ни изнудил и ние да ги четем. Мисля, че поне  до 12 част стигнах. Забавни са и са със случки точно за деца около 10-14 години.

# 1 209
gato, кои нискобалови гимназии са с олекотена програма? Часовете от раздел Б (ИУЧ до 7 клас) се използват или за БЕЛ и математика, или за профила, или за професионална подготовка за професионалните гимназии. Часовете от раздел В (факултативните) се използват различно, но тези от раздел А+ раздел Б са задължителни и правят 32 часа седмично. Към тях се прибавят ЧК и СД и стават 34 часа на седмица. Дуалното обучение имат даже по 36-37 часа на седмица с ЧК и СД.

# 1 210
Мама Ру, примерно 37мо в Люлин. Има в 9ти клас часове, но в 8ми няма.

# 1 211
Дръндьо е на едната полица, Манга е на другата. Чакаме първите два тома на скъпата поредица, били по 500 страници. Нямам против, но ще ги купуваме том по том. Тея пари дето е събрал са с години, принципно не дава и лев да излети от там, но за Манга ще хвърли половината си имане.

Може ли линк за мангата, да я разгледам?

# 1 212
  • Куциндрел

Може ли линк за мангата, да я разгледам?
Ето тази серия:
https://www.libristo.bg/bg/kniga/berserk-deluxe-volume-1_2091479 … 7YdkaAnHjEALw_wcB

По нея имало някакво аниме в Нетфликс, поне аз така разбрах.

# 1 213
  • Sofia
Ето тази серия:
https://www.libristo.bg/bg/kniga/berserk-deluxe-volume-1_2091479 … 7YdkaAnHjEALw_wcB

По нея имало някакво аниме в Нетфликс, поне аз така разбрах.
Berserk е изключително популярна поредица, анимето е любимо на мъжа ми 😄, даже музиката я слушаме в колата. Мен не ме грабна особено, но аз не си падам по средновековно фентъзи.
Мога да препоръчам Dr. Stone - анимето или мангата, историята е много интересна и освен това образователна. Всички хора се вкаменяват и след 2000 години се пропукват от камъните и започват да строят цивилизацията наново, показват реални изобретения - барут, радиовълни, телефон и т.н.

# 1 214
  • София
И синът ми се е запалил по манга. Засега са тези двете:
https://www.libristo.bg/bg/%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD% … ac=deat&_gl=1*1qq9dtl*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjw-ZHEBhCxARIsAGGN96JjpXo7XWeADSTZxG5j4pG6-U05vPLUJvCHo3Tsn4fJAgv4OJt7YdkaAnHjEALw_wcB&gbraid=0AAAAAoRyfHKRkyXXKm_ABypfqPajcM4Dm
https://www.libristo.bg/bg/%D1%82%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD% … =Bleach&_gl=1*1anr71u*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjw-ZHEBhCxARIsAGGN96JjpXo7XWeADSTZxG5j4pG6-U05vPLUJvCHo3Tsn4fJAgv4OJt7YdkaAnHjEALw_wcB&gbraid=0AAAAAoRyfHKRkyXXKm_ABypfqPajcM4Dm

Много некоректна имитация на инфоприем. Освен това рекламата е забранена.

Общи условия

Активация на акаунт