Бижута и бижутерски къщи – 3

• 21 136
  • 316
  •   1
Отговори
# 270
Наистина са много красиви и розовият цвят е много нежен. Има някои нюяанси на розово злато, които не ми допадат, но този е много нежен и балансиран.
Но наистина ме е яд, че не взех по-голям размер, поне следващия по големина Sad
Този модел, мисля, че стои по-добре да е по-голям.

# 271
  • Някъде там
Anastacia, благодаря, че сподели снимка.
Тези са перфектни според мен. Аз обичам малки обеци, едва забелижими, само леко да проблясват на ушето. Влизат в списъка wish list за 2026.

# 272
Благодаря, Искрица.
Аз се редя да следя за някакви промоции в Асто Голд и в Мк-Оро. Харесват ми моделите им и ми се ще да си взема нещо по-голямо, което се вижда повече.

# 273
  • Melmak
Много са красиви, браво!

# 274
Да са честити капките! Много ми харесват!

# 275
Здравейте,
някой има ли впечатления от Авангард голд /Хасково/? Имат онлайн магазин и харесах едно колие. Ще съм благодарна за отзиви.
Също, забелязах, че в Сара Трейд, Виктория Голд, Паладиум и други се предлагат еднакви модели бижута, с възможност за изработка по поръчка на цвят/размер. В сайта на Сара Трейд се водят колекция Hera. Дали просто са дизайн, който използват или някакви готови изделия с невисоко качество?

# 276
  • Стара Загора
За много години на всички! Здрава и успешна 2026г да бъде.
Имате ли впечатления как изглежда 9К злато на живо? За първи път виждам. Разглеждам един сайт за бижута с перли и се чудя каква сплав точно е. https://yunopearls.com/products/collections/zlato-i-perli?utm_co … wAKZsDiMy1Hu-k_fA

# 277
  • Sofia
Имам едни обеци от 9к злато и са по-светло жълти. Цветът зависи от останалите елементи в сплавта. Може да са мед, сребро, цинк, никел...
9к съдържа 37.5% злато, което е много малко, затова и по-евтино.

# 278
Сестра ми ми подари такива капки за НГ, но сребърни. За мен са ...доста тежки особено за обеци на винт и ги замених за сет - обеци и пръстен доста класически модел Simple Smile. Сега им търся висулка и май ще поръчам тази https://www.birse.bg/sreb-rna-visulka-estestvena-perla-sv207.html

# 279
  • Стара Загора
Развивам алергия към доста метали включително и сребро, за това се чудя. До сега от 14К никога съм нямала проблем.
Благодаря, Карен.

# 280
Да не би капките са са плътни отвътре?
Моите са кухи и много леки.

Относно златото 9К - имах подобна дилема сега по празниците. В Англия си харесах разни модели, но във всички магазини, които гледах, златото беше 9к, а цената на бижутата, горе-долу същата като тукашните от по 14к.
Не изглеждаше лошо като цвят. Нормално жълто.
За себе си, прецених, че наистина е малко златото, за толкова пари и че с времето не знам дали няма да си промени цвета, тъй като процента на другите сплави е доста повече, отколкото на самото злато.

В дългосрочен план, не мисля, че е добра опция да се взима, освен ако не е с цена много по-ниска от на 14к версията.

# 281
Здравейте, търся си гривна с червен конец и златно перо. Единственото предложение в готов вариант, което намерих е от този сайт, но не изглежда да са автентични бижутата, никакви отзиви няма:
https://bloomjewelleryshop.com/grivna-pero-14k-zhalto-zlato-na-c … c-bloom-jewellery
Дали някой е поръчвал и има ли наблюдение върху качеството на продуктите.

Може ли и мнение къде биха могли да ми изработят такава. Изчетох темата и съм си набелязала да питам в елит, ювел, жанет, сара трейд, астро. Питах във фонекс и амелиголд, обаче никой не ми е отговорил.

# 282
Здравейте,
някой има ли впечатления от Авангард голд /Хасково/? Имат онлайн магазин и харесах едно колие. Ще съм благодарна за отзиви.

Аз съм взимала от Авангард голд, сигурен сайт са, малко надписват грамажа, но пък дават безплатна доставка. Пускат и кодове от време на време.

# 283
Здравейте,

Аз съм взимала от Авангард голд, сигурен сайт са, малко надписват грамажа, но пък дават безплатна доставка. Пускат и кодове от време на време.
Благодаря! А какви са ви впечатленията за качеството на бижутата?

# 284
Какво точно имате предвид под качеството?

Общи условия

Активация на акаунт