КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 67 723
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Много кофти мисия за Божана и аз не бих развалила първата храна, дето готвя.
Хареса ми, че каза че губят всичко до края на седмицата и хората едва ли не се зарадваха, че само половината губят.
Влади също добре го изигра.

Грозданка къде ги измисли тези извънземни, то си личи че и тя не си вярва Simple Smile

Слънчевите очила са си в тяхна вреда, никой не вярва много много на хора, ако не може да им види очите.

# 271
В началото на епизода съм, ще кажа на Божидара, че Йоана направо ми стана симпатична от нейните изблици. Божидара забрави как спеше с който трябва, за да стане миска. После взе затворник, който ѝ изневери и я остави с малко дете, а тя отговаряше злобно на всеки коментар, който поставяше “любовта им под съмнение”, обиждаше “злобните лели” и тя беше топ с топ семейство.
Лина ли е, Цветелина ли е ми е най-инфантилното и недорасло създание. То ред сълзи, ред сополи, защо Илиян дал хапка на Йоана и после за гласа на Грозденка, голямо чудо. Да се хваща за Иван Тишев и да не го пуска, защото не знам дали някой друг има нервите и психиката да я търпи.
Грозденка и линията за “ромката, която краде” е вече изтъркана и да спре да си надува джуките, че от “липса на промени” е заприличала на Мара певачката. Познавам наистина красиви циганки и Грозденка е доста семпла и некрасива, за да си слага някакви “титли” сама.
Ще допълня щом поизгледам. За сега сезонът ми идва слаб.

# 272
В началото на епизода съм, ще кажа на Божидара, че Йоана направо ми стана симпатична от нейните изблици. Божидара забрави как спеше с който трябва, за да стане миска. После взе затворник, който ѝ изневери и я остави с малко дете, а тя отговаряше злобно на всеки коментар, който поставяше “любовта им под съмнение”, обиждаше “злобните лели” и тя беше топ с топ семейство.
Лина ли е, Цветелина ли е ми е най-инфантилното и недорасло създание. То ред сълзи, ред сополи, защо Илиян дал хапка на Йоана и после за гласа на Грозденка, голямо чудо. Да се хваща за Иван Тишев и да не го пуска, защото не знам дали някой друг има нервите и психиката да я търпи.
Грозденка и линията за “ромката, която краде” е вече изтъркана и да спре да си надува джуките, че от “липса на промени” е заприличала на Мара певачката. Познавам наистина красиви циганки и Грозденка е доста семпла и некрасива, за да си слага някакви “титли” сама.
Ще допълня щом поизгледам. За сега сезонът ми идва слаб.
Само за едно нещо не съм съгласна. Няма значение какъв е бил затворник,наркоман, архитект и т.н. На всяка една жена може да се случи да и изневерят.НЯМА ЗАСТРАХОВАНИ. Та на концерта на Coldplay хванаха директора на фирма  да  изневерява на жена си.😅😅

# 273
Това не го подлагаме под съмнение. Затворниците и наркоманите обаче човек сам си ги избира, какво да очакваш от такива хора?

# 274
Това не го подлагаме под съмнение. Затворниците и наркоманите обаче човек сам си ги избира, какво да очакваш от такива хора?
Не всички са един дол дренки.

# 275
В моята глава наркоман, затворник или чичко да те издържа са на една линия, особено, когато чичкото е такъв бохем и любител на партита и алкохол. Grinning

# 276
Димова, може ли да спреш да изтъкваш това, че никой не е застрахован? Всяка страница едно и също, мнението ми за Дари и затворника си е МОЕ и може да спреш да го репликираш. Моята връзка не е публична и не аз съм твърдяла как ще сме завинаги заедно, обиждайки хора в тикток, които поставят “любовта” под съмнение. После обаче плачкаме как сме изоставени с дете и си развяваме разделите публично. Хем боли, хем сърби. И да разбрахме, никой не е застрахован, но когато взимаш затворник, наркоман или чичко паричко, изходът е един и същ. НЕ оправдавам поведението на Йоана, че на 20 години е с Мартин и за нея е било любов, за него просто забавление..

# 277
Димова, може ли да спреш да изтъкваш това, че никой не е застрахован? Всяка страница едно и също, мнението ми за Дари и затворника си е МОЕ и може да спреш да го репликираш. Моята връзка не е публична и не аз съм твърдяла как ще сме завинаги заедно, обиждайки хора в тикток, които поставят “любовта” под съмнение. После обаче плачкаме как сме изоставени с дете и си развяваме разделите публично. Хем боли, хем сърби. И да разбрахме, никой не е застрахован, но когато взимаш затворник, наркоман или чичко паричко, изходът е един и същ. НЕ оправдавам поведението на Йоана, че на 20 години е с Мартин и за нея е било любов, за него просто забавление..
Не изтъквам нищо.  И аз изказвам мнение като теб.,защото ти натъртваш  постоянно, че е затворник. 😅 Не ме интересува ако ще и с папата да е .Опитвам се да обясня, че няма значение какъв е човека .Нормално е да очаква да са винаги заедно като е била влюбена в тоя човек и не е предполагала какво може да стане.Тя си носи последствията то е ясно.

# 278
Кои не са един дол дренки? Не бих толерирала нито затворник, нито наркоман, извинете. Моля да не им даваме поле за изява.

# 279
Дари е ограничено провинциално девойче и й личи. Комплексирана и неудовлетворена.

# 280
Пък и последните два сезона все момчета са победители. Време е да тенденцията да се обърне 😆
Защо тенденцията трябва да се обръща? Няма такова правило. Който заслужава най-много, той да спечели. Защо трябва да печели жена,  само защото е жена?

# 281
Само "заслужили" майстори на спорта печелят, да, като Жорко Вкиснатия.

На този сезон му давам шанс до втория епизод следващата седмица. Всяка година се мъча и не става, този път поне да не губя повече време.

# 282
Е… Жорката с подарената победа, това го видяха всички.
Първия сезон го спечели жена и тя си заслужи победата. Сега сме на четвърти сезон, октомври ще видим кой печели Wink

# 283
А Кумбата с какво я заслужи?

# 284
С нищо (според мен поне). Никой не е казал, че всички печелили мъже са заслужили или всички жени са незаслужили, а да не делим хората по полове, защото не това е важно в едно такова състезание. Човек трябва да спечели, заради качествата си, не заради това, че е жена или мъж. Това исках да кажа, явно се изразявам грешно.  И да, често печелят хора, които не искаме и не очакваме. Със сигурност имаше качествени хора и сред жените, и сред мъжете в предните сезони. А това, че до финала се бутат странни персони, си е отделен въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт