КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 67 713
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Памеца нее пуши цигари, по-скоро масури, така че няма да е той

# 241
Денислава кого имаше предвид, като каза, че Мяртин е влезнал в "Игрите" заради жена, която не е в къщата.
Емануела ли? Или майка му? Joy

Заради Емануела според мен, нали тя го е уредила да влезе в игрите

# 242
Цигарите то е ясно -Памеца ,Биляниш и третия е някой от тяхното обкръжение.Памеца без цигара не може
Биляна не пуши, а май и Памеца. Грозденка, Дари и такива са според мен.

# 243
Денислава кого имаше предвид, като каза, че Мяртин е влезнал в "Игрите" заради жена, която не е в къщата.
Емануела ли? Или майка му? Joy

Заради Емануела според мен, нали тя го е уредила да влезе в игрите

Ясно. Не я знаех тази подробност.

# 244
# 245
Дари, Грозденка, Дени и Даниела са ми в пъти по-приятни от уонабитата Биляна, Йоана и Божана.

# 246
Това с цигарите излезе "гьорфишек" на продукцията Smile

# 247
Накефи ме как някоя (забравих коя) каза за Йоана: "аз не съм й богатия чичко, да й търпи лиготиите и капризите, изобщо не е познала."  Това с кърпата беше много странен фасон, наистина. Човек винаги може да сбърка. Да приеме извинението и да продължи напред, егаси разглезената кифла е тази Йоана.

Влади ме издразни, че побърза да вземе кутийката, още преди всички да са гласували за него. Памеца с право се подразни. ОК, Влади може би щеше да има мнозинство, но беше редно да се изчака да гласуват абсолютно всички.

# 248
И мен това с кърпата ме издразни. Като си толкова гнуслива - закачи си я до леглого. Хората казаха, че е имало две кърпи вътре, как пък най-гнусливата заряза своята вътре? Така като я гледам, милата два пръста не може да вдигне, някой да в нахрани, някой да я дондурка. Неприятно дете в тяло на жена.

Палеца беше прав и според мен, Влади пак започва да ми лази по нервите, а Гроздето като латерна повтаря, че е много умен.

Божана…пак започнахме с рев, крещене и драма. Естествено, нейното достойнство за сметка на всички останали.

# 249
Фасона с кърпата беше ненужен и много рано направен, така Йоана вече сама си докара черни точки от тези, пред които се разигра.
Лина ми е инфантилна и недорасла, сори. И тя се нацупи за нищо - каква беше тая драма с тая филийка, после се затвори, легна, помрънка. Абе, лигава работа.
Реакцията на Божана също беше странна. Някакво хлипане и малко несвързан говор, не мога да го приема на сериозно.
Интересен ми беше обаче трейлъра за следващия епизод, вече там ще видим баш караница май и ревяща Лина (напълно очаквано).

# 250
Божидара много нахъсано напада Йоана и в другия епизод ще продължат .

# 251
Още не съм стигнал до края, та не знам трейлъра. Ама това хлипане беше безумно... и говорене отзад напред, никой нищо не разбра. Ама кажи хронологично: викнаха ме на мисия, предложиха ми това и това, но нямаше как, разберете, не мога да си заложа и реномето на готвач, и всичко.. и предпочетох да ви обрека на глад, не се сърдете.  Васил схвана последен за какво иде реч.

Едната от принцесите пък не яла яйца "под никаква форма, освен в торта", ОМГ. Ми да не се записва в риалити, като ще трябва да затруднява другите с капризите си.

# 252
За трейлъра съм споменала с половин уста, тъй като съм наясно, че още не всички са гледали и не искам да спойлна нещо.

# 253
Не бих изтърпяла персони като Божидара и Лина (за която тръгнах с по-скоро позитивно мнение). Направи ми впечатление, че Денислава нямаше синхрони.

# 254
  • София
Много добър стратегически ход на Влади със скритото предимство. Че се отказа от него, защото побърза да им обещае, че няма да го използва и че го даде на най-малката, Димана. Хем я спечели, хем това се хареса на всички според видяното и чутото.
Памеца започва да дразни и да си показва рогцата. За какъв се мисли, че иска да бъде някакъв лидер? Мислел си, че щели него да изберат, хахаха. Лидерството се печели с действия, а не се изисква.

Божана хмм, не ги ли излъга? Мисията май беше да саботира обяда или да не, но да запази храната на 100%. Каква лична награда?! А пък като се разрева ми беше 'ту мъч' То не и се разбира като започне с тези изблици. В Сървайвър беше същата 'драма куин'

Йоана побърза да се дискредитира. Момичето очевидно е незряло. Основен закон за риалити формат е през първите дни да не се набиваш на очи с претенции или скандали. А тя от мухата направи слон.

Лина започва да ме напряга с това тръшкане за щяло и нещяло.

Доста голяма коалиция започна да се заформя. Йоана или Биляниш? Би трябвало да ударят по Биляна (прав е Влади), защото около нея и Божана + евентуално част от мъжете може лесно да се заформи силна ответна коалиция. Докато Йоана е лесна жертва, а и доста хора биха гласували за нея така или иначе.

Към момента на пангара са:
Йоана, Биляниш и Грозденка.

Общи условия

Активация на акаунт