КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 58 845
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Твърде много екранно време за Божидара! И как не се усещат Ицака и Павката, че зрителите превъртат тия истерии и читалищни самоделни сценки. И сцените с любовния тъпоъгълник... И схеми и коалиции, МОЛЯ, да не ни натрапват този сезон!

# 646
Игрите за сега са безобрано тъпи , а си имат и екип който ги мисли и тества.. Да вземат пример от Мискър Кеш , където Йоан - Петър и екип измислят доста иновативни и интересни игри.
Наистина... 4 души от Фермата и Игри на волята тестват великите игри. Ядене на торти без ръце.  Добре де, 3 души (синчето на Гуспата е там колкото да придружава баща си). Имам чувството, че някои от имената във финалните надписи са сложени просто така, за масовка.

# 647
Щях да питам кой е Никола. 😅 Тази година настава голяма обърквация с имена и прякори.
Никола е Памеца.

# 648
"Щях" подсказва, че съм се усетила, преди да питам. Благодаря все пак.

Предаването продължава да върви много скучно. Божидара едва я изтрайвам, а изглежда, че и в следващия епизод ще ни занимава с менталните си проблеми.

# 649
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тази Божидара й хлопа дъската, честно. Не обичам шумни хора като нея,лабилна ми е, скндалджийка и вечно да е в център на внимание.
Епизода беше скучен.За пореден път залагат на лични драми и 'Хайде споделяйте си драмите,че да има епизода гледаемост". Не се прави така. Йоана много добре го каза,че тук са непознати и е глупаво да споделя лична информация пред хора,които до онзи ден не е чувала и виждала.

Имам чувство,че всяка вечер се напиват.
Не знам дали ще продължавам да гледам. Едно и също всеки епизод.

# 650
Ако някой ми беше казал, че Йоана ще излезе най-приятния герои от този формат, щях веднага да му купя билет за Раднево. Не ми е любимка, но за момента казва най-смислените неща.
С мъка и скорост 1.5/2 догледах сълзите на останалите участници. Тази година освен сезона на рева е сезона на емоционалните и нараняващи близките си хора. Всичките едно и също. Как па един не каза, че е с прекалено самочувствие, прекалено плямпа, обича вниманието да е върху него, има пристъпи на агресия или че обича да си бърка в носа, има неконтролируеми газове или се учи да спре да сърба. Всички го караха по един шаблон. Май са забравили, че са хора като всички останали с кусири и недостатъци. Само споменаване на паник атаки ми липсваше.
Някои се опитаха да наподобят изброените неща горе (без последните три), но начина по който ги казаха звучеше заучен и клиширан. Като изключим Божана, която според мен си каза нещата доста добре и искрено. Ако бяха споделили нещо искрено, щяха да слязат от пиедестала, на който сами са се покачили, и да станат любимци на хората, защото щяха да покажат, че не са забравили, че са точно това - хора.

# 651
А цигари откъде имат? Онзи Веско ли беше, май си обърна едиквисите койни в цигари, но в снощния епизод пушачите бая си изкараха пред входната врата.
С храната какво става? Не ми изглеждаха особено прегладнели.

# 652
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въобще не са изгладнели.Дори някой в разговор спомена "Ей,така се натъпках.." А и ги дават все със снакове и пиене.
Това за отнемането на храната ми изглежда заблуда за зрителите.

С глас се засмях на онзи индивид,който каза "Те ме съветват да си паза коините за допълнителен глас.Ама аз не съм такъв човек. Естествено,че ще ги дам за цигари." Smiley
Типичното българче - дай му цигари,салам и пиячка. А,че тези стотинки може да го избутат до победител, хич не го мисли. Той не е такъв човек:)

# 653
Оф, каква е тази мода да се "изговаря" всяка една емоция и драма? Не, не всяка простотия, която мине през единствената мозъчна клетка на някои от тези индивиди трябва да бъде "обработена". Аман от тези псевдо-психолози-терапевти-гурута, и незнамсикво. Аз, ей заради такива простотии, предпочитам да не се обяснявам много-много, и сама да си се справям с тъпите емоции. Голямата драма.

# 654
Къщата на инфлуенсърите Tiktok игра:

https://www.tiktok.com/t/ZP8kxcmvY/

Imp

Innocent

# 655
Тази тик ток игра може ли да се види без логване, тоест без профил в тикток?

@Hiltsme, ти си фен на Йоана или си самата Йоана?  Регистрация преди десетина дни...

# 656
Ако е истинската Йоана, да се подготви за народната любов!

Голяма драма с тъпата игра на откровения. Какво толкова го мислят? Казват нещо си, колкото да отбият номера. Да рече човек, че никога не са лъгали родителите си. Никой не ги бие по главата да говорят истината. Те си знаят какви са им кусурите и просто можеше да си измислят нещо. Умрели сме да им знаем мазните тайни.

# 657
Днес ни Къща, ни Мр Кеш. Вчера и двете Grinning
Ако на някого му е интересно: подкастове на Ивайло Герасимов с Алпер и Йоана (отпреди Къщата 4)
Скрит текст:

Това е един от малкото водещи, дето не ме дразни Grinning

# 658
Йоана за сега се дръжи доста обрана и адекватно . Божидара няма да в коментирам , жалка история е

# 659
Защо не дадат мисия да направят екзорсизъм на Божидара?

Общи условия

Активация на акаунт