Препоръка за тротинетка.

• 345
  • 9
  •   1
Отговори
  • Бургас
Моля за препоръка: търсим тротинетка за момче на 2 г. и 6 м., около 16 кг.
Много е мързелив 😊 – не иска и да чуе за колело, но напоследък все по-често се заглежда по чуждите тротинетки. Проблемът е, че когато го качим, веднага иска да слезе.

Въпреки това мислим да му вземем тротинетка – нещо качествено и леко, защото не е ясно дали ще я кара или ние ще я носим. Ще сме благодарни за реални препоръки, които си заслужават и биха събудили интереса му!

# 1
Качествено и леко, примерно Globber.

# 2
Първата тротинетка на дъщеря ми беше микро - със сигурност беше качествена и много, много здрава Joy

Но ако не сте сигурни дали ще му хареса изобщо тротинетка, пробвайте няколко пъти да се качи на чужди - ще видите дали са му интересни, дали и колко би карал, а също и коя му харесва.
Успех с избора Simple Smile

# 3
  • Countryside
И аз съм за Micro, трето дете гледам с една. Здрави и стабилни са. Щом заглежда другите деца сигурно ще се научи, а Micro са и видимо много удобни.

# 4
Micro .
Модела на синът ми е Maxi, има я от 3 годишен , сега е на 9 все още я кара и няма никакви щети по нея.

# 5
Micro. Дъщеря ми кара едно мини до към 5г, е опита се да го съсипе, оправна е. Не успя. Сега има макси, минито го кара синът ми.

Ако не сте сигурни дали ще кара - вземете втора ръка. Заслужават си.

# 6
И аз бих взела втора ръка, след като не сте сигурни дали детето ще я кара. Иначе ние сме имали все марката Микро - една мини и 3 макси (крадяха ни ги, затова три). Имаше период от около две години, в който без тротинетка синът ми не излизаше навън. Тротинетките и колелетата са били най-смислените детски покупки у дома.

# 7
И аз препоръчвам Globber. Могат да се ползват със седалката с родителски контрол, и като обикновена тротинетка. Ние взехме модела Go Up Deluxe Lights 5 в 1, ползваме ги ежедневно, откакто близнаците ни бяха на година и половина, до момента- на 4 са.
За возене вече са им ниски, но пък за каране са им удобни.
При толкова употреба от две щури момчета, при постоянно махане и поставяне на седалките, тротинетките още са в добро състояние. Смятам, че Globber са доста издръжливи и покупката определено си заслужаваше.

# 8
  • На дивана, под юргана
Моля за препоръка: търсим тротинетка за момче на 2 г. и 6 м., около 16 кг.
Много е мързелив 😊 – не иска и да чуе за колело, но напоследък все по-често се заглежда по чуждите тротинетки. Проблемът е, че когато го качим, веднага иска да слезе.

Въпреки това мислим да му вземем тротинетка – нещо качествено и леко, защото не е ясно дали ще я кара или ние ще я носим. Ще сме благодарни за реални препоръки, които си заслужават и биха събудили интереса му!

За тротинетка бих препоръчал STIGA MINI KICK SUPREME+.
Според мен колело за баланс е много по-добър вариант, например PUKY LR M - здраво е, леко е и няма да е проблем да го носите навсякъде. Ако е по-висок може да е подходящ и по-големия модел, който ще се ползва и по-дълго време.

# 9
И колело за баланс сме имали - при нас поне едното не изключваше другото и двете се ползваха много активно.

Общи условия

Активация на акаунт