КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 67 715
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Божидара и Йоана са един дол дренки… Аз честно казано не видях фасона на Йоана… тя попита “Кой е използвал кърпата ми”… не видях да е започнала да се кара, Божидара започна всичко! Пресоли много манджата и с това “Къде пише, че е твоята” се опита да имитира Мони Зенгинер от “Ергенът” с тази прочута фраза, всички бяха полудели по нея 😆

# 256
В следващия епизод може би ще имаме първи номиниран и евентуално отпаднал? Уау, уау, уау. Това ще е рекорд за това предаване.
Туджаров ме изкефи миналата седмица като каза на Ицака в Надкаст "В Къщата на инфлуенсърите обикновено първият отпаднал е месец и половина след началото" Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Направо ме разсмя! Ама си е абсолютно прав.

# 257
Лина Роскин качи стори и се извини за държанието си, каза, че по принцип ревнува приятелите си, което не е много хубаво… Към днешна дата си е изговорила нещата с Илиян и са в много добри отношения (не са го излъчили в епизода), с Йоана също

# 258
Ами тя освен и за следващия епизод да се извини, че пак прави сцени и реве.

# 259
Цигарите то е ясно -Памеца ,Биляниш и третия е някой от тяхното обкръжение.Памеца без цигара не може
Биляна не пуши, а май и Памеца. Грозденка, Дари и такива са според мен.
. Продукцията си каза ,че е фалшива новина...За това и нямаше развитие след това.😅

# 260
Една седмица след пускането на анкетата челната тройка по симпатиите на зрителите изглежда така:

Алпер 19.2%
Денислава 12.1%
Владимир 11.7%

Гласуването продължава Simple Smile

# 261
  • София
В следващия епизод може би ще имаме първи номиниран и евентуално отпаднал? Уау, уау, уау. Това ще е рекорд за това предаване.
Туджаров ме изкефи миналата седмица като каза на Ицака в Надкаст "В Къщата на инфлуенсърите обикновено първият отпаднал е месец и половина след началото" Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Направо ме разсмя! Ама си е абсолютно прав.
Каза Павел в подкаста, че ще има номинирани четвъртък и май, че двама ще са на битка.

# 262
Тази Дари имаше потенциал да ми хареса, ама няма да я бъде тази работа. Много драма за едното нищо. И пак опряхме до коя с кого била спала и тн. И то от жени към жени. Бляк. И наистина Йоана с какви чичовци е спала за пари конкретно, като вече беше установено, че единственият чичо, за когото вече всички знаят, не е кой знае какъв богаташ. Ако реши наистина да я съди - добре ще направи.

И пак жените се почнаха и искат да се гонят. Вместо да подхванат мъжете и да ги ликвидират. Не знам защо в повечето предавания все така става - жените сами се прецакват. Аз бих опитала да махна първо хора като Влади, Краси, Памеца, евентуално после Денислава, Божана. Които вече са били в подобни формати или пък ми се виждат силни в нещо.

Памецът, както си и мислех в началото, не ми харесва. Какво вика "аз помагам и си мислех, че може мен да изберат". Какво е помагал толкова. Един чувал с боклук го дадоха да хвърля и голямо пищене, че течал. Вика на момичето "че ти не знаеш ли къде е стирката", при положение че явно и той не знае.

Те двамата с Влади всъщност много си приличат по голямо его. Само дето първият е по-експресивен, а вторият - прикрит.

Грозденка ми е новият Венци - каквото каже Влади, това правим.

# 263
И пак жените се почнаха и искат да се гонят. Вместо да подхванат мъжете и да ги ликвидират.
И защо трябва да ги ликвидират?
Ликвидирай неприятните хора или тези, дето са ти най-голяма конкуренция. А не непременно хора от отсрещния пол.

# 264
Нямам предвид едва ли не всички мъже да елиминират. А тези, които смятат за по-силни и опитни. Пък и последните два сезона все момчета са победители. Време е да тенденцията да се обърне 😆
Почти винаги първите номинирани в подобни предавания са жени. Като жените сами си инициират да се номинират, а мъжете обикновено се спотайват и не се номинират един друг.
И пак жените се почнаха и искат да се гонят. Вместо да подхванат мъжете и да ги ликвидират.
И защо трябва да ги ликвидират?
Ликвидирай неприятните хора или тези, дето са ти най-голяма конкуренция. А не непременно хора от отсрещния пол.

# 265
Божидара ме дразни , то е и очаквано . Йоана , че мрънкаше е факт, но Божидара направи скандал. По-добре чичко , отколкото бивш затворник , не знам как можа да се изцепи толкова селски.

# 266
Този сезон жените засега са доста зле. Добре, че има такива предавания, за да може младите да видят какво представляват идолите им без филтрите и излъсканото съдържание онлайн.

# 267
Включвам се и аз в коментирането на този сезон. Първото нещо, което ме дразни страшно много е като седнат на синхрон със слънчеви очила и като цяло вътре в къщата. Фасон ли е, комплекс ли е? Не знам, но ми прави лошо впечатление.

# 268
Памеца може и да е бил лидер в неговата си... компания. Тук няма как да стане, не го и виждам - просто да забрави. Лина ... как може Лина на тези години да се държи по такъв инфантилен начин - не знам. Божидара и тя си показа були рогата, няма какво да си говорим - че Йоана е кифла, кифла е, но тя преигра доста и от нея дойде всичко. Както Йоана може да замълчи, така и тя можеше, но продължи да дудне и да обижда селско. Участвала е в конкурси за красота и за мен тя също е имала мераци да е кифла, но е попаднала на човек като Памеца, а не като Мартин. Това е. Grinning

# 269
Има едно древно, почти митично нещо, наречено етикет – според него слънчевите очила се свалят, щом влезеш в закрито пространство.
Ама не и ако си „звезда“ от реалити.

Общи условия

Активация на акаунт