Отговори
# 270
Диди , как се казва тая комедия и кога точно са я излъчвали в Турция ? Може ли да метнеш линк ей така от любопитство.

# 271
Диди , как се казва тая комедия и кога точно са я излъчвали в Турция ? Може ли да метнеш линк ей така от любопитство.

Модерна жена / Modern Kadin

По Гейн е аз си зяпам откъси чакам да свърши да го изгледам

# 272
Ооо , модерна кадъна в Истанбул.
Не е лош трейлъра... Ако не греша мернах Кубилайчо тук. Това продукция на Гайн ли е или само са го купили ?

# 273
Ооо , модерна кадъна в Истанбул.
Не е лош трейлъра... Ако не греша мернах Кубилайчо тук. Това продукция на Гайн ли е или само са го купили ?

За Гейн и Кубиляй и Йозгюр Чевик има познати лица ще го погледна като го излъчат целия.

# 274
Момичета, не вземам отношение за Модерна жена/Modern Kadin, защото актьорите не са ми познати и не ме тегли да го гледам.
Но за сметка на това захапах "Марал" и сериалът определено ми хареса, нищо, че е отпреди 10 години. Арас и Хазалка ми пълнят душата в главните роли.
Обичам си ги двамата и като екранна двойка много са ми симпатични. Има химия и невероятно излъчване между тях.
Много добре са се сработили!

# 275
Мухата ще си снима втория сезон на Доживотния дълг

# 276
Арас и Хазалка са приятна и хубава двойка в "Марал".
Не съм гледала целия сериал само откъси и клипчета и ми хареса. Краят му не е трагичен.
Хазал е като кукличка нежна и е от добрите актриси и има свойството да си химичи с партньорите си и предразполага и създава приятелства сред колегите и до ден днешен. Двамата с Арас са съученици от италианският лицей.

Последна редакция: пн, 11 авг 2025, 21:58 от femmi2

# 277

Като не можем да идем на море нека то дойде при нас.💚

За химията на Булут и Хазал съм се изказала че за мен това е най-добрият и партньор!💚
Навремето в дизи форума имаше много колажи и искащи да играе и с Толгахан -късмет

# 278

Като не можем да идем на море нека то дойде при нас.💚

За химията на Булут и Хазал съм се изказала че за мен това е най-добрият и партньор!💚
Навремето в дизи форума имаше много колажи и искащи да играе и с Толгахан -късмет
С тази апетитна салата наистина се усети духа на морето.
Нямам идея дали Арас е най-добрият партньор за Хазал, но е факт, че в "Марал" си химичат много и играят перфектно.
А Толгето с кого ще си партнира не ме вълнува особено, достатъчно ми е да участва в проекти. Hands Pray С всички партньорки дотук се е сработвал. Умее да привлича към себе си всяка актриса, с която работи.
Аз винаги съм искала да видя Берен Саат до него. Той също в интервю е цитирал нейното име.

# 279
Новости от Йълдъз и Берк с малката

# 280
Ново от Езги:

# 281
# 282
# 283
# 284
Здравейте, момичета!

"Когато гледаме на света през очите на любовта,
той разкрива най-добрите си страни пред нас."
Карлос Кастанеда

Нека денят ни е изпълнен с щастие, радост, усмивки и позитивно настроение!
Обичайте и бъдете обичани!

12 август - Международен ден на младежта

Международният ден на младежта е от особена важност за световната младеж. В България за първи път 12-ти август се отбелязва официално през 2007-ма година. Международният ден на младежта дава възможност на света да разгърне възможностите и потенциала на младите хора, да отбележи техните постижения и да планира начини за по-доброто им включване в развитието и прогреса на нашето общество.
Освен това денят предоставя уникалната възможност за това, младите хора да бъдат интегрирани в процеса на вземане на решения на глобално, национално и местно ниво. Фокусът се поставя върху привличане на общественото внимание върху проблемите на младите хора чрез информационни кампании в тяхна подкрепа, организиране на диалог и акцентиране върху богатството и разнообразието от умения, интереси и стремежи на младежите.

Нашите младежи:

Общи условия

Активация на акаунт