КЪЩАТА НА ИНФЛУЕНСЪРИТЕ - Тема 10 (Сезон 4)

• 58 684
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
Защо не дадат мисия да направят екзорсизъм на Божидара?
Дори извънземното на Грозденка не е способно на такъв повдиг.

# 661
От всичко най-криндж ми бяха опитите за сълзи на Божидара. Йоана излезе най-обрана, така е, най-приятна за гледане от жените също.  Ма верно ли се влюби за един, два дни там? 😂

# 662
От всичко най-криндж ми бяха опитите за сълзи на Божидара. Йоана излезе най-обрана, така е, най-приятна за гледане от жените също.  Ма верно ли се влюби за един, два дни там? 😂
Божидара си въобразява в нейния свят че прави шоу на публиката то се вижда 😄 иначе Йоана до момента се представя доста добре но ми се иска да видя нещо малко по истинско от нея наистина ще видим напред в епизодите

# 663
Някои хора са по-обрани със силно развит самоконтрол. И това си е тяхното "истинско". Не зная защо , тези които не са възпитали в себе си контрол и вечно се излагат (като Божидара), им изискват да будат "истински" , и да паднат на тяхното ниво. Интелигентният човек е длъжен , да знае колко е допустимо и ненатоватващо да демонстрира пред обществото. Това , че някакви хора искат от него сеир и повод за подигравки или обсъждане , изобщо не трябва да го кара , да се чувства фалшив. Истината е , че никой там , а и навън, не се интересува истински от това , ти какъв си и какво ти е , с цел да ти помогне или утеши. Искат се слабите ти черти , за да те принизи

# 664
Точно така е. Човек може да е истински и да покаже, че е тъжен, без да се тръшне да реве, да е бесен, без да вдига селски скандали и т.н. За мен е признак на нисък интелект, ако си 25+ да се държиш истерично и да се оправдаваш с това, че си себе си.
Божидарка иска да е Неделчо, ама е просто Александра Гърдева.

# 665
Как успяват толкова подкасти да изстискат съдържание от това нещо, не мога да разбера. Разтягат се локуми. Бях пуснала за малко подкаста с гост Кико и за пореден път чух ретроспекция на техния сезон.

# 666
  • София
Аз изобщо не ги отразявам. Гледам само Надкаст, Ауткаста и Саркаста. И Чакала де, ама той явно чака старта на ИВ.

# 667
Ако всички участници бяха безлични и безцветни като Йоана, щяхме да умрем от скука. Има самоконтрол на лелка.

Друго си е Божидара с двете личности в нея, Грозденка - изкусителката, бойната готвачка, Алпер-шегаджията и Влади - „готиния“ Sob

Илиян се оказа приятна изненада – държи се много адекватно, въпреки странния си вид.

# 668
Едва гледам епизодите на предаването, какво остава за всякакви касти. Ако и днес епизодът не го бива, спирам да гледам и само ще ви чета.

# 669
А, кастовете ... на слушане, докато си цъкаш нещо по интернет, те си жужат там. Реално не предлагат никаква картина за гледане, просто студио и 2-3 физиономии. Има някои, които са интересни.

Прави впечатление, че тази ...водещата от КлюКлюКаст (забравих й името) е доста подготвена. Около 24-25 мин. от подкаста обръща внимание на конкретни реплики на Божидара:
"Аз не мога да владея емоциите като теб, защото не мога да бъда фалшива". Ако си по-обран, значи ли, че си фалшив?.  "Аз проста ли съм като съм емоционална?" ... кой и кога я е нарекъл проста? Сама си слага думи в устата. "Сега ще се изправя, да не ме гледаш отвисоко"... след минута "дай да те прегърна", WTF? Grinning

Дарито наистина е за психиатър. Язък й за хубавата визия.

# 670
Не знам с какво време и нерви гледате логореите на нереализирани реалити звезди, наречени подкасти. Още повече за КнИ, където нищо не се случва и без това!

По-добре да сляза да слушам бабите пред блока, поне ще науча нещо полезно за живота - я плетка, я най-добрата подправка за пълнени чушки.

Напълно подкрепям, че ако и днес няма сериозно развитие - чао. Вече има мачове, ще уплътня до наесен Simple Smile

# 671
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз изобщо не ги отразявам. Гледам само Надкаст, Ауткаста и Саркаста. И Чакала де, ама той явно чака старта на ИВ.

И аз така:
Надкаст,Ауткаст и Чакалкаст на заден фон докато върша други задължения.
И Ивайло Герасимов,но той не е реалити формати подкастър.

# 672
Аз следя повечето, просто обичам нещо да ми бръмчи, докато върша друго. Има добри попадения по всички подкасти, отделно често се изпуска информация.
С гости ми е най-безинтересно - визирам примерно Неделчо и Туджаров да поканят да речем Валерия и да обсъждат този сезон. Скука.

# 673
Аз го карам на час по лъжичка, че тоя епизод наистина е натоварващ, но най-после го приключиш. Това между Денислава и Грозденка няма как да се нарече спор и нямам и намерения да го коментирам. Любовния триъгълник е по скоро линия и един навлек. То от километри си личи, че Виктор и Грозденка си имат някаква игра, а Божидара се бута между тях.
Нещото обаче, което ми направи най-силно впечатление и ме издразни дори, е поведението на Алпер.
Виктор, колкото и да е комичен на моменти, все пак има някакъв акъл. Не иска да си играе с момичетата и многократно повтори, че шегата е шега и ако нещата тръгнат сериозно, ще се спре. И всячески се старае да натъртва, че е шега. Евала, за което.
Не мога да разбера обаче защо Алпер толкова иска да го играе сводник. Разбирам, че има по продуцентско мислене. Иска да направи шоу. Обаче да казва на Виктор буквално да си играе с момичетата като ги целува и после да ги зареже е грубо, неуместно и направо си е гадно. Особено като едната е видимо нестабилна, а другата - малко или много си е харесала Виктор. Нито му е работа така да бърка в нечии отношения, нито е морално да подтиква друг да си играе с нечии чувства. Ако само съветваше Виктор, добре ама той се бърка с грешни съвети.

Тук да кажа и аз какво слушам като подкасти - пускам си често Надкаст като фонов шум и чат пат хвърлям по едно око. Харесва ми, че тази година няма да викат отпадналите участници, за да дъвчат едно и също на две места. Макар че на база миналата година, предпочитах Надкаста пред Ще си кажат. Тази година нямам избор и ще си гледам и двете като може би с приоритет са ми обзорите на Надкаст.
Гледам си и Кукушев колкото да разпусна. Другите вече ми идват в повече.
Честно казано най-интересни са ми мненията и дискусиите тук Wink

# 674
Неочаквано за мен , Грозденка не ме дразни . В с порът и с Денислава , съм малко повече на нейна страна. Ако жените не оказвахме говоря за съвсем невинна манипулация , не свързана задължително с материални облаги над мъжкия пол , той до сега , като по -силен , да ни е изтребил до крак. На него това също не му пречи, така , че драма няма. Да има и жени , които винаги са с рогата напред, и не им е пукало за облаги , вярвам че и Дени е такава , но аз я видях в игри на волята , как добре ползваше чарът си срещу Мартин за оцеляване

Общи условия

Активация на акаунт