Бижута и бижутерски къщи – 3

• 14 112
  • 211
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.Пловдив
Изтървала съм новата тема.
Купих си последно твърда златна гривна ама нещо ми е доста голяма, та си седи прибрана.

Моята пък ми е малка с 4см,понеже не съм я носила от 10г и затова време съм 20кг +..
Не мога да намеря златар да я разшири,не могат ли или не им се занимава,за скъсяване да я отрежат и запоят нямало проблем,обаче за удължаване -йок..
Предлагат ми да я заменя с доплащане,но това доплащане е за най-малко 4 грама и аз се отказах ,така стои и моята -да ми е стимул да отслабна Smiling Imp

# 136
  • София
Да бе, да ти я изкупят на 100лв/гр, а после да ти продадат на 200
Търси друг златар.

# 137
Здравейте,
Имате ли впечатления от бижутата от Вантони?

# 138

здравейте, дали някой е имал проблеми с такива закопчалки. Имам гривната от 1 година и вече закопчалката не държи много Sad носих я на един бижутер и той ми каза, че нищо не може да направи Sad А гривната е подарък, оригинална е и ми е важно да я оправя

# 139
  • Някъде по Дунава
Бихте ли споделили сайт за покупка на бижута с камъни Сваровски - конкретно комплект семпли обеци на винт и висулка.

# 140
  • Някъде там
Бихте ли споделили сайт за покупка на бижута с камъни Сваровски - конкретно комплект семпли обеци на винт и висулка.
В about you има https://www.aboutyou.bg/c/zheni/aksesoari/bizuta/obeci-69978?brand=swarovski-6152

# 141
Здравейте,
От известно време обмислям покупка на бижута с мойсанит. Единствено в Birse има някакъв избор у нас, а тъй като не съм от София покупката ще бъде онлайн.
Имате ли някакъв опит с мойсанита и по-конкретно някой купувал ли е от Бирсе?
Притеснява ме, че много подобни модели има в сайтове като тему и shein, предполагам Бирсе ще предоставят сертификат на камъка. При търсене в гугъл видях, че съвсем същите бижута се предлагат и в бижутерия в Шумен.
 Това един от предлаганите модели, който съм харесала от сайта им, на живо няма как да ги видя:

# 142
  • Sofia
На бирсе сертификатите ги печатат там, т.е. нямат никаква стойност.
Но то и мойсанитът не е диамант или друг скъпоценен камък,  че да е нужен документ.

# 143
  • BG-DE
Абсолютно, ако става въпрос за сребро, а не злато и си харесате модел от Алиекспрес или Тему по-добре си вземете от там, само проучете рейтинга на магазина. Имам няколко пръстена и висулки с мойсанит от Алиекспрес купувани преди години, идваха дори с някакъв GRA сертификат 🙂

# 144
Благодаря ви за отзивите, ще пропусна вероятно покупка от Бирсе конкретно на тези бижута с мойсанит.
Всъщност, искам да вложа в бижута неголяма сума, която получих преди време от мой скъп и близък човек, който за жалост вече не е сред нас, та тъй като бюджетът не е особено голям, а четох добри отзиви за качествата на мойсанита, се насочих към това като избор.
Може би по-скоро ще заложа на фино златно бижу.

# 145
Имам 3 златни и 4 сребърни комплекта бижута от Бирсе,всички поръчани и получени он лайн,никога не съм посещавала магазините им. Два от златните и един от сребърните са преработени по мое желание като обиците са с друг вид закопчаване,различен от първоначалния. Изключително красиви,нося ги с огромно удоволствие.

# 146
Аз също съм доволна от златни обици от бирсе. Обичам обици с английско закопчаване и обикновено ги губя. Тези не са мръднали.

# 147
Въпросът ми е за часовници, че не намирам друга подходяща тема. В Тик-ток постоянно ми излизат часовници на Сейко, по модели на Ролекс. Те съществуват ли изобщо? Не ги намирам по сайтовете.

# 148
Има ги в онлайн магазина на Silvercourt.

# 149
  • София
Въпросът ми е за часовници, че не намирам друга подходяща тема. В Тик-ток постоянно ми излизат часовници на Сейко, по модели на Ролекс. Те съществуват ли изобщо? Не ги намирам по сайтовете.

Вижте в Timeland. Скоро взимах на съпруга си часовник на Сейко от тях.

Общи условия

Активация на акаунт