Бижута и бижутерски къщи – 3

• 8 231
  • 137
  •   1
Отговори
# 120
  • Deutschland
Мъжът ми от там, но не помня кой точно магазин купи обеци от бяло злато на голямото дете. Едната я загуби, голям рев и обикаляне по улиците беше. Писах на магазина да ги питам могат ли да ми изработят нова, не можело. Били внос от Италия, единични бройки, уникати ала бала.

# 121
  • София
Цените са убийствени,аз не мога да си обясня бижутерските магазини как плащат наеми и заплати,специално в Пловдив,по Отец Паисий /бижутерската / улица магазините са празни,магазинерките само дремят и пушат цигари отвън..Гледахме с ММ за обичка на малката,харесахме 2,3 модела ,но за 2,5гр и близо 400лв се отказахме Confused.

В София е доста по-скъпо грам злато в моловете отдавна мина 200 лв. Вашата цена ми се струва изгодна.

# 122
Август месец цената падна с 4-5 %, даже в началото на месеца с 8 % на световния пазар, но никъде не видях промоция или кодове за отсъпка при бижутата. Много ме разочароваха Асто като сега вдигнаха цените, на какво основание при този спад? Не може 1 грам 24 каратово, проба 999 злато да е 207 лв, (Тавекс също имат изработка на кюлчетата) а в Асто 1 грам 14 каратово проба 585 да е 210 лв и 258 лв, каква е тази изработка? Да не говорим, че в повечето случаи нещата са пълни с цирконий, плащаш 210 лв на грам и като отидеш да ги продадеш му махат камъчетата и не можеш и 60 лв да им вземеш.

# 123
  • София
Цените са убийствени,аз не мога да си обясня бижутерските магазини как плащат наеми и заплати,специално в Пловдив,по Отец Паисий /бижутерската / улица магазините са празни,магазинерките само дремят и пушат цигари отвън..Гледахме с ММ за обичка на малката,харесахме 2,3 модела ,но за 2,5гр и близо 400лв се отказахме Confused.

В София е доста по-скъпо грам злато в моловете отдавна мина 200 лв. Вашата цена ми се струва изгодна.
Като гледам си седят празни магазините по моловете…

# 124
  • Melmak
Цените са ужасно високи, вече нищо не ми се купува. Бях в Ювел да купя едно медальонче за подарък, излезе на 180 лв/грам, но не всички бижута са на тази цена.

Обслужването преди беше по-добро, сега направо тон ми държаха. Дадох едно синджирче за ремонт на закопчалка. Като го давах купувах още неща и явно съм запомнила, че съм платила и ремонта. Не успях да взема ремонтираното бижу веднага като се обадиха, не бях в града, молих мъжа ми, той забравил… както и да е. Мина време и съм останала с впечатление, че съм платила. Като ми скочиха в магазина как не е платено, за 20 лв ставаше дума. Не съм била нелюбезна, нито съм опряла за 20 лв, ама бива ли тон да се държи. Три клявки седят там и аз съм единствения клиент и те седнали да ми се карат, че не било платено. Злато продаваш, не домати на пазара.
Предишният път исках да меря разни неща, все едно ги карах да мият мръсен кенеф. Наистина.. охота никаква, наруших им комфорта като пак нямаше друг клиент в магазина и бяха 3 служителки.

# 125
  • София
Хечи, явно са били същите, на които и аз попаднах. Нали преди време беше хвалила обслужването и аз като отидох, се учудих чак на държанието им. Но и моите впечатления са такива. Да не говорим, че бях пуснала запитване и не ми отговориха. Не съм и настоявала.

# 126
  • Melmak
Хечи, явно са били същите, на които и аз попаднах. Нали преди време беше хвалила обслужването и аз като отидох, се учудих чак на държанието им. Но и моите впечатления са такива. Да не говорим, че бях пуснала запитване и не ми отговориха. Не съм и настоявала.
Преди не бяха такива, кеч! Държали са се много адекватно, халки си купихме от там. Мерихме, пробвахме, поръчахме, всичко в срок дойде. Никакви проблеми. Преди доста години бяхме кумове на наши приятели и подарихме халките. Заедно ходихме да ги избираме, пак добро обслужване, искаха по техен проект, направиха ги. Но в последно време много лошо впечатление ми оставиха!

# 127
Здравейте, някой поръчвал ли е от Carmelgold и доволни ли сте? Харесах едно колие, което го има само там, но се притеснявам

# 128
Здравейте, днес си купих страхотна гривна, която ми беше голяма и я занесох да ми я стеснят, но първо - я стехсниха прекалено много и сега ми е буквално по ръката и второ, там където са запоявали изглежда ужасно грозно и чернее върху златото, булвално ми я съсипаха и ми се плаче… моля, препоръчайте ми в София златарски сервиз, където да поправят щетите и работят наистина прецизно.

# 129
Някоя от вас дали е поръчвала подобно синджирче и висулка? Интересно ми е от къде онлайн сте го закупили и реално как изглежда, ако може да прикачите снимка.

Последна редакция: чт, 28 авг 2025, 14:20 от Rimmona

# 130
  • София
Изтървала съм новата тема.
Купих си последно твърда златна гривна ама нещо ми е доста голяма, та си седи прибрана.

# 131
Изтървала съм новата тема.
Купих си последно твърда златна гривна ама нещо ми е доста голяма, та си седи прибрана.

От къде? Какъв модел?

# 132
Бижутата Blush, които бяха пуснати по-нагоре ги има и в Silvercourt. Търся си обеци та ровя из сайтовете.

# 133
Не точно по темата, но сега гледах видео на тиктокърката Нара Смит показваше бижутата които носи в момента пръстени и 2 колиета. Тази жена отдолу показваше откъде са закупени и стойността на пръстените и двете колиета беше общо 68 000 паунда близо 154 000лв 😱

# 134
  • Sofia
Цената на бижутата не гарантира стил и класа. Колие за 10 млн $ от 180 карата диаманти.

Общи условия

Активация на акаунт