Седмокласна Изпитна 21.07 - 27.07 Второ класиране!

• 60 039
  • 1 371
  •   1
Отговори
# 1 365
  • Sofia
Аааа, това съм го преживяла в София. От 1 АЕГ не ни смениха статуса и този, който ни отписа (не го знам какъв беше, но приличаше на охрана или нещо подобно) ми обясни, че това ще го направят в училището гнездо. В него ми казаха- ха, ми детето е записано, как да редим желания. Обясних какво е станало, показах документи, че е отписан, обадиха се в РУО, оттам отново обясниха, че 1 АЕГ е трябвало да го направи. Изпроводиха ме да пия едно кафе и да чакам обаждане от гнездото. След 10 минути работата беше оправена и в гнездото редихме желания. Предполагам, че не са звънели в АЕГ, а направо от РУО са го отписали, защото стана много бързо.

# 1 366
  • София
Добро утро на всички,още в петък следобед изтеглих документите на синът ми,за да участваме във трето класиране, но от училището отказват да ни сменят статуса,за да кандидатстване отново.Къде в Бургас има училища гнезда или могат ли да отида в училището където учеше до 7клас и там да подам документи.
Нали Ви върнаха дипломата? Отивайте с нея в РУО. Не могат да откажат да сменят статуса, длъжни са. Друго училище не може да го направи, включително училище-гнездо.

# 1 367
Има вероятност в петък след обед да не е имало упълномощен човек, който да го направи. Един човек от училището има кодове и достъп до системата и обработва документите, когато е на смяна. Понякога се събират и го прави в края на смяната или на следващия ден.

# 1 368
Хора отказват ми не ми разрешават да го запиша,какво да правя това е нелепо

# 1 369
  • София
Нали Ви казахме - отивайте в РУО.

# 1 370
  • Отвъд алеята зад шкафа
Нова Тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1798906.new#new

# 1 371
Казват че трябвало да го направя в четвъртък

Общи условия

Активация на акаунт