КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 64 297
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
Записвам се и аз в новата тема😊Повечето тази година са ми известни, радвам се, че има и малко по-възрастни участници, че миналата година бяха като в детски лагер😂Влади много го харесвах в Острова, след като се хвана с Виктория, която е крайно посредствена, вече не ми е такъв фаворит😅Алпер е забавен, Божана е доста шумна, Грозденка и Денислава са скандалджийки, а Виктор льольо🤣Не се очертава скучен сезон, Павката и Ицака доста се стараят, не ме кефи, че един от спонсорите им е отново хазартна компания, а другия бързи кредити😒

# 31
Здравейте и от мен!

Записвам се в темата с немалки очаквания за нещо по-добро от миналата година. Определено има надграждане откъм качество на снимане, също участниците са интересни. 
Жалко само, че отново снимат в тоя тъмен замък.

# 32
Тази година буквално си имаме ВИП Брадър 2026. Което изобщо не е лошо. Много добър каст.

Само на мен ли ми се струва абсурдна обечката на Ицака? Че и висящ кръст от нея, що за кич?  Първите чалга певци от 90-те си слагаха такива май.
Скрит текст:

Абсурдна "мода"

# 33
  • София
Някой има ли спомен къде още участваше Краси Джунов? След "Фермата" май имаше някаква роля в някое от нещата на Иван и Андрей, ама не помня Съни Бийч ли, Смени жената ли, някъде ми се мяркаше този. Участваше ли в Максимал ревендж на Гуспата?

Да, участваше в Максимал Реванш. И по-точно сезон 3: Реванш за българската роза (2022 г.). Той е много близък приятел с Гуспата. На мен ми беше един от любимците в много силния сезон 5 на Фермата. Не знам защо казва, че са го били прецакали на финала Иван и Андрей. По-скоро пусна на Веселка победата, че тогава всичко беше направено, за да спечели тя... Изобщо онзи финал на живо в малката зала много ми намирисваше...

# 34
Аз май ще дам шанс тази година ,поне знам по-голямата част от участниците.

# 35
Записссс

Като фен на рап музиката съм за Памеца тази година, човека е готин, но по всички предавания където е бил, при Боби Стар репортърс примерно, само го питат едно и също,за затвора, наркотици тн, пък има какво да каже и друго според мен

След като казах това, дано не стане като близнаците в другото предаване, че там единия се поизложи lol

От визитките всички ми допаднаха или поне не ме дразниха, освен този Веселин с дрехите, малко с напомпано его ми се виждаа

Не съм гледал Ергена, но ми е инт да го видим Виктор, аз го знаех само че се снима за дрехите ПАГА с Валерия

# 36
Гласувах за Божидара, май тя ще ми е фаворита за момента.
Виктор пак ще е неориентиран, горкичкия. Не знам какво търси пак в риалити предаване, аман.

# 37
Като един виден хейтър идвам с червения химикал. От морална гледна точка това се очертава сезонът на особено низките страсти, но на кого някога му е пукало за морал в риалити.

Започвах с хората, на които симпатизирам засега: Божана, Йоана, Биляна. Симпатиите идват по линията "The devil you know".

Най-неприятни веднага ми станаха Лина и Андон, без да съм ги виждала досега. И при двамата прекаленото маниерничене, разпънатата във фалшива усмивка уста ме отблъснаха. Алпер ми е неприятен от по-рано, но явно имиджът на селския бек, човек от народа няма да се изтърка никога. Добавям и Веселин заради агресивното и арогантно отношение.

Преминавам към царете на кринджа: Виктор и Владимир. Боли ме, като ги гледам, много неспопосани са ми и двамата.

Абсолютно неутрални са ми Димана и Илиян.

Грозденка, Денислава и Божидара ми приличат на съставките на махленски скандал.

За Даниела ми е просто тъжно, изглежда като счупен човек.

Памеца ми е като предшественик на Кумбата и Янков. Дава вид на точен и над нещата, а истинско леке по същество. Той, спонсорството на хазартен сайт и прическата на Ицака са ми трите огромни червени точки още от старта.

За финал оставих любимеца си от Фермата, Краси. Много неприятен вкус ми остави визитката, като изключим заявката да играе играта. Дано да му се получи.

# 38
Бях писала по-назад за Памеца, но дори от един единствен епизод за себе си мога да кажа, че този човек не е чист. И това не трябва да се толерира, изобщо такива трябва да са тотално кенсъл. Гледат го малки деца, които тепърва изграждат представа за правилно и неправилно, не може да се подражава на такъв човек. Виждам го и в коментарите под снимката му във ФБ, имали си фаворит. Ще повърна. За съжаление мой близък приятел от детските години попадна в такава среда и докато се опитвахме да го измъкнем се нагледах, в крайна сметка почина от свърхдоза. Цялата му компания изглеждаше по точно този начин - държание, тикове, визия.

# 39
Първите 10 минути бяха много тъпи с влизането. Знам доста от каста и ми харесва, че има набори, а не само 20 годишни.
Биляна ми направи добро впечатление.
Харесвам Алпер,  Влади, Краси, от преди.
Божана винаги предизвиква смесени емоции в мен.

# 40
Изгледах го с тийн (аз на 25 години, той на 16). Почувствах се като тотален динозавър.
Повечето са ми познати лица, не всички възприемам като инфлуенсъри (Краси, Влади). Краси го помня като участник във “Фермата” и още ми е много жал как Паулина го излъга, че е бременна.
Влади ми беше фаворит в “Островът на стоте гривни”, но от както е с Виктория Първанова ми стана анти и не е “моя човек”.
Веселин Цолов, Памеца, Даниела и Грозденка са ми топ три, които искам да напуснат. Единия ходи с онлифенсърка и има съмнителен бизнес, има и снимки и видеа с нецензурно съдържание с въпросната, употребява и наркотици (тя го е снимала и споменавала). Памеца се е променил, колкото аз съм трамвай. Бивш затворник и наркопласьор.. не ми е за подобен тип предаване. Даниела има снимано съдържание за възрастни, когато е била едва на 16години и навсякъде го споменава с гордост. Отново, не желая да гледам обезобразената ѝ физиономия, която е свикнала на лесни пари да дава пример. Грозденка е семпла душица, която пак ще изпъква с това, че е от ромски произход и я дискриминират. За друго не ѝ стига последната мозъчна клетка, която се мъчи да оцелее.
Стискам палци на Алпер, Васил и дъщерята на ДЖ Дамян, Димана.
Останалите за сега няма да коментирам, но са ми в два полюса - анти и симпатяги. Все пак искам изненади и очаквам силен сезон.

# 41
Грозденка, както и Яница, както и Георги от последния Биг брадър винаги когато влязат в пререкания или някой не е съгласен с тях, ще го обърнат на дискриминация, защото това им е втълпено от малки, че целият свят е против тях и ги мразят, за това, че са роми, а въобще не е така. Да си погледнат поведението.

# 42
nidda, кой ходи с онлифенсърка и взема наркотици, тази сюжетна линия рязко съм я пропуснала?

# 43
Веселин - със Стефи (Tattstoner), участваше в първи сезон тя.

# 44
  • Банско
Гласувах за Алпер Чочев, изключително добър човек. Другите се състезават кой да е по-голям боклук.

Общи условия

Активация на акаунт