Бижута и бижутерски къщи – 3

• 21 842
  • 331
  •   4
Отговори
# 330
За съжаление, все по-често попадам на нехайни или арогантни продавач-консултанти, не само в бижутерията.
За последните 2 месеца ми се случва 3 пъти да отивам за сравнително скъпи стоки, предварително съм се информирала и съм ги избрала, и само отивам в магазина, да им “кихна парите си” и получавам арогантно отношение.
Моята мантра е, че няма шанс да дам пари, човек, който ми е неприятен.

# 331
  • Пловдив
Момичета, миналото лято си харесах колие с диаманти в едно златарско ателиенце на гръцки остров, нооо компанията с която бях много бързаше да се настани някъде да се храни и не можах много много да разпитам и разгледам. Собственика беше готов да коментираме цената, попита от къде съм и ми сподели, че търгува с бижутери от Варна и Велико Търново. Знам, че не е кой знай колко точна отправна точка, но ми се иска да разбера кои може да са българските ателиета и да търся евентуално бижуто на техните сайтове, ако въобще го има. Много, ама много ме е яд, че тогава не си го купих или поне не опитах да събера повече информация.
Ако се сетите за ателиета в Търново, разполагащи със сайт, бих била благодарна да споделите.

Изскачат ми често реклами на Гламира, но нищо не съм купувала от там, а има голямо разнообразие. Има ли доволни от техните бижута? Със съответните лигитимни сертификати ли са?

Общи условия

Активация на акаунт