КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 67 678
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Hoşgeldin abi. Дано не ни разочароваш. Че вече има такива наченки Grinning Grinning Grinning

# 226
Алпер, зарежи кметството, кандидатирай се за президент, за да можем всички да гласуваме за теб! Grinning

# 227
Здравейте, аз съм Алпер Чочев.

Сега видях анкетата и много ви благодаря за подкрепата! Прочетох всички коментари и имаше много мили неща. Ще се постарая да не ви разочаровам.

Само ще кажа, че тази година продукцията се постара много и ще има интересни епизоди ❤

Поздрави от Дървеница, че там съм те мяркала. А и сервираше най-вкусното суши 😉❤

# 228
Здравейте, аз съм Алпер Чочев.

Сега видях анкетата и много ви благодаря за подкрепата! Прочетох всички коментари и имаше много мили неща. Ще се постарая да не ви разочаровам.

Само ще кажа, че тази година продукцията се постара много и ще има интересни епизоди ❤

Алпер, ако наистина си ти, ти пращам специални поздрави! Имаш много симпатичен хумор, с лека самоирония, което е рядкост в днешно време. Днес всеки е надувка, по-по-най-"успял" и лачен, а на всичките бащите им са носили цървули Simple Smile
Успех с кметския пост в Севлиево!

# 229
Алпер, зарежи кметството, кандидатирай се за президент, за да можем всички да гласуваме за теб! Grinning
Ааа не,президент в тая тема е само един Stuck Out Tongue Winking Eye

# 230
Ще трябва да намирам иновативни начини да храня новия съфорумник. 🥲

# 231
Изгледах трейлъра на днешния епизод и както очаквахме Грозденка веднага ще се припознае в образа на жертва на дискриминация заради произхода си - аман!
Тази сюжетна линия не се ли изтърка вече?
Очертава се някакъв скандал между Дари и може би Йоана. От подкаста с Чарли останах с такова впечатление, тъй като когато се коментираше Йоана се говореше за "ситуацията с филийката", която следва да видим днес.

# 232
О, то имало трейлър... чак сега виждам. Качили са го във ФБ, не в тубата.
https://www.facebook.com/influhouse/videos/1289458732897002/

Трима били вкарали цигари отвън Grinning Все някой ще шмекерува, еййй

# 233
Цигарите то е ясно -Памеца ,Биляниш и третия е някой от тяхното обкръжение.Памеца без цигара не може

# 234
Като не може, да не ходи да се бута в риалити, където цигарите ще са кът. Wink

# 235
Те са 5-6 пушачите там, лесно ще се разбере кой е вкарал цигари.
Аз все си мисля,че това са номера на Продукцията с цел провокации и сеир за зрителите,също както глупоста на Влади да каже,че имало бременна сред тях. Rolling Eyes Никой не казва такива неща,ей така,от нищото.Дори няма да му мине през ума,освен ако някой не го накара да го каже.

На този етап ми е много бигбрадърско и скучно,но гледам,защото няма нищо по-добро.Пък и са в началото,нали игри ще има,гласувания...
 Септ ще изсипят една щайга с реалити формати,тогава пък да се чудим как да ги следваме.

# 236
  • България
Я, Бай Ганьо е влязъл във форума.

# 237
Kaкво искаш да кажеш с това? Rolling Eyes

# 238
Kaкво искаш да кажеш с това? Rolling Eyes
Според мен визира Алпер.

# 239
Денислава кого имаше предвид, като каза, че Мяртин е влезнал в "Игрите" заради жена, която не е в къщата.
Емануела ли? Или майка му? Joy

Общи условия

Активация на акаунт