КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 67 511
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
В общи линии е това, да.

Иначе, нямат прави да местят каквото и да е в къщата, поне така беше предишните сезони, то май и в Брадъра беше така.

# 61
  • София
Едно от основните правила е, че мебелите не се местят, за да са сложени така е с причина.

При тази суша на реалити формати и аз си пуснах първи епизод вчера.
Някои имена ги познавам от други реалити шоу,но повечето са ми непознати. Нямам тикток,нито следя бг инфлуенсъри.

За първи път гледам КнИ. Нещо като биг брадър ли е? Затворени в къща и играят игри? Ако е това,мисля,звучи ми глупаво.
Да, горе-долу е това, редуват се отпадане чрез гласуване и отпадане чрез игра. Игрите не са като в Биг Брадър, изискват бързина, мисъл, логика, ловкост.

# 62
Днес дали ще има епизод? Спомням си, че говореха, че искат в 4ти сезон да пускат по 3 епизода на седмица. Надявам се да го направят така.

# 63
И понеже монтажът отнема дооооста време, явно затова беше цялото това забавяне, всичко заснето май месец, а го пускат чак на 21 юли. Значи са сглобили поне десетина епизода.

# 64
И понеже монтажът отнема дооооста време, явно затова беше цялото това забавяне, всичко заснето май месец, а го пускат чак на 21 юли. Значи са сглобили поне десетина епизода.
Минимум 10 ..Защото между временно снимаха или все още снимат Зоната Х ...Към средата или края на месеца нали им е сватбата на Ицака и Любомира и най-вероятно време за монтаж няма да има. Между тея неща и подкастовете с излезналите ще снимат.

# 65
Пуснали са Надкаст ,само Туджаров и Ицака  са. На 19 октомври е финалът на къщата, а после започва Зона х

Последна редакция: ср, 23 юли 2025, 13:19 от fastlane

# 66

Да видим😅😅

# 67
Йоана пък къде се бута, заобиколена от точно тия жени, въобще не смятам, че ще е интересна :д

# 68
Joy взела се е за звИзда

# 69
Тя не иска да е известна,но влиза във второ предаване,а за малко не е участвала в островът на 100 гривни

# 70
Ицака отговаря на въпросите на dizi.
25000 лв е наградата
Ще излъчват понеделник и четвъртък, по-натам може и трети епизод да вкарат
Антоан Петров ще е отново войсоувър
Аа  мерси, сега видях и аз.
Обсъдиха и как "Диви и красиви" тръгва през август по НОВА и това било прецедент и Ицака каза "ето, видяха от нас, от онлайн риалититата", да, ама не. Нова ТВ си пусна един от сезоните на Биг Брадър (2015, мисля) на 17 август. И си се гледаше.

# 71
Дари Овчарова вчера си качи стори, което забравих да скрийноштна, но гласеше нешо от типа: "Аз няма да карам от къщата на инфлуенсърите да ми свалят снимката (там, където са индивидуално участниците) и да ги карам да ми я направят с face app и така да ми я качат наново."
Като разгледах профила на къщата, само на Йоан снимката е качена наново, вижда се, че е качена вчера.
Това + това ново стори на Йоана ме карат да си мисля, че двете са имали някакъв конфликт в къщата ...
Ще видим дали е така

# 72
Е, той Ицака си чете тук, нали преди време бяха писали с молба за коментатори от темата. Simple Smile

# 73
По повод снимките: на всички участници са ужасни, никой не изглежда така в действителност. Вчера се изненадах, че на Божана я няма, а при старта беше там. Сега проверих, не е качена повторно.

# 74
Е, той Ицака си чете тук, нали преди време бяха писали с молба за коментатори от темата. Simple Smile
Да, сега каза, че още не е чел, но каза, че ще погледне, хаха.  Туджаров с неговия А̀лпер Grinning  Алпѐр се казва човекът. Пушел много.

Общи условия

Активация на акаунт