Бижута и бижутерски къщи – 3

• 14 148
  • 211
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте!
Не видях на първа страница сайта Glamira, но ме интересува дали имате отзиви за бижутата им и дали са коректни търговци. Харесах си нещо от там, но се боя да поръчам, защото нямам опит с онлайн търговия на бижута.

# 46
  • Sofia
Не съм поръчвала, но съм чела отзиви,  че нещата не изглеждат като на снимките и връщането е трудно.

# 47
  • Sofia
Здравейте!
Не видях на първа страница сайта Glamira, но ме интересува дали имате отзиви за бижутата им и дали са коректни търговци. Харесах си нещо от там, но се боя да поръчам, защото нямам опит с онлайн търговия на бижута.

В предишната тема е писано за тях (предимно – негативни неща); ако искаш, потърси.

# 48
Годежният ми пръстен е оттам и бързо направиха корекция на размера, но бързо се счупи една част от него (чашката, която държи камъка) и вече не го нося, защото камъкът е в пъти по скъп от златото му и ме е страх, че ще го загубя...
Т.е. Не са много качествени според мен. Халките ни са от Assos и те са още по зле.

# 49
И в една фб група ги оплюха. Две жени бяха писали,че са имали паднали камъни, няма нормален сервиз, в общи линии все клиента виновен.😐

Нашите халки са от Асос, за разлика от годежния ми пръстен, който е без забележка, халката много бързо се надра, а си я свалям при домашно почистване, баня и тн, тоест надирането е от съвсем малка нормална работа с ръцете. Може би след време бих просто взела за някоя годишнина нови и по-качествени.

# 50
Да и ние ще ги подменим, но и 3 години не издържаха..
Нашите бяха бяло + розово злато, но вече са един цвят нещо като светлорозово 😃 Свалям я и аз, но.. огъната, надрана, покритието е тотал щета .. Следващите класически златни и по-качествени.

# 51
Ох, добре че ми попадна темата пред очите и попитах. Благодаря за отговорите!
Много харесах дизайна на един пръстен и  пуснах търсачка дали няма някъде по-евтин вариант. Оказа се само при тях и замалко да поръчам.

# 52
  • гр.Пловдив
Търся като колието на Лора Крумова ,много ми харесва кученцето и кокала ,но никъде не го намирам ...Thinking

# 53
Ох, това колие herringbone от Виктория Голд... Миналата година си купих такова, 1100 лева струваше. Тази година гледам уж същото, 652 лв. (преди няколко месеца) и решавам да поръчам поръчам едно и за майка ми. Като дойде и ги наложих едно до друго, лошо ми стана. Моето беше широко 6 мм, на мама - 4 мм. Голямо писане и обясняване беше с тях, казах им, ако имат същото, ще доплатя, но го искам, ако не, да им връщам това тънкото и да ми върнат парите. 2 седмици  всеки ден ме лъгаха как утре го пращат, е, пратиха го накрая де, ама пак голяма досада и нулево клиентско обслужване. Да знаете, и то е много тънко, леко и като "кухо", изобщо не стои хубава, тежка плетка, както по принцип се очаква от такъв модел.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 22:30 от Melusine

# 54
  • Sofia
А в описанието към артикула не е ли бил посочен размер, дебелина?

Не разбирам как ще се очаква да е същото, ако цената е два пъти по-ниска.

Последна редакция: нд, 27 юли 2025, 23:19 от Blаck Cat

# 55
При тези цени на златото.. доста финно трябва да е това колие за да е на такава цена.

# 56
  • Sofia
Точно, и аз това си помислих, а по-назад се писа, че цената била супер висока. Синджирите, които гледам аз, са по 2000 лв., за жалост. Няма как колието да е масивно и да е под хилядарка. Confused

Ще ви питам утре за упътване относно желания модел. Simple Smile

# 57
Black cat, звънях им да ги питам, преди да го поръчам, точно защото цената беше наполовина. От цената на златото било, кълняха се, че колието е същото, просто миналата годинаграм злато бил по-скъп. В описанието ширина не пишеше, само дължина. Очевидно не беше полезно мнение.

# 58
  • София
Златото падна с 2-3%, не с 50%

# 59
Black cat, звънях им да ги питам, преди да го поръчам, точно защото цената беше наполовина. От цената на златото било, кълняха се, че колието е същото, просто миналата годинаграм злато бил по-скъп. В описанието ширина не пишеше, само дължина. Очевидно не беше полезно мнение.
Аха, точно от това е било. Паднала цената на златото.
Я вижте графиката на цената на Лондонската борса от януари 2024 до днес. Всички златари актуализират, независимо на колко са заредили бижутата. Иначе няма да могат да направят следващо зареждане.

Общи условия

Активация на акаунт